Най-лошия сервиз в София-пазете се!
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Най-лошия сервиз в София-пазете се!
Na men tochno tazi situacija njama da mi se sluchi i da mi ja pojelajash i ne.
Samsung ne e telefona koito shte kupja njakoga.
Vse pak trjabvalo e da ne se doverjavash na malki servizi pri polojenie che problema e seriozen.
Samsung ne e telefona koito shte kupja njakoga.
Vse pak trjabvalo e da ne se doverjavash na malki servizi pri polojenie che problema e seriozen.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Не ти го пожелавам,за който и да е телефон,защото е гадно,точно затова пуснах темата,за да няма и други пострадали!Харесвам Самсунг,красиви и удобни са,но всеки си има вкус,далеч съм от идеята да те убеждавам,просто се уплаших и направих грешката да се доверя на Алекгруп,защото от тях купих телефона и винаги съм била доволна,явно просто съм имала късмет,който ми изневери в този момент!
-
Dokolkoto razbrah, si kupila telefona ne ot Alekgroup i posle si go zanesla tam. Sled tova te sa go precakali i ne moje da se popravi. Sega kazvash che e kupen ot Alekgroup. Chak sega mi stava jasno. Sorry.
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
Абе незнам ама аз сам останал с много добри впечатления от АЛЕКГРУП . А незнам телефон как ще пострада от фалшиф дата кабел освен ако не тръгнеш да го флашфаш , но ти си xxxxx и не можеш да правиш такива неща . Аз лично сам ходил до магазина на Алек и ми прави впечатление , че продава качествена стока на добри цени , сега ако искаш да му направиш реклама нема да стане , защото всички от този форум са доволни от него
-
Az ne sam kupuval telefon ot nego, koeto znachi che njamam mnenie (kato stava vapros za vsichki ot tozi forum).
Жената е права!
Не скачайте отгоре й! :)
Много е кофти това, което се е случило и затова си казва мнението за сервиза, а не за магазина. Никой не е длъжен да го споделя! Вероятността дата-кабел да повреди телефона е минимална, но все пак я има и явно тука се е показала...
Не скачайте отгоре й! :)
Много е кофти това, което се е случило и затова си казва мнението за сервиза, а не за магазина. Никой не е длъжен да го споделя! Вероятността дата-кабел да повреди телефона е минимална, но все пак я има и явно тука се е показала...
Бих ти препоръчала да отидеш и в други сервизи.Един приятел със Сименс C62 обиколи всички сервизи - то не беше МТел , Jeff и още такива известни марки.До един се изредиха всички за казват че предишния сервиз развалил тотално телефона и нищо повече неможело да се направи.
Е най-накрая го даде на Арт Мобил .. казаха му да дойде на следващата седмица защото щели да го изпратят в София и като дойде време - О Чудо телефона си работи перфектно ..
Също проблем с лентовия кабел на друг приятел на Моторола V500 единствено там успяха да го оправят .. та затова и много добро мнение имам за тая фирма.Не че другите фирми нямаше да го оправят ако им беше гаранционен но тия хора определено работят добре ..
Е най-накрая го даде на Арт Мобил .. казаха му да дойде на следващата седмица защото щели да го изпратят в София и като дойде време - О Чудо телефона си работи перфектно ..
Също проблем с лентовия кабел на друг приятел на Моторола V500 единствено там успяха да го оправят .. та затова и много добро мнение имам за тая фирма.Не че другите фирми нямаше да го оправят ако им беше гаранционен но тия хора определено работят добре ..
