Mp3 програма за сименс!
Mp3 програма за сименс!
Имаше една програма на която името беше нещо от рода Mp3-Dlq-Siemens.Някой да знае от къде мога да си я изтегля, понеже с нея се работи много лесно и бързо?
-
- Регистриран: 12 окт 2006, 18:23
Re: Mp3 програма за сименс!
az q imam.prati mi meila i 6te ti q dam [email protected]
ima q v data.bg. Kat napi6e6 'siemens' v tursa4kata i 6e ti izlezat okolo 10-15 ne6ta za SIEMENS, edno ot tqh e, az ot tam si q drupnah!
Я кажи как се казва тая програма та да я дръпна от някаде, а ако не те затруднявам пращай: [email protected]
Благодаря
tazi programa e mnogo qka:)bravo hora
Programkata se kazva 'SIEMENS_MP3_2_WAV' i kompresira mp3-to po4ti na polovina, a posle tela q razpoznava kato WAV, koeto e mnogo stranno - kato si slojite pesenta na tel-a i dadete 'informaciq' za neq vijdate 4e pi6e 4e tq e vuv format .mp3.wav, ako be6e istinski .wav 6te6e da e mnogo po-golqma( edna pesen konvertirana sus SOUND FORGE ot 5 mb mi stana 41!), taka 4e tva si e ba6 mp3! Evala na rusnacite - vsi4ko hakvat:) Interesno be6e 4e konvertiranite susSOND FORGE pesni ne trugvaha na talefrona (govorq za vsi4ki SIEMENS-i ot 65* i tezi ot 75* koito nqmat mp3 ) a tozi format go raz4itat i zvuka e mbnogo dobur. Na S65 moje da se sloji player( pak ruska programa) koito e suvsm prost i nqma ekvilaizer, no ne smenqte pesnite ru4no, a na 32mb-aitovata mu karta s koqto vurvi moje da slojite nad 20 pesni vuv tozi format! I po nqkoe vreme stava back graund s 4asovnik! A i tova e vuzmojno nai prostata programa!SUPER!
Не е странно..има такъв формат - MP3 с WAV хедър...използва се в доста случаи.
Просто си пуснах програмката и то отдолу си пише от къде може да се изтегли
www.crowfish.chat.ru
www.crowfish.chat.ru
да дам малко разяснение какъв формат wav подържа сименс
- IMA ADPCM 8kHz 4bit mono,
- IMA ADPCM 16kHz 4bit mono,
- PCM 8kHhz 8bit mono
това е за моделите от 65-та серия и за по ниските като клас от 75-та
също така най качествени стават
IMA ADPCM 16khz 4bit mono
те всечке са wav формат не са мр3 ,моля да не се бъркат една такава wav-ка 1 минута става около 615кв
също така ето как да си махнем логото на сименса от екрана има два начина единият е с прозрачно лого ето линк към него http://www.mobile-shark.com/resources/pictures/6011logo-chista4ka.gif другият е
Как да махнем логото Мтел и Глобул
Menu -> Setup -> Network Setup -> Pref. network -> List -> Change -> Furth.network (1 нагоре) -> Select
Country ID: 284
Network ID: 01 (за Мтел) 03 (за Глобул)
Name:
(Пишете каквото си искате) ако искате да е празно 1 space
- IMA ADPCM 8kHz 4bit mono,
- IMA ADPCM 16kHz 4bit mono,
- PCM 8kHhz 8bit mono
това е за моделите от 65-та серия и за по ниските като клас от 75-та
също така най качествени стават
IMA ADPCM 16khz 4bit mono
те всечке са wav формат не са мр3 ,моля да не се бъркат една такава wav-ка 1 минута става около 615кв
също така ето как да си махнем логото на сименса от екрана има два начина единият е с прозрачно лого ето линк към него http://www.mobile-shark.com/resources/pictures/6011logo-chista4ka.gif другият е
Как да махнем логото Мтел и Глобул
Menu -> Setup -> Network Setup -> Pref. network -> List -> Change -> Furth.network (1 нагоре) -> Select
Country ID: 284
Network ID: 01 (за Мтел) 03 (за Глобул)
Name:
(Пишете каквото си искате) ако искате да е празно 1 space
o6te edin na4in za mahane na logoto - az sum si napravil edin pixsel i ot menu-to kudeto moje da se postaVI KARTINKA NA MQSTOTO NA OPERATORA SUM GO SLOJIL NEGO