Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Хахаха - благородно било. Не се заблуждавайте - просто се страхуват, че сървърите им може да не издържат. А имат ли право да преотстъпват права изобщо?
Всяко едно добро дело е с користна цел - дори тя да е само да се почувстваш добре.
А в случая хем няма да им забие, хем ще ги споменават с добро
Всяко едно добро дело е с користна цел - дори тя да е само да се почувстваш добре.
А в случая хем няма да им забие, хем ще ги споменават с добро
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Дават Григор по Диема и БНТ HD :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Е като са направили нещо хубаво да го отречем ли?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Честито Гришооооооо!!! Бравоооооо!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Велико усещане !
Така съм се чувствал само лятото на 1994 г !!!
Така съм се чувствал само лятото на 1994 г !!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:01, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Къде ли е Волгин?Искам да го видя как ще играе срещу Гришо сега!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
[Quote]Къде ли е Волгин?Искам да го видя как ще играе срещу Гришо сега!!![/Quote]Волгин е прав- Гришо е един хасковски "каунь". Въпреки че Давид Гофен зае второ място, заслужава повече уважение, защото играе за страната си (защитава белгийския флаг в турнира "Дейвис"), докато Гришо надменно отказва, имал бил "свой" график и нямал време да играе за България, да защитава българския флаг. Въпреки милионните си доходи Гришо не помага на болни от рак български деца (както прави например Бербатов). Отделно Гришо се изложи яко (но това си е мое лично мнение, не ангажирам никого) изложи се яко като смени русото си руско гадже с 40-годишна хавайска циганка.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Знаеме че всички русофили сте олигофрени,няма нужда да го показваш
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Пич, що не вземеш да се гръмнеш и да ни лишиш от присъствието си? Бахти скапания матрял...