Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Ще го предават по Diema, безплатния канал
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
[Quote]Ще го предават по Diema, безплатния канал[/Quote]
Ти вярваш ли си?
Ти вярваш ли си?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Аз вярвам, а ти?!
[Quote]Двубоят ще може да се гледа и по Mtel Sport 1 и на ppv.mtel.bg безплатно
Поради огромния интерес от страна на зрителите, Мтел ще предостави правата за излъчване на битката за титлата на финалния мастърс в Лондон между Григор Димитров и Давид Гофен на [B]БНТ 1 и Диема[/B]. [/Quote]
[Quote]Двубоят ще може да се гледа и по Mtel Sport 1 и на ppv.mtel.bg безплатно
Поради огромния интерес от страна на зрителите, Мтел ще предостави правата за излъчване на битката за титлата на финалния мастърс в Лондон между Григор Димитров и Давид Гофен на [B]БНТ 1 и Диема[/B]. [/Quote]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Браво на Мтел. Така се прави добър ПР :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
От време на време са щедри. Само си представи колко майни щяха да изядат ако не бяха дали на народа да гледа безплатно единствения българин достигнал до това ниво в световния тенис.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Евала на Мтел. Добре е да може всеки който иска да гледа. Остава и Гришо да победи. :)
Иначе като цяло поздравления на Мтел за доброто излъчване на целия тенис сезон. За първи път тази година успях да изгледам всички мачове като бял човек. Аз ползвам само Mtel Now, но се замислям дали като ми изтече договора с вива да не пробвам телевизия от мтел, че онлайн услугата последните дни не беше толкова надеждна.
Иначе като цяло поздравления на Мтел за доброто излъчване на целия тенис сезон. За първи път тази година успях да изгледам всички мачове като бял човек. Аз ползвам само Mtel Now, но се замислям дали като ми изтече договора с вива да не пробвам телевизия от мтел, че онлайн услугата последните дни не беше толкова надеждна.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Ако бяха булсатком нямаше да дадат нищо и изобщо нямаше да им пука за майните, а за 4-те лева.
Браво на Мтел, въпреки че те държат правата ги предоставиха безплатно на БНТ и Диема.
Браво на Мтел, въпреки че те държат правата ги предоставиха безплатно на БНТ и Диема.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Приятно съм изненадан, добро е което правят Мтел! Браво наистина! А и да редактирам, давай Гришо!