Най-добрата програма за сваляне на музика - Deezloader!!

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрата програма за сваляне на музика - Deezloader!!

Мнение от Blue Sky » 13 фев 2017, 15:06

[Quote]Всичко що е Windows е пълен боклук[/Quote]

Най-обичам такива крайни мнения. Боклук на база на какво? Ужасно лесен е за употреба и е стабилен. Какво повече да иска крайният потребител? Всяка ОС си има своите плюсове и минуси.

Иначе за новата версия на приложението - според changelog-a са фикснали доста неща, бъговете с точките в наименованието и кирилицата бяха неприятни ;)

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрата програма за сваляне на музика - Deezloader!!

Мнение от sladyrko » 13 фев 2017, 15:32

Стабилна? За всеки различно. При мен не беше стабилен достатъчно. Драйвърите са толкова зле, че трансфера на данни е 10МБ/с, под линукс 50мб/с. Наскоро в друг форум едно нещо под Уиндоус не могат да го разархивират всички, аз под линукс- никакъв проблем. При гледане на видео в Тубата - 2 ГБ рам, под линукс 800/макс 1ГБ. CPU също много по-ниско. Windows 10 на мен ми изглежда като Алфа версия все още. Когато пуснат Creator ъпдейта ще го пробвам пак. Засега, за това което правя, линукса е много над Уина... Както и да е темата е за друго. Да не я усираме. Под линукс и тая програма работи. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрата програма за сваляне на музика - Deezloader!!

Мнение от tzincbg » 13 фев 2017, 17:10

За производителност, сигурност и стабилност често Линукс е по-добър наистина! Неслучайно повечето сървъри са на Линукс. Обаче човек трябва повече да разбира, трябва време да свикне. Някои неща така и не могат да се оправят - често инсталирането на Wifi драйвери е мъчително, невинаги успешно, понякога от това забива цялата система. Също при много видеокарти. Някои игри ги няма, CAD и фотообработващите програми са с по-малко опции. Word и excel документи не са напълно съвместими ако имат форми за попълване и сложни формули. Има си много плюсове, много по-рядко има вируси, но не е за всеки.

sladyrko

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрата програма за сваляне на музика - Deezloader!!

Мнение от sladyrko » 13 фев 2017, 17:44

И аз така мислех, но има програми които са на същото ниво на популярни Windows такива. Доста е напреднал Линукса последно време. И бях на твоето мнение, но с ползването разбрах, че е съвсем различна ситуацията. Естествено Windows има голямо преимущество, но не си струва когато самата ОС е мизерна. А и с Линукс бързо се свиква. Както и да е. Темата не е за това. Да се придържаме към Deezloader :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрата програма за сваляне на музика - Deezloader!!

Мнение от tzincbg » 14 фев 2017, 09:36

E сега пак се пробвах на слабия нетбук. Lubuntu последното вярно върви по-гладко от Win, wifi картата тоя път тръгна след яко писане в конзола( ама много хора не могат да се оправят). Сега пък mp3 не тръгва, само ogg. Ще го мъча. Ама такива основни неща като не работят out of the box, не можеш да го наречеш удобно. Не и за повечето хора.

sladyrko

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрата програма за сваляне на музика - Deezloader!!

Мнение от sladyrko » 14 фев 2017, 11:03

Интересно. При мен винаги всичко тръгва без проблем още след самата инсталация. Лубунту не е най-добрия избор. Peppermint 7 сложи, аз него ползвам, супер върви. И при самата инсталация разрешаваш ли да инсталира 3rd party software (флаш, аудио кодеци и т.н.)? Явно не си и затова mp3 не тръгва... :)

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрата програма за сваляне на музика - Deezloader!!

Мнение от tzincbg » 14 фев 2017, 12:42

Търся нещо леко, четох, че Lubuntu e c най-леката среда, а с Ubuntu съм свикнал от "Учи свободен с Убунту", защото тоя процесор на Via е много слаб. 2 ghz и грее адски, а все едно е 900 mhz intel. Peppermint 7 лек ли е?
Пробвах Arch/Puppy, но половината хардуер не мога да го подкарам, прекалено са ми трудни.

sladyrko

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Най-добрата програма за сваляне на музика - Deezloader!!

Мнение от sladyrko » 14 фев 2017, 12:54

Лек е, много. Ще работи добре. :)

BANANA_18
Регистриран: 01 юли 2004, 01:51

Re: Re: Най-добрата програма за сваляне на музика - Deezloader!!

Мнение от BANANA_18 » 23 апр 2017, 23:52

Не работи ли вече?

Отговори