Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Кое са тъпотии, че нямаме отбор който да играе на купа Дейвис? Очакваш Гришо сам да спечели Дейвис, със съотборници, които ги бие който ги хване?
Отбора ни винаги се е лъкатушел между втора и трета група, не е влизал в първа, да не говорим за световната група. За теб е по-престижно да качим някоя група отборно или българин да печели ATP турнири? Като индивидуален спортист не представя ли България или само отборната надпревара е важна за теб?
Отбора ни винаги се е лъкатушел между втора и трета група, не е влизал в първа, да не говорим за световната група. За теб е по-престижно да качим някоя група отборно или българин да печели ATP турнири? Като индивидуален спортист не представя ли България или само отборната надпревара е важна за теб?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
[Quote]И при тази ситуация е нормално Григор да си гледа индивидуалната надпревара, все едно не представя станата ни и по този начин?[/Quote]
Ето това се нарича премерен аргументиран отговор, за което ти благодаря board. А тези които не могат да ми оборят аргументите със свои аргументи (дали от безсилие, дали от умствена импотентност) и ми пишат като в детската градина, "олигофрен", "комунист", "русофил", "гръмни се", просто за сетен път доказват колко е бил прав професор Иво Христов.
Ето това се нарича премерен аргументиран отговор, за което ти благодаря board. А тези които не могат да ми оборят аргументите със свои аргументи (дали от безсилие, дали от умствена импотентност) и ми пишат като в детската градина, "олигофрен", "комунист", "русофил", "гръмни се", просто за сетен път доказват колко е бил прав професор Иво Христов.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Чакай, ти какви аргументи и отношение точно очакваше като се приравни с оная гнида волгин? Ей от тая дребна злоба сами ще се затриете, барабар с т. нар. проф.
Модератора ако иска да замие :)
Модератора ако иска да замие :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
[Quote]Чакай, ти какви аргументи и отношение точно очакваше като се приравни с оная гнида волгин?[/Quote]Какво да те чакам, какво да те чакам? Аз казвам, че Гришо е егоист и скрънза и въпреки милионите си, не е помогнал на нито едно болно от рак българско дете (като Бербатов например). Ти като казваш, че не съм прав, ще дадеш линк към благотворителната дейност на Гришо и аз ще ти кажа - евалла обори ме, предавам се.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Въобще никакво евала не търся от теб, волгин или професора ти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
[Quote]Въобще никакво евала не търся от теб, волгин или професора ти.[/Quote]
[B]Quod erat demonstrandum[/B] (Евклид) - което и трябваше да се докаже, няма линк, няма аргументи, няма доказателства - следователно съм прав :)
[B]Quod erat demonstrandum[/B] (Евклид) - което и трябваше да се докаже, няма линк, няма аргументи, няма доказателства - следователно съм прав :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Всъщност си просто един обикновен хейтър. Да обясняваш как Григор бил каун, а гаджето му циганка... и после искаш някой нещо да ти доказва, не е сериозно.
Като не можеш да се зарадваш, като останлите, на спорните постижения на един наш сънародник, а се чудиш какво да мрънкаш, проблема си е изцяло твой.
Като не можеш да се зарадваш, като останлите, на спорните постижения на един наш сънародник, а се чудиш какво да мрънкаш, проблема си е изцяло твой.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Еее, ся развали положителното ми мнение за теб. Не прочете ли, че приех твоя аргумент (защо Гришо не играе Дейвис) за убедителен и ти благодарих!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Не знам дали е стиснат,но предпочитам по света,нас българите да ни отъждествяват с Гришо,а не с крадливите м....ли.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
[Quote]Не знам дали е стиснат,но предпочитам по света,нас българите да ни отъждествяват с Гришо,а не с крадливите м....ли.[/Quote] Да, прав си, по-добре да ни отъждествяват със Стоичков и Бербатов, (те са по-ларж) отколкото с крадливите м....ли.