Mобилен телефон само за 39 лв. с ДДС
Mобилен телефон само за 39 лв. с ДДС
06.06.2006 - М-Тел пусна мобилен телефон само за 39 лв. с ДДС
Motorola C115 е най-евтиният GSM, който компанията някога е предлагала на пазара
Преди дни Мобилтел пусна на пазара най-евтиния мобилен телефон в цялата история на компанията. От първи юни всеки желаещ да стане абонат на М-Тел може да се сдобие с Motorola C115 на цена 39.00 лв. Устройството е със стилен дизайн, игри, калкулатор, скрийнсейвър, вибрация и се предлага в модерния сребрист цвят.
Телефонът се предлага заедно с 64К SIM карта и абонаментен план M-Tel Light. Той предвижда месечна такса от 9.60 лв. (с ДДС) и 20 безплатни минути в мрежата на М-Тел всеки месец. Промоцията е в сила до 2 юли 2006 г.
http://www.mtel.bg/mobiltel/press_det.php?press_det_id=128
Motorola C115 е най-евтиният GSM, който компанията някога е предлагала на пазара
Преди дни Мобилтел пусна на пазара най-евтиния мобилен телефон в цялата история на компанията. От първи юни всеки желаещ да стане абонат на М-Тел може да се сдобие с Motorola C115 на цена 39.00 лв. Устройството е със стилен дизайн, игри, калкулатор, скрийнсейвър, вибрация и се предлага в модерния сребрист цвят.
Телефонът се предлага заедно с 64К SIM карта и абонаментен план M-Tel Light. Той предвижда месечна такса от 9.60 лв. (с ДДС) и 20 безплатни минути в мрежата на М-Тел всеки месец. Промоцията е в сила до 2 юли 2006 г.
http://www.mtel.bg/mobiltel/press_det.php?press_det_id=128
Re: Mобилен телефон само за 39 лв. с ДДС
Поредна лъжа. Преди години си купих тел от МЕНТЕЛ за 30лв. Зарязах ги отдавна и не съжалявам.
taq prydnq i na baba mi ne bih q kupil..
Доста грозен телефон, аз имам един такъв само, че C155, те са еднакви, телефона е ужасен!
Една голяма издънка в модела е, че когато ме търсят не ми изписва името на този който ме търси а номера му, независимо, че го имам записан в телефона!
Една голяма издънка в модела е, че когато ме търсят не ми изписва името на този който ме търси а номера му, независимо, че го имам записан в телефона!
Egati bokluka, ako e taka.....
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Уникално тъп телефон, конкурира го само Siemens A70 - батерията му е по-слаба.
Znachi purvo iskam da dobavq, 4e tazi promociq vaji i pri GloBul; stava duma za tova 4e Office 1 Superstore ima individualna promociq sys tozi aparat na cena 39.00 lv; tazi promociq moje da bude otkrita i pri edin ot tehnite dilyri - Phonex
Inache otnosno tova che tozi aparat ne iska da izpisva imeto na choveka koito vi tyrsi-ami znachi nomera e v tova che trqbva v samiq kontakt da zapishete nomera na choveka kato opred postavite ne "0" , ami "+359..." , togava veche shte vi izkarva imeto ;-)
Inache otnosno tova che tozi aparat ne iska da izpisva imeto na choveka koito vi tyrsi-ami znachi nomera e v tova che trqbva v samiq kontakt da zapishete nomera na choveka kato opred postavite ne "0" , ami "+359..." , togava veche shte vi izkarva imeto ;-)
che tozi tel ne struva dori i 10 lv
koi gi kupuva tezi modeli baxti
socialno slabite li?
koi gi kupuva tezi modeli baxti
socialno slabite li?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Да, и това са поне 30% от българите (извън София). За съжаление после си скубят косите, че трябва да плащат по 12-15 лв месечна такса на оператора...
che ako gi niama tezi balyci
shte moje li da syshtestuvat operatorite
te glavno se financirat ot takiva
shte moje li da syshtestuvat operatorite
te glavno se financirat ot takiva