[Quote]До всеразбиращите:
- Купа Дейвис е отборно първенство по тенис. Играят се четири мача на сингъл и един на двойки. Реално погледнато с участието на Григор бихме могли да победим всеки отбор от 3та, 2ра и 1ва група. Две негови победи на сингъл + победа на двойки. Да не говорим, че във 2ра и 3та група не са по-различни от Грозданов и Лазов. Белгия стигна финал в световната група с един Гофен. Втората им ракета Дарсис е 80ти в света. Англичаните какви тенисити имат? Мъри 2014г отказа участие в Мастърс турнир, за да се подготви за мач срещу Италия!!! Джокович колко пъти е отказал да играе за Сърбия? Евала му на Гришо за това, което прави, но не му прави чест, че отебава България за купа Дейвис. С него и малко късмет можем и Световната група да стигнем! Купа Дейвис е важа за тенис величията, но не и за Гришo и 10 ********** от форума на mobilebulgaria. [/Quote]
Първо казваш как Дейвис е отборно първенство и после как Григор трябва сам да го печели. А мача на двойки изобщо не е толкова сигурен, нали се сещаш към кой ще насочват повечето си топки. Особено ако имат специалисти на двойки, ще е много сложно.
Реално в световната група няма нито един отбор, който да няма поне двама тенисисти в топ 100, а обикновено повече.
Не ме разбирай погрешно и аз бих се радвал Григор да играе в Купа Дейвис. Но разбирам решението му да не го прави, при наличния в момента отбор. Разбира се, че ще му е по-важно да си гони индивидуалните състезания, вместо индивидуално да се мъчи в групови състезания.
И моля ви, не говорете, че не се състезава за България. Естествено, че го прави. До името му в ATP ранг листата стои българския флаг, в почти всяко интервю и статия се говори за българина спечелил финалния мастърс и изкачил се на 3-то място в света. Какво повече искате.
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=ZEUdjiRwaRg[/Youtube]
Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля! Някой ако има желание да ми помогне да гледам Гришо
Мхм, все едно да обвиниш Юсейн Болт, че не предпочита щафета!
Fire is Faith