Мобилни оператори

dinkogospodinov
Регистриран: 11 юли 2006, 21:31

Мобилни оператори

Мнение от dinkogospodinov » 11 юли 2006, 21:49

Мобилните оператори сега се надпреварват да эарибивят като всеки си хвали какви чудно хубави абонаментни програми предлага.Всичко предлагано обаче от M-tel и Globul е прах в очитер на тях месечна такса от 12лв., 10,80лв. а да не говорим за по-големи,не е нищо. Като че ли вземаме заплати като в нормална държава. Засега само на Vivatel мога да кажа браво,но ако искат клиенти то нека не изменят на себе си и да си помислят с таксите

Stanch0o
Регистриран: 01 юли 2006, 14:50

Re: Мобилни оператори

Мнение от Stanch0o » 12 юли 2006, 09:36

Ами да. Прав си но замисли се че освен да направят това трябва и да се поддърва тази мрежа. Ако предлагат услугите си под себестоиността им ще са на загуба. А в България все още стандарта е много нисък. Офертите от Мтел и ГлоБул са само "измами". Така са написани и по рекламите така говорят че да се заблудим и накрая всичко да си излезе законно. И то е така само че накрая ние сме на загуба. Ето обърни внимание на новата мрежа LOOP от Мтел. Как може един разговор да е 1ст. на минута. Невъзможно. След време ще се разбере каде точно е уловката.

full_leshes
Регистриран: 17 фев 2006, 22:57

Мнение от full_leshes » 12 юли 2006, 10:33

Чак пак брабо за вивател, ми какво правим ако нямаме нито 1 познат на този оператор пак и кои ти звани на станционарни телфони, най-много 5-6мин през месеца! В момента лично не съм доволен от никого, нито като качество пък камули и като цена!

dinkogospodinov
Регистриран: 11 юли 2006, 21:31

Мнение от dinkogospodinov » 12 юли 2006, 11:55

Лошото е че те изобщто не се интересуват от нашето мнение,аз наскоро като видях рекламата на Глобул-че най-доброто предстои, им писах но разбира се тях какво ги интересуварза тях е важно да се хвалят че имат милиони абонати.А за цените съм убеден че нарочно ги задържат високи. А да не ви казвам с какви некомпентетни служители съм се сбъсквал,

г-н Двутактов
Регистриран: 05 май 2004, 05:54

Мнение от г-н Двутактов » 12 юли 2006, 12:10

Прочети внимателно инфото в www.loop.bg и ще разбереш, че няма никаква уловка - всичко е точно, ясно и просто обяснено. :-)

N_i_x_e_n
Регистриран: 23 ное 2005, 10:15

Мнение от N_i_x_e_n » 12 юли 2006, 14:27

има един тънък момент които любимата ви вива пропуска много лошо, че с това темпо повече абонати няма да приберат, първоначалната навалица с прелетните птици от прима и бконнет свършва а с тези оферти повече няма да привлече ...не че са лоши по същество офертите и но ако имаше 1 2 милиона абонати. А това че трябвало да пуска под себестойността си разговори ако иска клиенти ще пуска това са пазарните правила....аз като ще ми е се тая през кой оператор ще говоря за горе долу еднакви цени няма да отида при тоя с най-гадното покритие...Ако бяха пуснали разговори в тяхната мрежа по 1 2 стотинки тогава щяха да съберат абонати в крайна сметка ако искат да наваксат абонатите трябва да пуснат нещо агресивно...това с предплатените им карти беше хубаво но до едно време ако мислят да седят на него 2 години ще си останат оператор с 200 000 абоната от ранга на мобиком и нищо повече..а това да пуснат и на загуба за 1 2 години цени не мисля че е толкова трудно изпълнимо нещо ..всички знаем за колко без пари и търг се купиха и лиценза за третия оператор да не говорим за цялото бтк...но нещата почват да изглеждат че собствениците на вива не ги вълнува много развитието и влагането на големи пари ...това си беше просто далавера и сега се развива колкото да се каже го има тоя оператор, след някои друг месец съвсем нормално е да се препродаде и тогава да дойде някои който ще иска да развива вива и да привлича абонати

shadowman28
Регистриран: 10 мар 2006, 19:28

Мнение от shadowman28 » 12 юли 2006, 14:32

Мен единственото нещо, което ме спира да мина от Mtel на Vivatel, е това, че трябва да си променям номера и съответно ще трябва да уведомя много хора за смяната. Предполагам, че и други хора са изправени пред това. Смятам, че след като се въведе така наречената "преносимост на номера" това няма да е пречка и с удоволствие бих се прехвърлил, нищо че се плаща някаква такса за самото прехвърляне.

hasta_la_vista
Регистриран: 26 авг 2004, 16:52

Мнение от hasta_la_vista » 12 юли 2006, 19:13

"shadowman28"

Ти може да си запазиш последните 6 цифри от номера и само кода ще ти се смени!Вивател ти дава право да си избереш номер и ако е свободен нямаш грижи!
:)

Magiosnika
Регистриран: 15 ное 2004, 05:36

Мнение от Magiosnika » 12 юли 2006, 19:30

Незнам за вас, но за мен в момента програмата на Глобул - Смарт е добра оферта. На Ментел не бих ползвал услугите защото вече почти никой не се абонира за услугите им пък и пържат хората със сметките. На Вивател също не бих ползвал услугите защото все още не могат да си подредят нещата - грешки в системите, неполучаване на разпечатка, разминаване в сметките, некомпетентни оператори, често спиране на телефона и куп други такива простотии. В момента мисля че Глобул остават на върха засега!

hasta_la_vista
Регистриран: 26 авг 2004, 16:52

Мнение от hasta_la_vista » 12 юли 2006, 19:32

Хахаххаха Глобул на върха ама в някой друг живот!
Гърците са най-голямата гадост!

Отговори