МНЕНИЕТО ВИ ЗА GERMANOS

Kalouenka
Регистриран: 09 сеп 2005, 18:03

Re: МНЕНИЕТО ВИ ЗА GERMANOS

Мнение от Kalouenka » 07 яну 2007, 23:55

На мен ми допадат, корекни са в много отношения ::)

DaKidd
Регистриран: 02 сеп 2006, 00:16

Мнение от DaKidd » 08 яну 2007, 09:03

Имаше една песен и в нея се пееше: "Всичко се връща". Но тук е друго: "Всичко се троши..."
Имам 2 случая с тоя магазин.
1- Един приятел си купи MP4 player и на 2-рия месец познаите счупи се, даде го на ремонт и след 2 месеца по сервизите му дадоха нов, защото неговия бил "на попара".
2- Същата истороя, но с цифров фотоапарат. :)
Мене лично не ме кефят. Може да са коректни, може това да са частични случаи, ей кой знае може пък и прасетата да полетят :).

romul
Регистриран: 04 яну 2007, 12:38

Мнение от romul » 08 яну 2007, 10:37

Пласират кофти модели на телефони от хора, които не си харесват работата но рекламата и мащаба на инвестициите си казват думата.Аз лично попаднах на много готин служител и съм доволен от обслужването.

niki_ru
Регистриран: 08 яну 2007, 10:29

Мнение от niki_ru » 08 яну 2007, 10:45

"Кажи Германос и не ги обиждай повече, че става неприлично!"
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ!
ВЪВ ФОРУМА ПРОЧЕТОХ И ПОЛОЖИТЕЛНИ МНЕНИЯ ОТНОСНО ВЪПРОСНАТА ГРЪЦКА ФИРМА!?
ДОБРЕ! ВЪПРОС НА МНЕНИЕ, НО ДАНО НЯМА ПРОБЛЕМ СЪС СТОКАТА, ЗАКУПЕНА ОТ ТЯХ, ЗАЩОТО ТОГАВА, ТОГАВА КЛИЕНТЪТ КОЙТО СПОРЕД ПРОФИЛA НА КОМПАНИЯТА Е НА 1-во МЯСТО ПО ЗНАЧЕНИЕ, МИНАВА НА ПОСЛЕДНО, ИЛИ ПО-ТОЧНО АВТОМАТИЧНО ИЗЛИЗА ОТ КЛАСАЦИЯТА!

niki_ru
Регистриран: 08 яну 2007, 10:29

Мнение от niki_ru » 08 яну 2007, 11:30

От няколко месеца следя предлагането на мобилни телефони с марката "Sony Ericsson" на пазара, било по магазините или в интернет пространството! След като видях офертата на въпросната гръцка фирма "GERMANOS" в гр. Пловдив на ул. "Княз Ал. Батенберг"12 / SONY ERICSSON K800i за 549 лв. със СИМ карта на GLOBUL с 5,00лв. месечна такса./ и прочетох рекламните редове:
" За компанията ... Профил на компанията
Винаги най-новите телефони и технологични продукти – При нас новите продукти пристигат преди всички конкуренти. Конкурентни цени – В нашите магазини всички продукти са на изключително конкурентни цени
Експертно обслужване – В цялата верига магазини Германос Ви обслужва висококвалифициран персонал с доказани познания в продажбите на дребно на мобилни телефони и технологични продукти.
Удобство – Ще ни намерите на най-удобните централни локации в цялата страна
Забавление – При нас ще Ви посрещнат приятелски и е приятно да дойдеш дори и само на „разходка".
Сигурност – В Германос всички продукти са легален внос, с високо качество и две години гаранция.
Най-добрият сервиз за мобилни телефони – Ние Ви предлагаме сервиз както на място в магазините, така и в централен сервиз. Оторизирани сме от 6-те водещи производители – Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Motorola, LG, Alcatel. "
реших, че си заслужава и на 13.11.2006г. вече бях го закупил от въпросния магазин на "GERMANOS" в гр. Пловдив на ул. "Княз Ал. Батенберг"12, и съжалявах хиляди пъти, че не го взех от друг магазин! Всеки друг, но не и "GERMANOS"!
От тогава, до 30.12.2006г. ми “разказаха играта”! То бе разкарване, то бе лъгане, то бе.................Три пъти го изпращаха в София на сервиз и трите пъти го връщаха “поправен”! Още с включването, телефона “забиваше” и не просвирваше никакви мелодии.
Набавих си "ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ", за да разбера все пак – какви са ми правата и след като се запознах накратко с текста в него, реших, че имам шанс да получа справедливост, т.е да получа това за което съм дал толкова пари!
Да, да, ама – не! И така до 30.12.2006г., когато го получих с подменена платка или нещо от този род.
Вяро е, че живеем в родна България и ако не "дадеш нещо под масата" никой не обръща внимание на никого, но ако не си търсим и защитаваме правата, още дълго време разни.......... ще си правят гаргара със всички нас!

АLEX_PL
Регистриран: 21 мар 2006, 02:05

Мнение от АLEX_PL » 08 яну 2007, 13:17

За какво ми са тези вериги когато си имаме този приказен сайт не мога да разбера

ivo_bo
Регистриран: 10 юли 2006, 21:21

Мнение от ivo_bo » 08 яну 2007, 14:33

Прав си за съжаление. Работил съм там и не се гордея с това.
Германос са №1, но по продажби, а не по доволни клиенти.
При тях си някой само ако ще купуваш, а след това ходи се оправяй сам.

Като представители на Глобул са кръгла нула. Системата им за плащане почти никога не работи(а с Глобул са с една система), а ако сключиш договор там ще го активират за седмица(при добро желание и евентуално), а накрая те пращат в магазин на оператора(където с право те гледат тъпо, защото не виждат никакви документи, за да "оправят там проблема"), а се оказва, че документите просто не са пуснати по каналния ред или някоя "нова" колежка се е поуср..а(абе аман от тия новите).

Просто нямам думи-там е само продажбата, т.е. за поддръжка и грижа за клиента просто забравете(дори и да не се касае за услуги на Глобул, а за техни стоки).

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 03 фев 2007, 18:45

mnogo si prav moi 4ovek.MNOGO mrazia niakoi da se dvigi sled teb i da te pita kvo si tarsi6.naprimer dnes mi se slu4va v 2be:az si govoria po p990,"konsultantkata" iasno vigda telefona,i sled kato zatvorih me pita:kakvo si tarsite,imame izgodna promocia na K750,iskate li da nau4ite pove4e?tova e to K750 e po dobar ot P990...a za germanos...ima znae6ti konsultanti,no se broiat na prasti.gadno e 4e kato gleda6 vkliu4enite telefoni te slediat siaka6 si prestapnik.az svaliam 6apka na magazini "Merry Mobile".Perfektno obsugvane i niski ceni,vzeh si P990 za 1069 predi dva meseca.a ina4e ne e vaob6te viarno 4e tezi koito ba4kat v magazinite razbirat nai mnogo.nai mnogo razbirat horata po takiva forumi,i redaktorite na saitovete,za6toto nie go pravim za kef,a te-za da prodadat ne6to.taka 4e nie sme nomer 1!

Отговори