mp3 на Siemens CX 75
-
- Регистриран: 23 авг 2005, 17:48
mp3 на Siemens CX 75
Искам да ви попитам, всички вие, които знаете, този телефон стерео ли е. Мп3 плеърът му стерео ли е през слушалките или е някакъв куц моно звук, ощетен откъм високи и басове?
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
Re: mp3 на Siemens CX 75
mnogo kuc zvuk kakto prez slu6alki taka i prez govoritela.Tenekien zvuk.Mislq 4e e MONO
То по начало на СИМЕНС звукът е тенекиен....ПО РОЖДЕНИЕ СА ТАКА....
Препоръчвам ти да не се занимаваш с СИМЕНСИ....
-
Значи аз съм с CX 70 и тъй като ми липсва мп3 плеър в него (не, че си нямам отделен де) реших да продължа традицията с една идея по-нагоре като взема 75. Но като прочетох вашите мнения относно качеството на звука - изглежда ще мина на нещо друго.
Звукът е стерео, няма голяма разлика от това което се чува през слушалките от компютъра например. Все пак ако държиш на качеството на звука, сравни лично как отделните телефони възпроизвеждат мп3-ките. Няма смисъл да разчиташ на чуждо мнение, поне в тази област.
-
- Регистриран: 10 юли 2005, 13:58
Да чуждото мнение често е предобедено, дава се без поглед върху съответния модел и съответно е неточно!
тука се извъдиха бая сименс експерти;:/цх 75 си вади добър звук!не е като на s75 но пак е доста добър!
dimitarpanev искам да ти кажа че имам CX75 от 22 декемжри и не бих казал че звука е тенекиен още по - малко от слушалките. Най добре не се повлиявай напълно от чуждото мнение а го чуй как сжири пък тогава реши.
-
Благодаря на всички, които по някакъв начин казаха своето мнение за мп3то на въпросния телефон. Факт е, че хора, които го имат, казват добри думи за звука му. Пък и не вярвам при тая конкуренция Siemens да оставят CX75 моно, да не говорим за S75. Ще ви послушам и ще го чуя лично. А после може би ще си го взема...