Най-лошия сервиз в София-пазете се!
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Най-лошия сервиз в София-пазете се!
Не знам кой е некадърен в случая и аз ли съм виновна,че кабела не беше читави че някой си е наел некадърници в сервиза,да наистина ще си купя друг и то по-хубав,само исках да обърна внимани екакво би могло да се случи на всеки от нас,гаранцията няма нищо общо както споменах и по-нагоре-не би се приел за гаранционен телефон,изгорял от некачествен кабел,ако ще и на два дни да е!Не бъди така груб,защото и ти може да си в такава ситуация някой ден!
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Първо не съм звъняла всеки ден и по два пъти на ден както твърдите-звъннах в деня в който го донесох и то само защото вие казахте,че може да стане и същия ден,след това звънях още няколко пъти най-вече за да ми кажете цената,особено след като ми обявихте,че може да струва колкото половин нов телефон,все пак не съм печатница за пари и трябваше да имам предвид такъв голям разход!И също така незнам с кои очи ми твърдите,че е работено по телефона,след като вие сам ми казахте скоро по телефона,че не е пипан и следователно вината неможе да е във вашия сервиз-на кое по дяволите да вярвам!?Нямам никакво намерение да ви нося телефона,още повече да ви се извинявам за това,че сте ми го съсипали,не плюя фирмата,напротив винаги съм ви хвалила,защото за тази една година съм много доволна от телефона взет от вашата фирма,навсякъде пише,че се отнася за сервиза,доколкото не ми лъже паметта над вратата не пишеше алекгруп,а сервиз за телекомуникационна техника или някаква подобна гръмка простотия,която определено не пасва на мизерията царяща вътре,а и на методите на работа-едно е да разкодираш телефон с готов софтуер и кабел-децата също могат да го правят,друго е да го ремонтираш,можеше поне като са видяли,че немогат нищо да направят да ми го върнат,преди да са го унищожили окончателно!И моля ви не ми звънете повече,няма да ме убедите!
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Далече съм от мисълта да ви обеждавам, за каквото и да е, просто подходих с голямо внимание към вас, а вие ме оплюхте. Телефонъ не е правен от сервиза, за да го повредят, а е търсена причината(кое точно е изгоряло) за да ви помогна, но явно не се разбираме. Аз още тогава ви казах, че има голяма надежда, но вие си го взехте. Все още твърдя, че мога да го поправя и ако това се случи, ще чакам да се извините.
dessyteneva; ti vyv vseki forum li mu pravi6 lo6a reklama na 4oveka ?
gledam i v negoviq sait si pisala
http://alekgroup.com/forum/viewtopic.php?t=154
moje i na o6te mesta da te ima>~)
gledam i v negoviq sait si pisala
http://alekgroup.com/forum/viewtopic.php?t=154
moje i na o6te mesta da te ima>~)
-
Re: Абе тя истината ще излезе наяве накрая!:-)
Здравейте, г-н Двутактов. Много неща не сте разбрали, но както и да е. Работата ми е чиста, просто обясних, че има надежда, а тя не реагира. Искам да ви попитам, за какво време можете, като сте такъв разбирач да диагностицирате един телефон? А по въпроса за съдебния път, звучи малко не серйозно(едно дело може да се протака с години). Аз просто се опитах да помогна на госпожата, защото я съжалих, че плачеше и се вайкаше
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Ако това, дето го бяхте написали, че госпожата ви е търсила по два пъти на ден, не е вярно, т.е. сте излъгали, как да повярваме, че проблема не е при вас?
-
Ами само ще ви кажа, че това което съм написал е самата истина. Както казах, надявам се, че много хора ще го потвърдят, никой не съм подвел или излъгал и не се срамувам да си призная, когато съм сгрешил, но виждам, че във вас желанието за заяждане е по голяма, а аз нямам такива намерения. Приятна вечер.
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Алекгруп, с риск да бъда обвинен, че се зяждам, но не отговаряте на един основен и ясно поставен от мен въпрос - защо госпожата е била мотана няколко дни, без да и се даде ясен отговор какъв е проблема? Не е нужно човек да бъде разбирач, за да разбере, че ако един техник няколко дни не може да каже каква е повредата, то той или нищо не разбира, или го е домързяло да погледне телефона:-)
Вие сама казвате че телефона е изгорял заради некачествения кабел каква вина търсите?!Единственото за което може да претендирате е че не са могли да кажат кое точно е изгоряло...Не сте печатница на пари,по-скъп телефон ще си купувате,като ви казват че може и да се оправи...незнам и аз
Cqlata rabota e 4e balgarite sme takiva. Taq g-ja Teneva ne znam kakva e 6to e ama qvno ima golemi kompleksi gorkata. Zna4i hodila pri toq i pri onq ama samo Alekgrup da go izqde taka li. Golemite firmi tq si znae 4e ne moje ni6to da im napravi, puk i ne 4e i na tqh tolkova im puka, i za da i olekne ot sobstvenata i glupost tq si izsipva pomiqta vrahu Alek. Ei za tva nqma da se opravi taq skapana darjava, zaradi ei takiva zabludeni kato neq. Za6toto dokato nqkoi kato Alekgrup, koito se ma4at po 4esten na4in da izdrapat, drugi "golemi" organizacii si trupat milionite kato prodavat bokluci na kilo i t.n. Mislq 4e dosta sa im qli poparata na tezi "golemi" firmi i sa vidqli naistina kakvo zna4i da ti sasipqt telefona ili da te motaqt.Zna4i kvo izliza toq 4ovek(Alek) iska da postigne uspeh po 4esten na4in kato si spe4eli doverieto na klientite po pravilata. Bez da im promiva mozacite s gluposti ili da se pravi na tarikat, a prosto da spazva nai-vajnoto pravilo v biznesa:" Мотото на фирмата е "КЛИЕНТЪТ ИМА ПРАВО". Поради тази причина, се радваме когато, КЛИЕНТЪТ е доволен от обслужването и добрите цени." I kakvo stava nqkakva si Teneva se poqvqva i iska da sasipe vsi4ko koeto tozi 4ovek e postignal s tolkova trud, samo za6toto i e do6al tipi4niq za jenata moment vav meseca( ako me razbirate) Zna4i horata, koito 4estno se ma4at da si izkarvat hlqba gi ma4kame, a tezi koito go pravqt 4rez izmami avtomati4no gi podkrepqme. Emi za tva nqma da se opravime balgarite 6toto mislim ne s glavite si, a sas zadnite si 4asti. Izvinqvam se 4e pi6a na latinica, no kompa mi ne e v red.