Mobiado Professional Executive Model
Re: UNIKALEN TELEFON
Този "дървен" телефон дано да не го нападнат дървояди , че 4 бона ще си хапнат животинките без да му мислят за цената :)))))))))
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Uvajaemi PLZ, qvno s teb moje da se govori zashtoto me nakefi posta ti i do edna stepen sam saglasen s teb. Sajelqvam za psuvnite mi ama ne se sdarjah, padam si malko direkten i neebatelen i ponqkoga me izbivat ludite. Abstrahiraiki se ot psuvnite mi smqtam 4e posta mi ne e "pulen s prostotii" a izrqzqva edno 4isto i prosto li4no mnenie koeto e malko po razli4no i obaqtelno ot vsi4ki drugi napisani do sega, po prostata pri4ina 4e sym edin ot malkoto,ako ne i edinstven, koito kazva neshto polojitelno za telefona, a ne za CENATA MU (tova e mnogo vajno da go razberesh). Otnosno umstvenoto mi nivo smqtam 4e ne si ti 4oveka koito ste mi kaje dali to e mrydnalo ili ne po prostata pri4ina 4e ne me poznavash, kakto i az tebe, i za tova ne si pozvolqvam da davam mnenie otnosno umstveniq ti napredyk. Otnosno vlaka qvno ne si me razbral(mnogo jalko), no ne smqtam da ti razqsnqvam kakvo sym iskal da kaja, ste razberesh nqkoga. I ne, ne smqtam da si tyrsq vlak, az sym si za tozi, kakto iskash go razbirai. Moje da si manqk, ne osporvam tova, ti go tvyrdish a az ti vqrvam, zashtoto ne moga da go osporq, ne te poznavam vse pak. Otnosno tova 4e sym ograni4en, smqtam 4e ne biva da go tvyrdish po syshtata pri4ina poradi koqto az ne osporvam tova 4e si manqk, v koito i da sa tezi "razli4ni oblasti". Otnosno upotrebata mi na dumi4kata "lud" i tvoeto prividno nedoumenie, otnosno upotrebata i , smqtam 4e tova e sushtoto kato az da nedoumqvam upotrebata ti na "4owe4e", prosto tova e na4in na govorene koito e razli4en vyv vsi4ki kraishta na Bulgaria, i ako ti si ograni4en (ne go tvyrdq) i ne moje da go razberesh, tova si e tvoi problem. A i oshte neshto, otnosno tvoq post, koito bil "nai-smislen" i imash gordostta da go tvyrdish, az se radvam 4e ti si edinstveniq koito misli taka. Ne obicham da familiqrni4a i da se pravq na intelektualec, no prosto ponqgota razni hora me prinujdavat, koeto na men ne mi haresva! Aide i sys zdrave LUD.
ngrudev:dobre az moqta cel uspqh da si q postigna,a ina4e kazano da te prowokiram i da napi6e6 ne6to po smisleno.o6te ot na4aloto znaeh ,4e ima6 nqkakwo niwo prosto iskah da go pokaje6 ili ako ne uspeeh s tazi si celpone drug pyt da se dyrji6 na nego, a da ne pada6 po dolu kakto prawqt ostanalite ponqkoga.Towa za vlaka go razbrah estestweno, prosto re6ih da interpretiram s osnownata mi cel da podbudq u teb razuma.Mi dumi4kata lud mi e qsno kak se upotrebqwa i w kakyv kontext, prosto kato obry6tenie ne mislq 4e i be6e tam mqstoto ,po skoro w na4aloto.S 4owe4e po4nah da pi6a w edin stil ,a w kraina smetka zawyr6ih s drug ton i naso4enost.telefona i az priznawam 4e e dobyr i we4e sym go spomenal tozi fakt,no sy6to taka twyrdq 4e cenata mu e nerealna ,koeto wodi kato cqlo w otricatelna naso4enost kym telefona ,wse pak spoed men wsqko ne6to si ima cena.prilagatelnoto smislen w prewyzhodnata mu forma ne mojah da namerq kyde sym go napisal no nqma zna4enie,spored men ne sy6testwuwa takowa izre4enie w toq post s tozi izraz,po taq tema iskah da kaja ,4e sym se izrazil dosta smisleno po wyprosa za mladejite-towa we4e trqbwa da si go razbral(toest ti si go znael ot predi ,no trqbwa da razbere6 4e za tqh towa e qkoto ,kolkoto powe4e ne6ta moje da prawi edno ne6to tolkowa po dobre,na tqh ne im trqbwa fotoaparat,s koito da moje da se snima profesionalno i te 6te da go polzwat samo na auto ,za teq mladeji nowite gsm im wyr6at strahotna rabota ,i kakto si zabelqzal wsi4ki mobilni telefonii w taq nasoka se razwiwa).Az sy6to sym ne ebatelen dosta 4esto i direkten i w towa ne namiram ni6to lo6o,prosto smqtam 4e si ima mesta i hora s koito 4owek trqbwa da se dyrji po tozi na4in. Ae 4owe4e
PS:i umnata (ako ne rusata)
PS:i umnata (ako ne rusata)
Evala 4owe4e mi e edno ot lubimite slowosy4etaniq.Utre imam izpit po wis6a matematika i se nadqwam kato izlqza ot zalata i da si kaja sam na sebe si evala 4owe4e!
Re: Mobiado Professional Executive Model
baaaahti pomiqta
e nema takova durvo ...
-
- Регистриран: 09 юни 2006, 12:03
Аз съм много доволен от тези телефони и засега не съм имал проблем с Mobiado Professional. Наистина са скъпи но са от Канада и цената им е оправдана, макар че ползват софтуера S40 на NOKIA.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Nokia 6230i в дървен корпус. На който не му харесва да не си я купува или приказката с киселото грозде и лисицата.
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
TOBA E!
ebal sym vi vertutata, ebal sym vi nokiite, ebal sym vi smartpfonite i 3g telefonite. Dami i gospoda, ladyes and gentleman, motherfuckers i vaterfuckers tva e telefona.ne 4e moga da si go pozvolq, ne 4e nqkoga 6te moga da si go pozvolq, ne 4e v momenta ako imah 4000lv 6tqh da si go kupq, no ako imah vyzmojnost i siguren dohod bih si go vzel. Ne mi puka dali 6te go izqdqt dyrvenicite ili mi6kite. samo kato mu vidq logoto otzade i polu4avam duhoven orgazym. Tova e telefona. TOBA E!!! Ako imam takyf telefon nikoga nqma da go smenq. Misleh 4e 8800 e nai dobriq telefon...qvno ne moga da mislq. Toq telefon pritejava stila na 8800 i funkcionalnostta na edin dosta hubav telefon. Tozi telefon ne e prosto turbo g1zariq - tq e zaa prostacite, toi ne e prosto stilen - stila e za snobarite, toi ne e prosto telefno za hora uvajava6ti sebe si i polojenieto si - te sa za komplexarite, tozi telefon e za takiva kato men - hora koito iskat ne6to unikalno, iz4isteno, prakti4no i krasivo. Ako nqkoi tuk go ima....EVALA 4OVE4E :). Ako nqkoi ima merak moje da mi go podari :PpP~~~