Самсунг също предлага 100% архивиране и възстановяване. Без руут или каквото и да било. Дори може да възстановиш на друго устройство. На note 7 получих всичко от note 5. Всички приложения и прогреса в тях, контакти, всичката музика и снимки, видеа, всичко в браузера, сложи ми дори същия рингтон и тапет. Имаш и избор, ако нещо от всичко това не го искаш на новото устройство.
Всичко това, ме навежда на мисълта, че производителя, следи всяка твоя стъпка, по всяко време.
Минах към тъмната страна! Чао iPhone, здравей Huawei P9!
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Минах към тъмната страна! Чао iPhone, здравей Huawei P9!
[Quote]Колкото и да препоръчваш айфон 7, самия ти не го избра за ъпгрейд. И не мисля, че мина на Андроид толкова защото ти е писнала iOS, колкото не искаше да дадеш подобна сума за телефон изглеждащ идентично като предишния ти, имащ същия дисплей и в общи линии с близка функционалност.[/Quote]
Затова ти смени S6 със S7 и чакаш S8. :D Очевидно е, че причините за смяна на телефона в днешно време са малки и определено не допадат на всички потребители. Т.е. всяка марка се опитва да спечели с някоя малка, безполезна за останалата потребителска база функция. Аз, например, смених OPO-то с N6, защото екранът му си отиде. Дреми ми на жилетката, че сега батерията на Nexus-а се подду и като цяло не понася добре на UV. Мога да си купя телефона за 700-800 лева и пак ще съм дал толкова, колкото за един флагман през последната година. Че ще заделя и за още един, ако наистина видим още един скок в цените тази година. Ама вие продължавайте да дърпате в различни посоки, няма как да се разберете.
Затова ти смени S6 със S7 и чакаш S8. :D Очевидно е, че причините за смяна на телефона в днешно време са малки и определено не допадат на всички потребители. Т.е. всяка марка се опитва да спечели с някоя малка, безполезна за останалата потребителска база функция. Аз, например, смених OPO-то с N6, защото екранът му си отиде. Дреми ми на жилетката, че сега батерията на Nexus-а се подду и като цяло не понася добре на UV. Мога да си купя телефона за 700-800 лева и пак ще съм дал толкова, колкото за един флагман през последната година. Че ще заделя и за още един, ако наистина видим още един скок в цените тази година. Ама вие продължавайте да дърпате в различни посоки, няма как да се разберете.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Минах към тъмната страна! Чао iPhone, здравей Huawei P9!
Наистина не ми се даваха парите за почти същия телефон, тука си прав. Но наистина смених, защото ми доскуча с iOS. А за това колко си актуален, явно е от годините, но все по-малко ме интересува. Все пак за човек който няма намерение да сменя телефона често с iPhone ще изкара повече. Най-малкото ще има нови версии на iOS и това от части придава усещане за нов телефон. Ако можех да върна времето бих си ползвал iPhone 6 все още. Но поне разнообразих. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Минах към тъмната страна! Чао iPhone, здравей Huawei P9!
Не те ли притесняват по-височките нива на SAR облъчване на P9?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Минах към тъмната страна! Чао iPhone, здравей Huawei P9!
Като говоря или е на Speaker или със слушалките. 1 път месечно дали го доближавам до главата си... То всяка техника облъчва, затова, колкото по далече по-добре. И не съм гледал колко му е САР. Знаеш нещо по въпроса ли? :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!