Молба за съвет. Препоръчаите ми GSM с най-добра камера
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Молба за съвет. Препоръчаите ми GSM с най-добра камера
Виждам, че има доста подобни теми за съвет преди избора на апарат. А непрекъснато излизат нови модели и немога да съм в крак с пазара. Затова имам
Молба за съвет. Препоръчаите ми GSM с най-добра камера.
Знам, че за това си има фотоапарати, НО не мога да ходя непрекъснато с фотото. GSMа и без това е навсякъде със мен.
Идеята е снимките да се виждат добре на компютъра, така че дисплея на телефона не е от такова значение. Може би комбинация от MPX-ели и матрица.
[B]И понеже ще е в по-груби условия да е на цена до 300лв (350лв. макс :) )[/B]
Молба за съвет. Препоръчаите ми GSM с най-добра камера.
Знам, че за това си има фотоапарати, НО не мога да ходя непрекъснато с фотото. GSMа и без това е навсякъде със мен.
Идеята е снимките да се виждат добре на компютъра, така че дисплея на телефона не е от такова значение. Може би комбинация от MPX-ели и матрица.
[B]И понеже ще е в по-груби условия да е на цена до 300лв (350лв. макс :) )[/B]
Re: Молба за съвет. Препоръчаите ми GSM с най-добра камера
Ех точно се канех и аз да пускам същата тема. Сега за да не станат две еднакви теми се надявам че нямаш нищо против да се присъединя към твоята тема. Това лято установих че наистина фотото на телефона трябва да е на ниво защото немога винаги да съм с фотоапарата а и понякога има моменти които се запечатват най-добре с телефон.
Само ако е възможно да допълня - според мен телефона освен с добра камера трябва да е и ксенонова светкавица, и по възможност с капаче на обектива че веднъж надрасках един обектив но това е само желателно. Цената според мен не е определяща.
Само ако е възможно да допълня - според мен телефона освен с добра камера трябва да е и ксенонова светкавица, и по възможност с капаче на обектива че веднъж надрасках един обектив но това е само желателно. Цената според мен не е определяща.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
За тия пари има 3 почти перфектни предложения - ZN5 е може би най-доброто, 6220 classic, ако имаш предпочитания към марката (Nokia) и LG Viewty, ако искаш да е по-актуален и да има тъч скрийн (но пък няма да е smart). Аз лично бих взел ZN5, камерата му наистина е много добра (поне равна на тази на N82).
Вариантите на Samsung и SE не са толкова добри, но погледни k850i (малко старичък), c902 (малко скъпичък), G600 (доста евтин), [B]G800 (има оптичен zoom)[/B], F480 (също е малко скъпичък, но е добър модел с тъч) и U900 Soul (който е доста стилен).
Все пак аз бих ограничил избора до ZN5, 6220c, Viewty и G800.
Вариантите на Samsung и SE не са толкова добри, но погледни k850i (малко старичък), c902 (малко скъпичък), G600 (доста евтин), [B]G800 (има оптичен zoom)[/B], F480 (също е малко скъпичък, но е добър модел с тъч) и U900 Soul (който е доста стилен).
Все пак аз бих ограничил избора до ZN5, 6220c, Viewty и G800.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Благодаря за съветите. Наистина придадоха посока на търсенето ми. Не съм почитател на моторола , но ZN5 е добър 2ри вариант . Освен работа пред компа ми е хоби да си бачкам и в работилницата в гаража. Вече 2 броя 6300 и 1 брой 1208 се нагънаха и отидоха директно в коша, така че Viewty и G800 колкото и да са стилни и практични отпадат. Мисля, че като най-задоволителен се очертава
6220c.
Още веднъж Благодаря за съветите.
6220c.
Още веднъж Благодаря за съветите.
Ето моите предложения:
[u]5 mpx[/u]
Nokia N82
Motorola ZN5
Samsung G810
[u]8mpx[/u]
Nokia N86
Sony Ericsson C905
Samsung i8510 INNOV8
Samsung i8910 Omnia HD
П.п. Някои от моделите не припокриват всички твоите критерии, но според мен това са най-добрите камерофони на пазара.
[u]5 mpx[/u]
Nokia N82
Motorola ZN5
Samsung G810
[u]8mpx[/u]
Nokia N86
Sony Ericsson C905
Samsung i8510 INNOV8
Samsung i8910 Omnia HD
П.п. Някои от моделите не припокриват всички твоите критерии, но според мен това са най-добрите камерофони на пазара.
Ако искаш качествена снимка земи Nokia N82 ако се наложи и на старо да ти доди на 300-360 лв. а тази моторола като гледам какви снимки прави, незнам ако някои има такава да каже но от тези качени в интернет се вижда че са уникално долнопробни. За качествена снимка е задължителна ксеноновата светкавица изкючение прави единствено Nokia N86, както и да е. А най добрите камерофони са с CCD матрица, ксенонова светкавицаа и допълнителна лед но тези телефони се продават единствено в япония и азия и не са евтини.
за тази цена Nokia N82 за повече пари Nokia N86;)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
За тази цена ZN5 е най-доброто предложение, според мен по-добро от N82, което и надхвърля бюджета.
А за повече... какво N86 бе... Или Innov8, или c905. N86 е просто поредната грешка в природата, произведена от Nokiа.
А за повече... какво N86 бе... Или Innov8, или c905. N86 е просто поредната грешка в природата, произведена от Nokiа.
най-доброто нещо се казва аймобил 902 аз по-добри снимки от телефон не съм виждал па и щом дори в моите ръце правеше ебати яките снимки като се има предвид че съм дългогодишен участник в кръжока пречат ми ръцете значи наистина е добър проблема е че официално не се продава у бг но ако успееш да си го намериш просто няма по-добро
другите варианти са нокиа н82 или 6220 класик към която добре си се насочил и за снимки ша ти свърши добра работа но пак повтарям най-доброто е аймобил 902 от моторолката по-надалеч
п.с. а вюти точно па за снимки е тотал шит
другите варианти са нокиа н82 или 6220 класик към която добре си се насочил и за снимки ша ти свърши добра работа но пак повтарям най-доброто е аймобил 902 от моторолката по-надалеч
п.с. а вюти точно па за снимки е тотал шит