НАГЛОСТ В ГЕРМАНОС
Re: НАГЛОСТ В ГЕРМАНОС
izvinqvai ti koi beshe xaxa i razberi nikoi ne go boli dali telefona e 1000 lv ili 2 lv vajnoto e da si zemesh karti4ka na dogovor balak
Това в обида ли се преърна тук?
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Само не разбрах защо вече не работиш там ?????????????????????????????????????
Те ли те освободиха или сам напусна заради по-добра работа ?????????????????????
Те ли те освободиха или сам напусна заради по-добра работа ?????????????????????
-
- Регистриран: 13 сеп 2009, 19:00
със осмивка и надежда да го продадеш на по-висока цена :D
Ама май не правите разлика между консултант по продажбите и техническо лице :) На консултантите им е необходимо да знаят само толкова, колкото да продадат даден модел/услуга.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Не виждам как някой "консултант" ще продаде телефон за 1000 лева, без да може да изтъкне предимстава пред др телефон за 500 лв ... Защото много често ми се е случвало да попадам на такива кадри :D
Казах, че трябва да знае достатъчно, за да може да го продаде, а не да е технически експерт. Под "достатъчно, за да може да го продаде" се разбира и да изтъква предимства :)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Ами срещат се и много кадърни хора, които могат да ти кажат много технически предимства, но има голям процент, които ти отговарят "Ами то, Nokia си е Nokia...", "Ами то, това сега с карта по-евтино ще излезне, за това е по-хубав", "Ами тя приятелката ми си взе такъв, много е добър" ...... :D Определено има какво да се иска от сферата на обслужване, но като се има предвид какви са заплатите на повечето места, до голяма степен ги разбирам и оправдавам
Не говорим за такъв тип селски изцепки :) Говорим, че не ти трябва да знаеш най-малките технически детайли, за да продадеш нещо :)