Мтел
Re: Мтел
Ми и платено да е пак се бавят...аз затова неискам да има званя платено щот (то 20 ст на минута) но ще чакам 7 мин-1.40лв за 5 думи...Аз им званях за да ми активират Водафон лайв и онази ми вика моля званнете на 1008 цената е 20ст на минута и така...И АЗ СЕ ЯДОСАХ....
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Дори и да има идиоти много, компанията трябва да е в състояние да обслужва съвестните клиенти или да отпадне от пазара Ако ли не, получава се родния вариант на пазарна икономика
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Ясно, но как може предварително да се знае кой ще се обади, какво не му е ясно и т.н. Няма как от другата страна оператора да знае и порад това е необходимо по-голям обслужващ персонал И 3-те телекома могат да си го позволят, а ядовете са за сметка на нас и операторите, които работят. И те са хора, и на тях им е неприятно да се занимават с идиоти и началници, но все пак им се плащат високи заплати, докато на нас ни се разхождат минутките Така,че единственото решение повече линии и оператори
пич, в Мтел чакаш най-малко. В глобул в продължение на един месец до преди седмица, когато с еопиташ да се свържеш с оператор, директно прекъсваше връзката, а ако не ти вдигнат до 3 мин, пак ти прекъсва и трябва да набираш наново. На Вива пък вчера съм чакал над 10 мин....