Мисля, че не би било зле тук да се отвори една тема за мнения и впечатления от продавачите в борсата...
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Мисля, че не би било зле тук да се отвори една тема за мнения и впечатления от продавачите в борсата...
...които са от постоянното присъствие. без да съм изчерпателен давам за пример besnia, slav_tel, ceco (mmtelefonica), alexgroup, dachev, заложна къща перфект, заложна къща миси и.т.н.
ако сте купували от тях пишете относно качество, скрити дефекти, гаранционно обслужване, издаване на документи и др.
да не казвам голяма дума, но тази тема може да се окаже една от малкото смислени и полезни ако решите да споделите впечатленията си.
ако сте купували от тях пишете относно качество, скрити дефекти, гаранционно обслужване, издаване на документи и др.
да не казвам голяма дума, но тази тема може да се окаже една от малкото смислени и полезни ако решите да споделите впечатленията си.
-
Re: Мисля, че не би било зле тук да се отвори една тема за мнения и впечатления от продавачите в борсата...
mi ako kupuvte ot slav_tel vnimavaite 6toto toq mnogo kradeni ne6ta prodavaDefaultUser написа: ↑11 юли 2005, 11:16...които са от постоянното присъствие. без да съм изчерпателен давам за пример besnia, slav_tel, ceco (mmtelefonica), alexgroup, dachev, заложна къща перфект, заложна къща миси и.т.н. ако сте купували от тях пишете относно качество, скрити дефекти, гаранционно обслужване, издаване на документи и др. да не казвам голяма дума, но тази тема може да се окаже една от малкото смислени и полезни ако решите да споделите впечатленията си.
Re: Мисля, че не би било зле тук да се отвори една тема за мнения и впечатления от продавачите в борсата...
Наистина добра тема!Браво Пушкин!
хубава тема, наистина:)))
относно slav_tel: не зная дали продават крадени телефони, аз лично не съм попадал. но гарантирам, че продават употребявани телефони, за които твърдят, че са чисто нови(става въпрос за телефони над 550 лв.). за информация - магазинчето им се намира на пресечката на стамболийски, където е KFC мисля, че е самуил.
относно slav_tel: не зная дали продават крадени телефони, аз лично не съм попадал. но гарантирам, че продават употребявани телефони, за които твърдят, че са чисто нови(става въпрос за телефони над 550 лв.). за информация - магазинчето им се намира на пресечката на стамболийски, където е KFC мисля, че е самуил.
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
Темата наистина ще се окаже полезна!Препоръчвам ти да я попреглеждаш всеки ден ,за да я задържиш в първата страница на форума.
Привет!
Хм....към теб имам въпрос....
Преди време по твоя обява...написах бележка...имах интерес да закупя нещо... Дори не получих отговор... Коректност?
Хм....към теб имам въпрос....
Преди време по твоя обява...написах бележка...имах интерес да закупя нещо... Дори не получих отговор... Коректност?
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Страхотна тема и съвсем на място. Браво. Ще се радвам, да чета мненията на хората, който, са си купували телефони от нас продавачите. Надявам се, да няма недоволни от мойте клиенти, ако ли пък има, ще гледам да поправя нещата. Ето това е мястото да споделите плюсовете и минусите на продавачите. Успех и пишете за всичко, за да няма скрито покрито. Съгласен съм с " димитонов ", че темата да е, освен за продавачите в борсата и за тези от " Мобайлшоп "
-
Pozdravlenija za temata!!! Daje moje da se dopalni i za turgovcite na novi telefoni kato Global-Co i O-Connect, da ne gi izbrojavam vsichkite. Smqtam che ako se vuvede njakakyv reiting na turgovcite (malko feedback) njama da e losho. Az za edna godina kupih 2 telefona, edin ot O-connect i edin ot Global-co. Edinstveniq kriterii mi beshe cenata. kogato kupuvah telefona ot o-connect imashe 2 dena zabavjane na dostavkata, zashtoto njamali svobodni koli za da mi go donesat. Inache horata bjaha mnogo mili, no na men mi trjabvashe za podaruk i naistina bqh pritisnat ot vremeto. Ot global-co kupih napravo ot magazina, no zaradi razlikata v cenata na telefona v magazina i ot mobilebulgari.com, trjabvashe da se obadja v magazina za da mi prodadat telefona na \\\"internet\\\" - cena. Spored men takiva mneniq shte sa polezni za da se orientirat horata ne samo po cenata, a i po obslujvaneto na klienta. Bulgarskata internet turgoviq ima oshte dosta da se razviva i klientite moga da doprinesat mnogo za tova.DefaultUser написа: ↑11 юли 2005, 11:16...които са от постоянното присъствие. без да съм изчерпателен давам за пример besnia, slav_tel, ceco (mmtelefonica), alexgroup, dachev, заложна къща перфект, заложна къща миси и.т.н. ако сте купували от тях пишете относно качество, скрити дефекти, гаранционно обслужване, издаване на документи и др. да не казвам голяма дума, но тази тема може да се окаже една от малкото смислени и полезни ако решите да споделите впечатленията си.
-
Drazni me tova che Njakoi ot prodavachite v borsata se gazarejat s prodavanija telefon 1-2 meseca i posle go prodavat za nov. Primerno Dachev. I tozi Itso-viki ot BankqDefaultUser написа: ↑11 юли 2005, 12:35хубава тема, наистина:))) относно slav_tel: не зная дали продават крадени телефони, аз лично не съм попадал. но гарантирам, че продават употребявани телефони, за които твърдят, че са чисто нови(става въпрос за телефони над 550 лв.). за информация - магазинчето им се намира на пресечката на стамболийски, където е KFC мисля, че е самуил.
Супер тема!
Аз преди време бях купил телефон от slav_tel и нямам оплаквания (преди повече от година беше). С itso-viki съм работил 2 пъти - той е купувал от мен и не сме имали проблеми, а със Спомениии също съм вършил работа и мога да кажа само хубави неща :)
Аз преди време бях купил телефон от slav_tel и нямам оплаквания (преди повече от година беше). С itso-viki съм работил 2 пъти - той е купувал от мен и не сме имали проблеми, а със Спомениии също съм вършил работа и мога да кажа само хубави неща :)