Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо

Мнение от board » 20 ное 2017, 13:51

Кое са тъпотии, че нямаме отбор който да играе на купа Дейвис? Очакваш Гришо сам да спечели Дейвис, със съотборници, които ги бие който ги хване?
Отбора ни винаги се е лъкатушел между втора и трета група, не е влизал в първа, да не говорим за световната група. За теб е по-престижно да качим някоя група отборно или българин да печели ATP турнири? Като индивидуален спортист не представя ли България или само отборната надпревара е важна за теб?

Nik_21
Регистриран: 02 фев 2017, 14:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо

Мнение от Nik_21 » 20 ное 2017, 14:03

[Quote]И при тази ситуация е нормално Григор да си гледа индивидуалната надпревара, все едно не представя станата ни и по този начин?[/Quote]
Ето това се нарича премерен аргументиран отговор, за което ти благодаря board. А тези които не могат да ми оборят аргументите със свои аргументи (дали от безсилие, дали от умствена импотентност) и ми пишат като в детската градина, "олигофрен", "комунист", "русофил", "гръмни се", просто за сетен път доказват колко е бил прав професор Иво Христов.

kapron
Регистриран: 21 яну 2015, 09:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо

Мнение от kapron » 20 ное 2017, 14:15

Чакай, ти какви аргументи и отношение точно очакваше като се приравни с оная гнида волгин? Ей от тая дребна злоба сами ще се затриете, барабар с т. нар. проф.

Модератора ако иска да замие :)

Nik_21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо

Мнение от Nik_21 » 20 ное 2017, 14:28

[Quote]Чакай, ти какви аргументи и отношение точно очакваше като се приравни с оная гнида волгин?[/Quote]Какво да те чакам, какво да те чакам? Аз казвам, че Гришо е егоист и скрънза и въпреки милионите си, не е помогнал на нито едно болно от рак българско дете (като Бербатов например). Ти като казваш, че не съм прав, ще дадеш линк към благотворителната дейност на Гришо и аз ще ти кажа - евалла обори ме, предавам се.

kapron
Регистриран: 21 яну 2015, 09:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо

Мнение от kapron » 20 ное 2017, 14:41

Въобще никакво евала не търся от теб, волгин или професора ти.

Nik_21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо

Мнение от Nik_21 » 20 ное 2017, 15:01

[Quote]Въобще никакво евала не търся от теб, волгин или професора ти.[/Quote]
[B]Quod erat demonstrandum[/B] (Евклид) - което и трябваше да се докаже, няма линк, няма аргументи, няма доказателства - следователно съм прав :)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо

Мнение от board » 20 ное 2017, 15:27

Всъщност си просто един обикновен хейтър. Да обясняваш как Григор бил каун, а гаджето му циганка... и после искаш някой нещо да ти доказва, не е сериозно.
Като не можеш да се зарадваш, като останлите, на спорните постижения на един наш сънародник, а се чудиш какво да мрънкаш, проблема си е изцяло твой.

Nik_21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо

Мнение от Nik_21 » 20 ное 2017, 16:34

Еее, ся развали положителното ми мнение за теб. Не прочете ли, че приех твоя аргумент (защо Гришо не играе Дейвис) за убедителен и ти благодарих!

ne4o
Регистриран: 08 фев 2009, 09:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо

Мнение от ne4o » 20 ное 2017, 16:44

Не знам дали е стиснат,но предпочитам по света,нас българите да ни отъждествяват с Гришо,а не с крадливите м....ли.

Nik_21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо

Мнение от Nik_21 » 20 ное 2017, 16:52

[Quote]Не знам дали е стиснат,но предпочитам по света,нас българите да ни отъждествяват с Гришо,а не с крадливите м....ли.[/Quote] Да, прав си, по-добре да ни отъждествяват със Стоичков и Бербатов, (те са по-ларж) отколкото с крадливите м....ли.

Отговори