Mobile Инфо или просто смс с добавена стойност
Mobile Инфо или просто смс с добавена стойност
Mobile Инфо - искаш ли да знаеш всичко?
За подобна глупост не бях чувал преди! Вместо да развиват сайта както трябва, ще пускат смс инфо с добавена стойност :)))....Оправете първо елементарните неща, примерно новините излизат в форума първо,а чак след няколко дена в секция "Новини" !!! :)
За подобна глупост не бях чувал преди! Вместо да развиват сайта както трябва, ще пускат смс инфо с добавена стойност :)))....Оправете първо елементарните неща, примерно новините излизат в форума първо,а чак след няколко дена в секция "Новини" !!! :)
Ne sam saglasen!
A, ne taka, parvo vizhte uslugata (neshto unikalno za Bulgara) i togava komentirayte.
Ako si mislite, che v tozi forum mogat da se razdavat opljuvki na porazija, prosto njama da stane.
Njama da pozvolja tsyal ekip da raboti dva mesetsa, za da razraboti neshto novo spetsialno za vas i sled tova da se pojavi njakak anonimen, kojto bez nito edin argument da go opljue.
Kato se abonirash za uslugata, togava shte komentirame...
P.S. Sorry za latinitsata, ne sam v BG i njamam kirilitsa na klvaishite na notebooka mi:)
S.
Ako si mislite, che v tozi forum mogat da se razdavat opljuvki na porazija, prosto njama da stane.
Njama da pozvolja tsyal ekip da raboti dva mesetsa, za da razraboti neshto novo spetsialno za vas i sled tova da se pojavi njakak anonimen, kojto bez nito edin argument da go opljue.
Kato se abonirash za uslugata, togava shte komentirame...
P.S. Sorry za latinitsata, ne sam v BG i njamam kirilitsa na klvaishite na notebooka mi:)
S.
Re: Ne sam saglasen!
"Njama da pozvolja tsyal ekip da raboti dva mesetsa, za da razraboti neshto novo spetsialno za vas..." Още един път, за кой ще е ползата? Май основно за Вас, които ще прибирате кинтите! Работете за потребителите/посетителите си, а не са Вас!!!Вместо да се грижите сайта да е максимално актуален, да има материали, тестове (телефони, услуги), интервюта и др. (което наистина ще има ползва!) се чудите каква уникална глупост да измислите за да си напълните джобовете!
www.mobilmania.cz / www.mobile-review.com това са сайтове ориентирани за потребителите без такива уникални услуги!
www.mobilmania.cz / www.mobile-review.com това са сайтове ориентирани за потребителите без такива уникални услуги!
... i kakvo ot tova? Che tezi saitove sa mnogo dobri, no njamat i polovinata ot uslugite i extrite, koito nie vi predlagame... V krayna smetka vseki si znae business-a. Tova, che njakoj si njama tazi usluga na saita e samo argument v nasha pozla, a ne protiv:)
Няма да кажа нищо за Mobile Инфо, а и преди да сте ползвали услугата, нямате право да говорите. Относно актуалност на новини, база с телефони и др., също няма да обсъждам. Голямата изнена е, че скоро ще видите професионално интервю - ревю на супер актуални телефони съчетани с интервю и стойностна фотосесия с "звездите на деня". Дълго време вървим по пътя на изграждане на собствен модел от услуги и до сега сме доказали, че сме номер 1 в мобилните комуникации:)
Приятна вечер и по късно в чата ;)
Приятна вечер и по късно в чата ;)
На мен идеята пък ми харесва. xdamini, нямаш право да коментираш без да си използвал услугата, това, че на теб НЕ ти харесва, не значи, че на другите СЪЩО не трябва да им харесва и заради това трябва да спрат услугата. Която е уникална, няма съмнение. Ами точно когато трябва да си купиш нов телефон и "компетентните" продавачи ти разправят лъжи...естестветно, че всеки ще предпочете експертното инфо на този сайт!!! И за секунди ще се осъзнае кое е правилно и кое-не.
Напълно съм съгласен, че това е една услуга за "пълнене на джоба". В което, разбира се, няма нищо лошо, но аз съм съгласен да си плащам за нещо стойностно, а не за информация за вида на гсм-а, фолк новини, картинки и други подобни простотии.
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
beta, ето ти един конкретен пример
В описанието за Сони Ериксон К610 в сайта пише, че няма възможност за изпращане на смс на български език и че няма гласови команди. А това, как да го кажа, не е вярно. Т.е. ако си платя за МобилеИнфо, ще получа неточна информация.
Re: beta, ето ти един конкретен пример
Ами ако за определния ГСМ нямат инфо връщат ли парите за смс-а :)
Re: beta, ето ти един конкретен пример
Изчакайте малко и ще разбрете каква точно е услугата и тогава ще я коментираме :)