Ei mnogo interesna tema se zaformi.Izgorial ti e telefona na data kabel.Mnogo gadna rabota ama vinagi li po servizite sa vinovni ako neshto ne moje da se popravi.V smisal niama nishto vechno ako se razboleesh i umresh doktorite li sa vinovni? Tova sa mobilni telefoni i edna takava intervencia ot defekten aksesoar mnogo chesto e fatalna zatova vinata si e v teb che ne izpolzvash originalni aksesoari.Az imah nokia koito se izpeche ot kitaisko avtozariadno i nikoi ne moja da ia opravi.Moiat savet e ili da kopuvash po-evtini telefoni koito i da defektirat mojesh s usmivka da hvarlish v parvata kofa ili ako vse pak si reshila da gazareesh prosto da si kupuvash kachestveni neshta
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Здравейте. Съжалявам за късния отговор, но имах лична работа и не съм видял темата. Малко съм обиден от г-жа Тенева, за начина по който ми се отблагодари за отношението към нея и за опита да и помогна. Нека да избистря случката, за да може всеки да си създаде правилното мнение. На 02.03.06г. г-жа Тенева ми позвъни по мобилния, ако не се лъжа, някъде към 21:00 часа и с разтреперен глас ми обясни, че си била купила USB кабел от м-н на Хенди и след, като го сложила на телефона(Самсаунг Д500), той изгаснал и започнало да мирише на изгоряло. Аз търпеливо я изслушах и и предложих да го донесе сутринта в магазина. На другия ден г-жа Тенева дойде с телефона и ми обясни, че не мигнала и само плакала, цяла нощ. Аз я успокойх с думите: "Не се притеснявайте, няма нещо, което да не се поправи, но трябва време"-понеже ми стана жал за нея и желаех от все сърца да и помогна. Госпожата си тръгна, видимо по спокойна. Аз занесох телефонът на техниците и ги помолих, много спешно да погледнат телефонът, за да може евентуално да зарадваме по бързо г-жа Тенева, но за съжаление, беше по сложно от колкото си мислехме. Г-жата ми звънеше всеки ден, да не кажа, че и по два пъти на ден, за да попита, какво става. Всеки път и обяснявах,ч е е нужно малко време, ако може да има малко повече търпени, за да свършим работата, както трябва(не съм я овъртал и размотавал, както твърди, самата тя-все пак не е само нения телефон за ремонт, нали?) Както и за кабела, който бе купила г-жата и който и причини, тези проблеми, самата тя помоли да го погледнем и измерим. Съответно, въпросният техник Ицо(при който носят телефони и от големите фирми, защото той си разбира от работата) отвори кабела, за да се провери, дали някъде не окъсява и това да е причината за повредения телефон. Ден преди да си вземе телефонът, казах на г-жата, че иама много голяма надежда, но тя реши да си го вземе и занесе в друг сервиз, където и били обяснили, че не става нищо от този телефон. Госпожо Тенева, макари да ме обидихте със свойтедействия, ви предлага да го донесете, защото, както ви казах има надежда, не се предавайте. Не се оправдавам, а искам да изясня на всички, че нещата седят по малко по друг начин. Дано, г-жо Тенева се съгласите да го донесете и дано имаме късмет да се поправи, защото много държа, след това да ми се извините лично, за това, че оплювате фирмата и сервизът. Все още имам желание да ви помогна, ако и вие го искате елате.
Ако бъркам някъде ме поправете, г-жо Тенева, но мисля, че всичко което казвам е така. Смятам, че съм, коректен и честен с всички клиенти и колеги, защото в биснеса, нямам място за увъртания и лъжи.
Ако бъркам някъде ме поправете, г-жо Тенева, но мисля, че всичко което казвам е така. Смятам, че съм, коректен и честен с всички клиенти и колеги, защото в биснеса, нямам място за увъртания и лъжи.
Здрасти Деси, прочетох почти всички изказвания по твоята тема о оставам с много голямо недоумение - защо всички обвиняват алекгруп, когато те са тези които са се опитали да помогнат? Истинския виновник според мен е кабела и тия от които си го купила. Работил съм в сервиз и снам че ако нещо изпуши и замирише - осбено при SMD монтажа както е при мобилните телефони - то или е непоправимо или трябва да ти сменят цялата карантия на телефона, което би оскъпило ремонта много. С други думи - едва ли някой може да му помогне на телефона. А за кабела - да не си мислиш че са само жички, запоени за конектора? Вътре също е бъкано с интегрални схеми и без отваряне нищо не може да се каже. Така че престанете с тези лаишки изказвания и спрете да правите антиреклама на хората