Mobiado Professional Executive Model

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Re: Mobiado Professional Executive Model

Мнение от DefaultUser » 22 ное 2005, 14:03

DefaultUser написа:
23 сеп 2005, 15:35
Na6te sa si slojili skromnite 800 lv nadcenka. Ina4e telefona kato platforma e prosto 6230i, no ru4no izrabotena mnogo po-ka4estveno, ot skupi materiali. Na nqkoi moje i da mu xaresva, na men li4no - ne, ne, ne! :)
Въпреки, че сравнението може да ви звучи странно, сравнете по цена/качество съответно метални, пластмасови, дървени и мраморни тонколони и си задайте въпроса защо последните 2 вида са най-качествени и най-често употребявани от професионалистите. Този телефон направо цепи класацията. От пръв поглед мога да ви кажа за него, че най-малко клавиатурата му ще е 100 пъти по-издръжлива от на нормален телефон. А представете си акустиката в дървен корпус. Или се замислете за удобството което създава в ръката. Или дори как би се вписал в един съвременен богат офис облицован изцяло от дърво и естествени материали. Честно казано ако имаше дървен корпус за Siemens S65 щях да си го взема веднага.

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 24 ное 2005, 21:20

DefaultUser написа:
22 сеп 2005, 20:39
4e tap telefon,tap,tap,ta
xaxax 4udq se dali da si vzema nikia n92 ili da si vzema tva durvo kvo 6te mi predlojite a ? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxax :D

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 25 ное 2005, 00:38

DefaultUser написа:
da be6e wodoustoi4i pone

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 17 дек 2005, 15:19

DefaultUser написа:
??????? тва телефон ли е или радиостанция???? Бахти тъпия телефон.Иначе дизайна му е "перфектен" , ако бях го издялал със секирата по добре щеше да изглежда!!!

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 23 дек 2005, 20:00

DefaultUser написа:
6to li nqma funkciq letene

ngrudev
Регистриран: 11 яну 2006, 23:08

UNIKALEN TELEFON

Мнение от ngrudev » 11 яну 2006, 23:24

Parvo iskam da kaje neshto za telefona:
Tova e neveroqten telefon, telefon za koito ve4e si me4taq zashtoto toku shto razbrah za sashtestvuvaneto mu. Prosto tova e telefon DIZAIN, samata mu cena govori 4e tova ne e prosto telefon a IZKUSTVO, 1 pyrvo zashtoto e ot DARVO(neshto koeto vi stiga za da kajete 4e telefona vi e UNIKALEN i da se gordeete s tova) i vtoro zashtoto e s unikalno iz4isten vid govoresht 4e tova e edin stabilen i zdrav telefon na koito moje da se raz4ita.
Vtoro iskam da kaje neshto za mladocite s unikalno tapite si postove na koito se 4udq da im se smeq li ili da gi sajalqvam. Abe pishlemenca vi ako imate 3800 leva za telefon shte vi e grija li dali ima 1,2,3,5,20 MP kamera ili mp3 player ili tempodobnite gluposti s koito palnqt telefonite dnes. Vi za da imate takuf telefon shte ste dostaty4no zreli hora, hora sys imidj i still koito shte ocenqt tova biju!!!! Taka 4e pishete kolkoto si iskate laji i tapotiiq ot sdorta na "bashta mi go podari na edin rom za 50$" axaxaxaxaxax ili za 3800 lv 4e shte si kupite kola s dvd i miqlna mashina i reaktiven dvigatel, prosto smqh razbirate li , golqm SMQH. I za zakliu4enie iskam da pozdravq malkoto hora koito ocenqvat tozi telefon, zashtoto tova govori 4e pone malko razbirat ot stil i fines!

n-shaved
Регистриран: 21 дек 2005, 01:28

Re: UNIKALEN TELEFON

Мнение от n-shaved » 12 фев 2006, 14:48

xaxaxax i kvo mu e unikalnoto osven 4e e onikalno rubest kato tuhla. Ebati utpieq dizain ti na tva lki mu vikash izkustvo be pedal ebati iskustvoto tova osven za hvurlqne prez balkona puk i kvo mi se halish s tiq kejavi 3800lv. q pogledni VERTU za kolko se prodava i togaa mi govri za telefoni. Tva e nai skapaniq i sduhan model koito sum vijdal nqkoga na pazara.

