CnomeHuuu kaji pls kakvo e razkodiran i kakvo ne telefon?PROSTO NE ZNAM;:((DefaultUser написа: ↑20 апр 2004, 09:55Благодаря за пожеланията...надявам се да удовлетворим желанията и на най-претенциозните потребители)
MobileShop стартира
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: MobileShop стартира
-
Успееееехххххх! и от мен:) !DefaultUser написа: ↑20 апр 2004, 09:54Като цяло тенденцията е за по-ниски цени...ако трябва да сме обективни...защо не спомена, че има цени с по 100лв. по-ниски от други предложения в онлайн-магазини)
-
RE:kakvo e kodiran tel razkodiran telefon zna4i 4e e bil prigoden za nqkoq mreja-napromer samo za vodafone ili orange i ne moje da raboti s nikakvi drugi sim-karti osven na suotvetnata mreja:)V takuv slu4ai ako si kupi6 telefon na oferta v 4ujbina za predplatena usluga naprimer i go donese6 v bg toi nqma da ba4ka s na6enskite globul ili mtel.ZATOVA ti go nosi6 da go razkodirat-4ovurkat v telefona ne6to(i az ne znam kakvo) i go pravqt da raboti s vsi4ko drugi mreji. No v kraina smetka v posledstvie moje da ima problemi s telefona, zavisi kak e razkodiran.ZATOVA ako trqbva da izbira6 m/u razkodiran ili nerazkodirvan po-dobre izberi nerazkodiravaniq(koito nokoga ne e bil kodiran!! Malko dulgo ama nadqvam se 4e bqh iz4erpatelen!DefaultUser написа: ↑20 апр 2004, 14:03CnomeHuuu kaji pls kakvo e razkodiran i kakvo ne telefon?PROSTO NE ZNAM;:((
Идеята е добра, но си мисля, че все пак бибило добре ако се прилага някакво кратко обяснение за програмите и техните функции...
За цените не мога да кажа, защото от Интернет съм си смъкнал напълно безплатно куп програми ( по-специално за "Сименс") - за разкодиране, за смяна на софтуера, експлорери и всякакви други благинки...
За цените не мога да кажа, защото от Интернет съм си смъкнал напълно безплатно куп програми ( по-специално за "Сименс") - за разкодиране, за смяна на софтуера, експлорери и всякакви други благинки...
Kum vseki soft ima ne kratko, dosta podrobno i pulno obiasnenie :)
Прав си за инфото - недоглеждането е мое...:-) И все пак - при толкова безплатен софт, бих дал пари само в краен случай, за нещо, което не мога да намеря другаде:-)