Mтел направо ни "глезят"

StanYo
Регистриран: 04 дек 2004, 13:47

Re: Mтел направо ни

Мнение от StanYo » 12 яну 2006, 14:35

Аз съм абонат и преди коледа като си плащах сметката ми дадоха подарък Прима пакет. Мисля парти беше. Няма значение. Тя оказа се че не ги дават на всеки абонат а само на този който има над 45-50 лева сметка. Така, че Прими такива, вие сте по-облагодетелствани така че не се оплаквайте.
Та вместо да ми намалят сметката ми бутат някви мизерни пакети дето са им залежали. С целта да си натрупат предколедно малко повече абонатчета.

6310i
Регистриран: 10 дек 2005, 20:09

Re: Мтел не ми дава нищо, само взема

Мнение от 6310i » 12 яну 2006, 17:42

Абе от два месеца чувам за разни смешни подаръци дето Мтел подхвърлят. Аз имам един номер на договор със средна сметка 150 кинта (абонат малоумник от 96) и две прими дето ги зареждам всеки месец. До този момент съм получил едни 5 кинта на едната прима преди 3-4 месеца и нищо друго!? За какво става дума? Да не би тия от офиса на Мтел да ми гепят подаръците, защотото там си получавам фактурата, а пък плащам през epay? Ако някой е наясно с условията за тези подаръци нека анализира моя случай. Е@ал съм им тъпите подаръци, но ми е обидно, че куцо и сакато получава по нещо, а аз обирам яловите...
Ако има тук хора от Мтел и ме обвинят в антиреклама съм готов да си дам името и номерата.

KyKy_
Регистриран: 11 яну 2006, 22:47

Мнение от KyKy_ » 12 яну 2006, 20:45

mno mi e strano na4i az sam na prima ot 3 godini i ne6to ...nz to4no
o6te ot kakto izlqzaha
i na maika mi deto si zima sim karta predi nqma i godina i izpratiha takiva bonysi za deto govorite
pak az ni6to ne vidqh ot tqh...::(
nqkoi da ima idei ?:P

Tolo6
Регистриран: 04 яну 2006, 17:29

Re: Мтел не ми дава нищо, само взема

Мнение от Tolo6 » 13 яну 2006, 09:25

http://www.mtel.bg/mtelclub.php
за тези дето са на абонамент тука има доста далаверски неща, само че аз до скоро не знаех че имам точки и мога да ги използвам

lightsaber
Регистриран: 31 май 2004, 01:19

МТЕЛ - измамници и изнудвачи

Мнение от lightsaber » 13 яну 2006, 12:32

Мили хора, аз бях 7 /седем!/ години редовнен абонат на МТЕЛ с 2 СИМ-карти, не съм закъснявал с плащанията никога и за този период не съм падал под 80лв. на всяка от 2-те карти. На икономичен план бях, не пожелах да се прехвърля на толкова рекламираните пакети. Бях съвестен и коректен, преглътнах няколко пъти надписани сметки, замълчах си - здраве да е, пари има. От няколко месеца забелязах, че цената на минутката на ПРИМА стана по-ниска от цената на минутката в моя абонаментен план, а при това аз плащах и т.нар. месечна такса в размер на 18лв с ДДС за всяка от двете ми СИМ-карти, тоест 36 лв всеки месец само таксата. Попитах в МТЕЛ що така и дали евентуално като стар абонат бих могъл да разчитам на някакъв бонус занапред. Предложиха ми нещо като МТЕЛ-ЕКСТРА, но с 2 или 3 годишен договор, при това без безплатните минути, а само с 30% намаление на месечните такси за 6 месеца при запазване на цената на минутката като на икономичен план. Отговорих, че не ми е изгодно и по-добре да мина на ПРИМА, щом не ми дават безплатните минути и те готово - 20 минути на месец безплатни само към МТЕЛ и към другите оператори по старата цена. Пак не става, сами разбирате. Седем години съм абонат на договор, а плащам скъпо и прескъпо в сравнение с техните собствени прими. Все пак заслужавам нещо, нали? И тогава от МТЕЛ отговориха, дръжте се - ГОСПОДИНЕ, СБЪРКАЛИ СТЕ ОПЕРАТОРА !!! Направо онемях от безочието им, вярвайте ми. Невероятен гьонсуратлък проявиха, държаха се арогантно и нагло при серията от разговори с тях.
Спрях да си плащам сметките, те ме изключиха и нищо. Взех си предплатени карти от Глобул и Вива. Вероятно ще стана абонат на един от тези два оператора, не съм решил още. Но за нищо на света, дори за съвсем безплатен номер няма да се върна в МТЕЛ!!!
Какви неща ми минаха през главата с МТЕЛ, книга мога да напиша и тя ще стане бестселър.
Долу измамниците и изнудвачите от МТЕЛ !

eEL
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49

Мнение от eEL » 13 яну 2006, 14:39

"Радвам се от сърце,че се появиха Вивател, за да покажат малко от малко уважение към хората!"

- Ментел в началото помня и те имаха голямо уважение към хората! :) Явно защото нямаше Глобулу и Вивателя :)))))

Отговори