Минах към тъмната страна! Чао iPhone, здравей Huawei P9!

LegolasElf
Регистриран: 19 яну 2015, 23:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Минах към тъмната страна! Чао iPhone, здравей Huawei P9!

Мнение от LegolasElf » 05 фев 2017, 13:57

Самсунг също предлага 100% архивиране и възстановяване. Без руут или каквото и да било. Дори може да възстановиш на друго устройство. На note 7 получих всичко от note 5. Всички приложения и прогреса в тях, контакти, всичката музика и снимки, видеа, всичко в браузера, сложи ми дори същия рингтон и тапет. Имаш и избор, ако нещо от всичко това не го искаш на новото устройство.
Всичко това, ме навежда на мисълта, че производителя, следи всяка твоя стъпка, по всяко време.

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Минах към тъмната страна! Чао iPhone, здравей Huawei P9!

Мнение от muamamu1 » 05 фев 2017, 14:30

[Quote]Колкото и да препоръчваш айфон 7, самия ти не го избра за ъпгрейд. И не мисля, че мина на Андроид толкова защото ти е писнала iOS, колкото не искаше да дадеш подобна сума за телефон изглеждащ идентично като предишния ти, имащ същия дисплей и в общи линии с близка функционалност.[/Quote]

Затова ти смени S6 със S7 и чакаш S8. :D Очевидно е, че причините за смяна на телефона в днешно време са малки и определено не допадат на всички потребители. Т.е. всяка марка се опитва да спечели с някоя малка, безполезна за останалата потребителска база функция. Аз, например, смених OPO-то с N6, защото екранът му си отиде. Дреми ми на жилетката, че сега батерията на Nexus-а се подду и като цяло не понася добре на UV. Мога да си купя телефона за 700-800 лева и пак ще съм дал толкова, колкото за един флагман през последната година. Че ще заделя и за още един, ако наистина видим още един скок в цените тази година. Ама вие продължавайте да дърпате в различни посоки, няма как да се разберете.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Мнение от sladyrko » 05 фев 2017, 17:06

Наистина не ми се даваха парите за почти същия телефон, тука си прав. Но наистина смених, защото ми доскуча с iOS. А за това колко си актуален, явно е от годините, но все по-малко ме интересува. Все пак за човек който няма намерение да сменя телефона често с iPhone ще изкара повече. Най-малкото ще има нови версии на iOS и това от части придава усещане за нов телефон. Ако можех да върна времето бих си ползвал iPhone 6 все още. Но поне разнообразих. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Минах към тъмната страна! Чао iPhone, здравей Huawei P9!

Мнение от treyyy » 05 фев 2017, 21:35

Не те ли притесняват по-височките нива на SAR облъчване на P9?

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Минах към тъмната страна! Чао iPhone, здравей Huawei P9!

Мнение от sladyrko » 05 фев 2017, 21:47

Като говоря или е на Speaker или със слушалките. 1 път месечно дали го доближавам до главата си... То всяка техника облъчва, затова, колкото по далече по-добре. И не съм гледал колко му е САР. Знаеш нещо по въпроса ли? :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Отговори