Много внимавайте при пазаруване тези дни! Големи Скамове има!

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Много внимавайте при пазаруване тези дни! Големи Скамове има!

Мнение от sladyrko » 26 ное 2016, 16:27

Всички направо откачат и в България вече при Черен петък. Народа си мисли, че наистина взима нещо с намаление, а всъщност плаща много над нормалната цена! Сега гледах в Емаг крейзи дейз продажбата, харесах си едни Боти и си мисля, брейййй на каква добра цена, сложих в кошницата, таман ще финализирам поръчка, и викам я да проверя в нета как са цените и има ли официален магазин. Е имало и какво да видя? Цената е с 20лв по-ниска! Самия производител има Намаление (Runners)... Човек наиситна трябва добре да гледа и разучава по тея промоции. Винаги проверявайте в сайта на производителя и като цяло пишете модела в Google то ще си покаже къде го има. Тея големи вериги явно сега гледат да направят топ печалба, на гърба на заблудени люде. Вчера гледах пак Емага за мишка за лаптопа и флашка, е уж намалени, а в други магазини ги има на по-ниска цена... Техномаркета пък другата шашма 80% от нещата "Провери в магазин"... И това всичко на ниска цена що е обявено, но за скъпото всичко е на линия за поръчка...

Е вие пазарувахте ли нещо? Намерихте ли добри оферти, прецакахте ли се, прецакахте ли системата? :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

venciminchev
Регистриран: 15 ное 2011, 19:33

Re: Много внимавайте при пазаруване тези дни! Големи Скамове има!

Мнение от venciminchev » 26 ное 2016, 16:53

Аз нали това обявнявах в една друга тема, че всичко е една измама по тея черни петъци и винаги има алтернативи стига човек да потърси преди да купува... В Щатите и в други държави може да има такъв ден с наистина големи намаления, но в България си е чисто обиране на хората.

maxito2
Регистриран: 17 юни 2008, 16:00

Мнение от maxito2 » 26 ное 2016, 17:18

и аз не мога да разбера как толкова много хора се лъжат по тия черни петъци и поръчват от въпросния сайт.. може и да са имали някой друг наистина намален продукт, но в 99% от случаите цените им са по-високи след "намалението" от цените по други сайтове.. Дано КЗП им треснат някой солена глоба пак и тия румънци да се откажат най-накрая от тая практика.

ronnie
Регистриран: 09 юли 2004, 23:33

Re: Re: Много внимавайте при пазаруване тези дни! Големи Скамове има!

Мнение от ronnie » 26 ное 2016, 18:20

Като цяло, най-слабия ЧП за последните три години.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Много внимавайте при пазаруване тези дни! Големи Скамове има!

Мнение от tzincbg » 26 ное 2016, 19:41

Един американец бивш мениджър в Уолмарт разказваше за черния петък - истински намалени 5-6 неща, все модели с големи проблеми. Цитирам "Двете жени се сбиха и скубаха за косите за този лаптоп. Той наистина беше много намален, но тази, която изгуби боя, всъщност спечели. Защото този лаптоп беше пълен, абсолютен боклук."
Всъщност ето ви го цялото:
https://www.quora.com/What-are-good-Black-Friday-shopping-hacks/answer/Dan-Holliday?srid=1Gqn&share=f60ff7cb

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Много внимавайте при пазаруване тези дни! Големи Скамове има!

Мнение от tzincbg » 26 ное 2016, 20:37

Всъщност имаше и истински намаления. Zone Alarm pro беше намалена ма $10 и много игри в Steam.

Tadj
Регистриран: 10 дек 2013, 01:25

Мнение от Tadj » 26 ное 2016, 20:48

Тъкмо наскоро ми изгоря монитора на домашния комп(беше си му време - 8г ползване) и бях проучил, кой модел, къде и за колко пари.

Реших (всъщност се изкуших) да изчакам големия Черен Петък в Емаг и ако там го даваха по-евтино да го забърша от там.
Цената преди промоцията - 478лв и пише от кой доставчик ще го взема.
Разгледах доставчика (да не му правя са реклама) и той го дава за 369лв официална цена.
Емаг сложиха на 25-ти промоционална цена - 368,50лв!

Дефакто - 50ст по-евтино! Е@ем им намалението! За мен това са ку®венски номера в търговията откъде и да го погледна.

H17MaN_47
Регистриран: 17 апр 2005, 18:02

Мнение от H17MaN_47 » 26 ное 2016, 20:56

Цените на партньорите се определят от самите тях. Та в случая кур8енския номер е на партньора не на еМАГ.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Мнение от velnsl » 27 ное 2016, 00:34

Технотата и аз ги инспектирах тия дни - в кайтовете супероферти(и всички с едно "не може да се поръча онлайн"), отидох в магазините нищо общо на цените в сайта с цените в магазина.
Продукта по моите параметри в сайтовете беше от 350лв. нагоре. В магазина от 480.
Поръчах, ама ми се обадиха да потвърдят чак след като се вредих в емаг за оферта.
Отказах им го много ясно.

Има и скамове, но и имаше наистина добри цени.
А това да пазариш от първата срещната оферта си е наистина глупост, освен ако не береш парите от дърветата или ти ги осигурява някой друг.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Мнение от sladyrko » 27 ное 2016, 00:47

Абе и да ги береш, защо трябва да ги даваш на хора които буквално искат да те прецакат? Така е винаги има по някоя оферта наистина, но са рядкост и за много кратко. По 2 3 броя и после Изчерпано и остават само "УЖ" намалените. Всичките се изможиха, технотата имат всичко за онлайн по принцип, но сега Отиди в магазин и там цената както викаш е съвсем друга... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Отговори