PLz
Регистриран: 29 дек 2005, 16:43

Мнение от PLz » 12 фев 2006, 19:43

spored men tozi telefon si e 4isto i prosto za komplexari!!!Ti s toq telefon 6te gowori6 li ili 6te mu se radwa6 ,4e e ot dyrwo ne moga da razbera,ngrudev.To dobro dobro ,unikalno unikalno,da oba4e wsqko ne6to si ima cena i ne trqbwa da se wyrzwame na takiwa nomerca.No moje bi si praw to i drehi za po******Eu ima ama wse pak towa sa nerealni raboti.Otnosno mladejite na koito ti se se 4udi6 da se smee6 ili ne, wajnoto e za tqh da ima powe4e funkcii i na wyprosa ti dali te gi e grija ako sa s telefon s 1,2,3,5,20(e 6to si propusnal 4etiri ne mojah da razbera)MP ili mp3 -DA mnogo qsno 4e 6te gi interesuwa za tqh towa e interesnoto i taka 6te byde i za w byde6te.Az telefona go ocenqwam kato ideq ,no ne i kato cena.I kato e ot dyrwo ot wlaka i muhyl nqma li da se precaka mnogo byrzo?

ngrudev
Регистриран: 11 яну 2006, 23:08

Мнение от ngrudev » 22 фев 2006, 13:02

Eeeee ma na jivo nqma si tolkova otvoren siguren sym, bas lovq 4e si na ne pove4e ot petnaiset i daje ne si si nadyrvql pishkata dokraq kopelence shibano shta sh4upq. A otnosno manqka det sa opita da kaje neshto uspeshno za mladocite s tehnite interesi otnosno kamerata az shti kaja neshto e lud: tqh kat gi vle4e da si imat shibana golqma kamera da si kupqt fotoaparat a ne da flooodqt temata s tapotii, da otidat na sony-ericson modelite det sa do 1000 leva i tam da izrqzqvat nedovolstvoto si shto kamerata na xxxx e 1.3 a ne 2.0. I oshte neshto da kaja: Vseki vlak si znae patnicite, vi kat ne ste za toz vlak shto stoite na perona ?????????

PLz
Регистриран: 29 дек 2005, 16:43

Мнение от PLz » 22 фев 2006, 20:07

ngrudev:ama ti si qko ograni4en be 4owe4e ,toz deto be6e pisal nad tebe i toi ne pada po nadale4e ,na edno niwo ste i dwamatta.Tuka da ne wi e nqkwa tribuna da se psuwate.Mai ne shwa6ta6 tqh(mladejite,ako si zabrawil we4e) kwo gi wle4e ne samo kamerata ami i i drugite funkcii,no kakwo da ti obqsnqwam ti se be6e afektiral ot predniq komentar i po4na da drunka6 gluposti,ili naistina tolkowa ti e akylan,ne znam.Temite ti gi pyli6 s prostotii a ne drugite ,twa mai ne ti e qsno.I wzemi si nameri wlak 4owe4e ,ne ni obqsnqwai na nas za perona,6toto ti ot prednoto ti pisane wyw foruma s nito sm ne si se mrydnal wse na sy6toto umstweno niwo si sedi6.maniak sym ama w oblasti razli4ni ot tezi da ti obqsnqwam ,4e si ograni4en 4owek ili pone se dyrji6 kato takyv.I dumata "uspe6no " w konteksta w koito si izpolzwal e neprawilno upotreba ,naprawo nqma smisyl izre4enieto ti s neq,da ne goworim za dumata lud nakraq ,koqto ne znam sy6to kak si re6il da dobawi i az ne samo sym se opital da kaja ne6to smisleno ami sym go naprawil daje.I wlez malko w 4as ne se izlagai powe4e s podobni izkazwaniq

Отговори