Mтел направо ни "глезят"
Mтел направо ни "глезят"
Не ни стигаше "невероятният бонус" от 8/9лв. около празниците след като повече от 3 години им бяхме аботати (поне аз им БЯХ толкова време абонат), ами сега дават 5лв. + още 3 месеца активност. Е това вече е... Не че е мн по принцип, ама от тяхна страна наистина си е. Само да уточня, че аз получих 8/9лв. на моята СИМ карта (която вече не използвам), а днес майка ми е получила следното съобщение: "Do 48 chasa M-tel shte Vi podari 5lv vreme za razgovori+3 dopulnitelni meseca aktivnost na vashata Sim karta. Blagorim Vi za vashata loialnost."
Ами сега предлагам на всички, които са получили такъв СМС да изчакат търпеливо 48ч за да си получат символичния, но заслужен ПОДАРЪК и да не се чувстват виновни:) за това, че го получават. Те са си го заслужили!!!
Вместо да ни БЛАГОДАРЯТ за лоялността, нека са БЛАГОДАРНИ, че ВИВАТЕЛ не стартира по-рано:)))
Ами сега предлагам на всички, които са получили такъв СМС да изчакат търпеливо 48ч за да си получат символичния, но заслужен ПОДАРЪК и да не се чувстват виновни:) за това, че го получават. Те са си го заслужили!!!
Вместо да ни БЛАГОДАРЯТ за лоялността, нека са БЛАГОДАРНИ, че ВИВАТЕЛ не стартира по-рано:)))
Re: Mтел направо ни
Абсолютно нормално е от тяхна (мтел) да поемат такава политика, защото трябва да запазят своите клиенти. И аз получих 8 и нещо, за това че съм им бил повече от години клиент. Доволен съм. Надявам се че никой не е останал разочарован от това,че е получил някаква сума допълни телно. Лично мое мнение, но това е най-добрата маркетингова акция (дори промоция ако щеш) която са правили мтел.
Хубаво нещо са тия бонуси но трябваше ли чак досега да чакат за да ги започнат .. добро име се гради с години а се разваля за миг ..
ОК съгласен съм, че е така. Но не се ли сетиха "малко" късно за своите 3.5 милиона абоната, с които толкова парадират и изтъкват във всяка своя реклама???? Не са ли предприели тези действия, за да накарат аботатите да останат при тях още няколко години. Освен това начинът, по който го правят е мн интересен - не чрез открита реклама, която да стане обществено достояние, а индивидуална.
Но както и да е. Важен е ЖЕСТЪТ:) Да са ни честити тези +5лв. по сметките и да внимаваме за какво по-напред ще ни стигнат през следващите 3 месеца
Но както и да е. Важен е ЖЕСТЪТ:) Да са ни честити тези +5лв. по сметките и да внимаваме за какво по-напред ще ни стигнат през следващите 3 месеца
prawiat bonusi zashtoto abonatite im glawolomno zapochnaha da namaliawat
lichno w moeto semistwo spriahme 2 karti na mtel i predstoi da sprem oshte 2 kato im izteche sroka
moite priateli i te powecheto minaha na viva, a tezi koito ne sa na viva minaha na globul
setiha se dosta kysno tezi neshtastnici ot mentel...
lichno w moeto semistwo spriahme 2 karti na mtel i predstoi da sprem oshte 2 kato im izteche sroka
moite priateli i te powecheto minaha na viva, a tezi koito ne sa na viva minaha na globul
setiha se dosta kysno tezi neshtastnici ot mentel...
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Mnogo se stjagash. Sled 2 meseca situaciata shte se promeni dosta.
be ako ne be6e se pojavila vivatel ...prez kriv makaron shte vidite i tezi nikakvi pari....
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Аз успях да убедя преди месец по двама от M-Tel и GloBul да минат на vivatel, както и един нов абонат да се включи на viva-та.
Мина известно време докато наистина повярват... сега и 5-мата са много доволни.
Е, разбира се, в някои полуподземни заведения обхвата се губи, но това ще се оправи до лятото надявам се.
Пък М-Тел нека си бройкат 3,5 милиона... те скоро и 4 ще ги изкарат. Като имате предвид, че всички - от сукалче до стогодишни старци сме 7,6 милиона... просто ми е смешно.
Мина известно време докато наистина повярват... сега и 5-мата са много доволни.
Е, разбира се, в някои полуподземни заведения обхвата се губи, но това ще се оправи до лятото надявам се.
Пък М-Тел нека си бройкат 3,5 милиона... те скоро и 4 ще ги изкарат. Като имате предвид, че всички - от сукалче до стогодишни старци сме 7,6 милиона... просто ми е смешно.
бах им майката и ментели прости бе.. :) сега са чудя Вивателя или глобулу да е..
Толкова много паднаха в очите на много хора тия от М-тел, че едва ли някой би се поколебал да не мине към Вивател!Хората имаха доста търпение към любимия си оператор Мобилтел, но то се изчерпа!
Радвам се от сърце,че се появиха Вивател, за да покажат малко от малко уважение към хората!
Това, че М-тел са пратили по 5 лева на всеки, бълха ги ухапала!Аз имам 3 Прими и на нито една от тях не са пратили нито първите си 8-9 лева нито пък сега тия 5 лева, но и не им ги искам!Когато му беше времето сигурно биха се зарадвали доста хора на този скромен подарък!Бяха спечелили доверието на много фирми и частни лица, но лека по лека хората се усещат и минават към Вива и са си прави!Ментел могат само да се сърдат на СЕБЕ си и на никой друг
Радвам се от сърце,че се появиха Вивател, за да покажат малко от малко уважение към хората!
Това, че М-тел са пратили по 5 лева на всеки, бълха ги ухапала!Аз имам 3 Прими и на нито една от тях не са пратили нито първите си 8-9 лева нито пък сега тия 5 лева, но и не им ги искам!Когато му беше времето сигурно биха се зарадвали доста хора на този скромен подарък!Бяха спечелили доверието на много фирми и частни лица, но лека по лека хората се усещат и минават към Вива и са си прави!Ментел могат само да се сърдат на СЕБЕ си и на никой друг