Моля за съвет и мнение Предлагат ми таблет Alcatel Pixi 4 (7)
Re: Re: Re: Re: Re: Моля за съвет и мнение Предлагат ми таблет Alcatel Pixi 4 (7)
Ако сте отказали Alcatel-a жалко. Ако сте отказали Diva-та - добре. Един познат има такава от 3год. и много забиваше. Root-нахме я с kingOroot, зачистихме я с sd maid и purify, изтрихме Google plus и facebook приложенията(фейсбук нотификациите сега идват през UC browser) и сега се работи приятно с нея. Само се рестартира от време на време...
-
- Регистриран: 13 мар 2017, 13:54
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля за съвет и мнение Предлагат ми таблет Alcatel Pixi 4 (7)
Като продължение по темата - от Мтел като лоялен техен клиент и на мен ми предлагат таблет Alcatel Pixi 4 (7-инчов) като безплатен подарък, с 2-годишен договор за 9.99 на месец за 7 гб мобилен неограничен интернет. Понеже проверих в сайта им - реално ми правят 50% отстъпка от тарифния план, който е 19.99 лв на месец за същата оферта с таблета. Гледам този модел таблет се продава свободно за около 150-160 кинта. Моля за съвет и мнения, заслужава ли си таблета и изобщо офертата? Ще го ползвам основно за браузване в интернет, фейсбук, филми (и тук таме -за някоя по-лека игричка евентуално)Благодаря ви предварително!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Моля за съвет и мнение Предлагат ми таблет Alcatel Pixi 4 (7)
Според мен не си заслужава.
7-инчово устройство е почти колкото фаблет телефон. Нито за филми, нито за игри ще става + Слаб хардуер за Андроид предпоставка за много нерви. Имам досег с Леново с подобни х-ки и честно казано не става за нищо освен да отваряш страници и скайп. Изобщо Андроид според мен не е за таблети, а ОС за телефони. Разтеглена телефонна Ос на голям екран. :S
7-инчово устройство е почти колкото фаблет телефон. Нито за филми, нито за игри ще става + Слаб хардуер за Андроид предпоставка за много нерви. Имам досег с Леново с подобни х-ки и честно казано не става за нищо освен да отваряш страници и скайп. Изобщо Андроид според мен не е за таблети, а ОС за телефони. Разтеглена телефонна Ос на голям екран. :S