НАГЛОСТ В ГЕРМАНОС
Re: НАГЛОСТ В ГЕРМАНОС
Извинявай много ма ти да не знаеш мегапикселите на даден телефон дето си ги пише на гърба на телефона...
prav si naistina e nedupostimo da se predlaga stoka ako ne si zapoznat,no ot druga strana ne moje6 da znae6 za vsi4ki telefoni v magazina kolko vreme im izdurja bateriqta(s to4nost,do 4asove)ili dali ima HSCSD,za6toto i na takiva izcepki s1m bil svidetel!vajno e da znae6 nai-vajnite harakteristiki za modela!
Те и това не знаят! Повярвай!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Някой да ти помогне да доизкараш втори клас, че да се научиш поне на един език. Като начало български ще ти свърши хубава работа.
И една поговорка, гражданино:
Избягал Илия от селото, ала то не могло да избяга от него...
И една поговорка, гражданино:
Избягал Илия от селото, ала то не могло да избяга от него...
Незнаех ,че допускат селяни с психични отклонения в тази фирма на работа :((
Оставете кретенчето да вегетира ;-D
То това му е "играта", да слушка кротко и да се кара с неудобните :-D за скромна заплатка :-)
Малък ГЪДЕЛ :-D
<сега влизам, и се извинявам за късния отговор>
То това му е "играта", да слушка кротко и да се кара с неудобните :-D за скромна заплатка :-)
Малък ГЪДЕЛ :-D
<сега влизам, и се извинявам за късния отговор>
Темата е отново отключена.
Такъв просташки език (и то от колега) не бях чувал от доста врема.
И едно лично мнение, дано се вслушате: за вбъдеще съветвам всеки ДА НЕ ПАЗАРУВА от Германос - работил съм там и мога да кажа само лоши неща (с изключение на сервиза им, който пък си е най-добрият в Бг - факт). Същото важи и за 2би. Насочете се към други вериги или най-добре алтернативни начини на покупка от интернет.
Такъв просташки език (и то от колега) не бях чувал от доста врема.
И едно лично мнение, дано се вслушате: за вбъдеще съветвам всеки ДА НЕ ПАЗАРУВА от Германос - работил съм там и мога да кажа само лоши неща (с изключение на сервиза им, който пък си е най-добрият в Бг - факт). Същото важи и за 2би. Насочете се към други вериги или най-добре алтернативни начини на покупка от интернет.
На днешно време нищо не е сигурно. И от онлайн магазин да поръчаш, пак незнаеш в какво мазе ги държат тия телефони и колко шута са отнесли.
Добре,де исках вече да не пиша,за да не предизвиквам хора,като тези,които ползват лош език,но просто не мога. Малоумни са си в Германос и това си е. Защо го казвам. Преди няколко дена случайно влизам пак в Германос,просто да разгледам какво става. И слушам едно момиченце,което обяснява на клиент. Значи първо да уточня:има два модела на LG,единия е Renoir, а другия е по-евтиното му братче Cookie. Ta човека гледа каталога,където има снимка на по-евтиния модел с абонамент на 299 лева илои нещо подобно. И пита това този модел ли е,като посочва на витрината Renoir,под който пише цена от 699 лева. Момиченцето му казва"Да,това е супер модел има еди колко си мегапиксела камера,еди какви си други екстри" Всичките ги изреди,научило си е детето урока добре. Само че човека продължава да пита "Значи за 300 лева мога да си взема този модел" ,и тя потвърждава за пореден път.
За който не е разбрал,човека гледа в каталога по-евтиния за 300 лева,но посочва на витрина по-скъпия,а продавачката му казва,че е този. Значи Renoir има GPS,WiFi,супер камера,а Cookie,няма нищо от тези,просто на външен вид двата са почти еднакви с изключение на една разлика в бутона за червената слушалка.
та така поне 5-10 минути момичето го агитираше да си купи телефон,който всъчщност не е този,за който клиента пита. Интересно ми е какъв срам е било после на касата,ако случайно човека е решил да си купи Renoir за 300 лева.
Не знам,просто съм изумен. Не знам защо го правят,защо вземат таива хора на работа в такива вериги. По-добре е да продават кашкавал или риба някъде,което също няма да е лесна работа за тях,защото и там асортимента е голям,как ще го запомнят....
За който не е разбрал,човека гледа в каталога по-евтиния за 300 лева,но посочва на витрина по-скъпия,а продавачката му казва,че е този. Значи Renoir има GPS,WiFi,супер камера,а Cookie,няма нищо от тези,просто на външен вид двата са почти еднакви с изключение на една разлика в бутона за червената слушалка.
та така поне 5-10 минути момичето го агитираше да си купи телефон,който всъчщност не е този,за който клиента пита. Интересно ми е какъв срам е било после на касата,ако случайно човека е решил да си купи Renoir за 300 лева.
Не знам,просто съм изумен. Не знам защо го правят,защо вземат таива хора на работа в такива вериги. По-добре е да продават кашкавал или риба някъде,което също няма да е лесна работа за тях,защото и там асортимента е голям,как ще го запомнят....
Абе пич, защо не казваш, че е такова положението да отивам да работя. Това в кръга на шегата. НАйстина има фрапиращи случеи, на който чевек се чуди какво да прави - да се смее или да плаче. И незнам, кой ги назначава на работе тея "консултанти" , ама ако не сами, да вземе някой от обкръжението им да ги пообразова малко, че е срам голям.