...ако не забелязвате. Менажерията от малоумници надушват бързо и идват да серат тъпотиите си за шибани клавиатури, за СССР и други такива. модераторите са на море от няколко месеца и вероятно там и ще си останат. чуха се някои полезни и важни неща, но оттук нататък темата е обречена, щото стана ултра голяма, рядка и махленска ("колега, кво стана с митцубишито, да го еба"). истината е, че без модератори не става. поздрави на тези, които схванаха идеята.DefaultUser написа: ↑12 юли 2005, 11:12Давайте мнения и препоръки дори. Не оставяйте добрата тема да потъне някъде във форума
Мисля, че не би било зле тук да се отвори една тема за мнения и впечатления от продавачите в борсата...
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
вече и ебаха майката на темата...
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: вече и ебаха майката на темата...
Are u levo be izmislen..
Re: Мисля, че не би било зле тук да се отвори една тема за мнения и впечатления от продавачите в борсата...
mislq 4e alexgryp i da4ev sa partiika + tova imagolqma veroqtnost vsi4ki izbroeni da si pravqt samoreklama
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: До АЛЕКСГРУП
какво значи аофициално кирилизирани?
все още няма официално приета кирилизирана клавиатура, стандартизирана по БДС.
все още няма официално приета кирилизирана клавиатура, стандартизирана по БДС.
-
- Регистриран: 25 фев 2005, 09:14
Re: До BOBYR и Co.
Момчета, стига offtopic!!! Ако някой има да каже нещо ПО ТЕМАТА за продавачите и участниците в борсата, тогава да пише.
@Andrejj Да знаеш съгласен съм с теб относно късмета ;)) Ама не ме кефи оfftopica! :P
@Всички ;) Някой по-горе спомена, че някои от продавачите си правят самореклама чрез чужди user-и. Ами аз лично гарантирам за моите думи. А иначе ми се струва адски тъпо и отчаяно, някой да си прави самореклама и след това да си говори сам със себе си във форума :)) Това е относно продавачите, които бяха споменати И дадоха отговор във форума. Тези, които все още не са (ceco, missi2001 и др.), добре ще е, ако се чуе и разбере нещо от тях;)
@Andrejj Да знаеш съгласен съм с теб относно късмета ;)) Ама не ме кефи оfftopica! :P
@Всички ;) Някой по-горе спомена, че някои от продавачите си правят самореклама чрез чужди user-и. Ами аз лично гарантирам за моите думи. А иначе ми се струва адски тъпо и отчаяно, някой да си прави самореклама и след това да си говори сам със себе си във форума :)) Това е относно продавачите, които бяха споменати И дадоха отговор във форума. Тези, които все още не са (ceco, missi2001 и др.), добре ще е, ако се чуе и разбере нещо от тях;)
-
Re: Мисля, че не би било зле тук да се отвори една тема за мнения и впечатления от продавачите в борсата...
Ето каква "обява" прочетох в един от сайтовете за GSM-и: Считайте всяка оферта или изгодна сделка предложена от този адрес Host: 85.130.127.137 за опит за измама. Ето и майловете който ползват за момента: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]DefaultUser написа: ↑11 юли 2005, 11:16...които са от постоянното присъствие. без да съм изчерпателен давам за пример besnia, slav_tel, ceco (mmtelefonica), alexgroup, dachev, заложна къща перфект, заложна къща миси и.т.н. ако сте купували от тях пишете относно качество, скрити дефекти, гаранционно обслужване, издаване на документи и др. да не казвам голяма дума, но тази тема може да се окаже една от малкото смислени и полезни ако решите да споделите впечатленията си.
Адресът е в Перник. Аз лично помолих човекът, който ми пускаше писма /от 2-3 от адресите, цитирани от МВР/ да не ме безпокои, след като видях, че са с един и същ IP. Получих отговор, "обясниха" ми, че едва ли не цял Перник бил с този IP, което няма как да е вярно.......
да добавя и още един адрес от същия IP - [email protected]
да добавя и още един адрес от същия IP - [email protected]
Az sam moze bi nai golemiq karak.
Здравейте geleto,
Поздравления!
Вие спечелихте търг #300.
Сега можете да получите Ericsson r 600 от продавача - ionchev на цена 25.50 лв.
Информация за продавача:
Име: Mirtcho Mirtchev
E-mail: [email protected]
Телефон: 0898418727
mladost1
IZPRATIH SMS VEDNAGA OBA4E TELEFON NQMAM. NE6TO TAKOVA MI SE SLU4VA ZA TRETI PAT
Здравейте geleto,
Поздравления!
Вие спечелихте търг #300.
Сега можете да получите Ericsson r 600 от продавача - ionchev на цена 25.50 лв.
Информация за продавача:
Име: Mirtcho Mirtchev
E-mail: [email protected]
Телефон: 0898418727
mladost1
IZPRATIH SMS VEDNAGA OBA4E TELEFON NQMAM. NE6TO TAKOVA MI SE SLU4VA ZA TRETI PAT
-
СССР
"...Менажерията от малоумници надушват бързо и идват да серат тъпотиите си за шибани клавиатури, за СССР..." - МАЛУМНИКА СИ ТИ ПУШКИНе! КАКВО ОБЩО ИМАТ СЛАВЯНСКАТА АЗБУКА У НАС И В РУСИЯ СЪС СССР! А ЗА СРАНЕТО ... ЯВНО Е, ЧЕ СМЪРДИШ! ИДИОТ СИ ТИ ПУШКИНе /НЕ ИСТИНСКИЯ ВЕЛИК РУСКИ ПУШКИН/ !DefaultUser написа: ↑12 юли 2005, 22:17...ако не забелязвате. Менажерията от малоумници надушват бързо и идват да серат тъпотиите си за шибани клавиатури, за СССР и други такива. модераторите са на море от няколко месеца и вероятно там и ще си останат. чуха се някои полезни и важни неща, но оттук нататък темата е обречена, щото стана ултра голяма, рядка и махленска ("колега, кво стана с митцубишито, да го еба"). истината е, че без модератори не става. поздрави на тези, които схванаха идеята.