на кой телефон mp3 player-а му е по добър?
Re: на кой телефон mp3 player-а му е по добър?
не се зори да обясняваш - нокиа е преди всичко за него
Да,нали се преименуваха в ТСПМП,а сега вече в corecodec.Финалната версия:)излезе,тоест v.1.02.Звука е убийствен и няма никакви проблеми с програмата.Който я иска мога да му я пратя(заедно с крака),проверен е и работи.
Ей, не знаех, че е излязла новата версия и за smartphone(не за покет). Ако имаш крак за него ще ти бъда мн. благодарен да ми го пратиш на мейла(от профила).
mogem da dobavi i 3250.polzvam go i zvuka e dosta prili4en,a butonite na playera sa dosta udobni.Vse pak N91 si e N91- no versiata s 8GB mi izglegda zna4itelno po dobre.a kato ka4estvo n91 i n93 sa ravni.samo pametta na parvia e po goliama.zavisi i ot slu6alkite.az sa 6e si gepia n93 i s edni sehnheiser slu6alki 6e cepi mraka....:-))))
awe p990 sys skypite slu6alki nqkoi 4uval li go e ?
Jorroins,пратих ти файла,крака е в писмото.
W950
N91
Това са двата най-добри от тези които си предложил.Като W950 по звук е крачка напред ;).Не че N91 е по-слаб,просто при директно сравнение се забелязва превес на сонито ;) Пък и W950 се сравнява с IPod по качество на свука.По същия начин с сравняван и N91 където нокиата е заела 3-то място ;)
N91
Това са двата най-добри от тези които си предложил.Като W950 по звук е крачка напред ;).Не че N91 е по-слаб,просто при директно сравнение се забелязва превес на сонито ;) Пък и W950 се сравнява с IPod по качество на свука.По същия начин с сравняван и N91 където нокиата е заела 3-то място ;)
Между другото Жоро,тази програма става едновременно и за покет и за смартфон с уин2003 и 2005ОС,като не натоварва процесора особено,а това ще се отрази на ергономията на батерията.Бях я качил на ятек 9100 и бях страшно доволен.Звука е страхотен...симбиан и по специално Smartmovie изостават.
NA VSI4KI NOKII I NA QTECITE:)
Satman се изказа лекичко неподготвен:) цитат: "Sony правят посредствени слушалки на високи цени,също като телевизорите им"
Посочи ми кой производител прави по-хубави телевизори? Може би Самсунг или слушалки от ранга на Сенхайзер или Техникс, но пък къде слагаш Нокия в цялата тази работа??
Посочи ми кой производител прави по-хубави телевизори? Може би Самсунг или слушалки от ранга на Сенхайзер или Техникс, но пък къде слагаш Нокия в цялата тази работа??