Мтел прекратяване на договора.
Re: Мтел прекратяване на договора.
Така става шото не знаете какви договори сключвате! Прави ли се така? Пък и те затова хората са измислили и Стандартен договор за 0 години, който може да се прекрати при желание на 1 от страните.
Първо искам да благодаря на всички, които дадоха отговор на темата.
И така аз имам два телефона единя ми е с b-connect, но както се досещата имам повече познати с Мтел и затова реших да сключа договор като идеята тогава ми се стори изгодна. но след 2-3 месечна употреба :)) естествено се разколебах и сега като виждам какви са ми опциите предпочитам да сменя тарифата защото не ми се рискува със съдии и такива работи :))
Още веднъж благодаря на всички.
И така аз имам два телефона единя ми е с b-connect, но както се досещата имам повече познати с Мтел и затова реших да сключа договор като идеята тогава ми се стори изгодна. но след 2-3 месечна употреба :)) естествено се разколебах и сега като виждам какви са ми опциите предпочитам да сменя тарифата защото не ми се рискува със съдии и такива работи :))
Още веднъж благодаря на всички.
не каза на какъв договор си с мтел
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
не каза на какъв договор си с мтел че не си доволен?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black