"Мобилтел" обжалва решението за преносимост на номерата
-
- Регистриран: 17 юли 2004, 10:21
"Мобилтел" обжалва решението за преносимост на номерата
Родна идилия...Много ми е интересно ако някой оператор в ЕС се беше опитал да го направи това какво щеше да стане...
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re:
Евала на м-тел,тая преносимост на номерата е абсолютна глупост,просто се замислете малко...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re:
Както се казва в такива случаи - LOL :))))))
Re:
e 6to da e typa prenosimosta.. vqrno 4e 6e nastane super haus s nomerata... no puk klienta te ima pravoto da izbira mnogo pove4e... ot druga strana si mislq 4e 6te napravq nqkva gadost kato v 4ujbina.. da si pla6ta6 za tva 4e ti zvanqt i 4e polu4ava6 sms... tva go ima na T-mobile... i e ujasno gadno... seedno si v rouming non stop
Re:
Ще обжалват ама няма де да идат!!!
В ЕС не се интересуват от М-тел ските загуби.
Хората ясно и категорично казват МОБИЛНОСТ в услуга на клиента!!!
Имам си номер почващ с 0887хххххх и желая да съм абонат на Вивател или Глобул или дори Мобиком.....всички ме знаят на него....просто номера си върви с моето име и минава от Компютъра на М-тел в Компютъра на Вивател...само сменяш Сим картата и съответно номера се прикрепя към новата Сим. Процедурата трае точно 10-15 минути.
Ако абоната който викаш се окаже извън твоя оператор, нежно женско гласче те предупреждава за това и те пита дали желаеш да продължиш повикването.
Това е скъпи мой приятели от М-тел!
В ЕС не се интересуват от М-тел ските загуби.
Хората ясно и категорично казват МОБИЛНОСТ в услуга на клиента!!!
Имам си номер почващ с 0887хххххх и желая да съм абонат на Вивател или Глобул или дори Мобиком.....всички ме знаят на него....просто номера си върви с моето име и минава от Компютъра на М-тел в Компютъра на Вивател...само сменяш Сим картата и съответно номера се прикрепя към новата Сим. Процедурата трае точно 10-15 минути.
Ако абоната който викаш се окаже извън твоя оператор, нежно женско гласче те предупреждава за това и те пита дали желаеш да продължиш повикването.
Това е скъпи мой приятели от М-тел!