Най-лошия сервиз в София-пазете се!
Re: Абе тя истината ще излезе наяве накрая!:-)
pacienta mnogo si prav!
mnogo interesna gledka e gsm zarejdan napravo kum el mrejata AC220Volta!!
mmmmmm, krasota.
i zatova nyakoi shte napravi puteka do pederaciyata za zashtita na preebitelite
ha ha ha
mmmmmm, krasota.
i zatova nyakoi shte napravi puteka do pederaciyata za zashtita na preebitelite
ha ha ha
Re: ami, ako si kupish otverka i poyalnik? maleee
dessyteneva ako si kupish otverka i poyalnik ne mi se misli.
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
ХахАХхахАХхх аБЕ ще правим дарение от форума да и купим на лелката един телефон :-) по лефче на узар
Re: Най-лошия сервиз в София-пазете се!
Ами ако нищо не става от този телефон - Деси,ако искаш ми го подари :) просто ти съчувствам...кофти е станало с телефона...
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Гарантирам ти,че с тях съм по-добра от теб,само не знам какво общо има това с темата
super,
zashto togava shte tursish pomosht v servizi, zapretvai rukavite i deistvai!
kato si opravish telefona, shte si napravish i kabela toi e oshte po-elementaren.
4-ri pravi jici razburkani i direktno kum USB, fasulska rabota za takiva kato teb.
Daje se zamislyam zashto si go kupila, mojelo e da si go napravish sama, vmesto da si kupuvash takuv na koito sa razmenili polusite(demeg "+" i "-"), koeto e bilo pri4ina za povrejdane na gsm-cheto i cyalata patardiya sled tova.
zashto togava shte tursish pomosht v servizi, zapretvai rukavite i deistvai!
kato si opravish telefona, shte si napravish i kabela toi e oshte po-elementaren.
4-ri pravi jici razburkani i direktno kum USB, fasulska rabota za takiva kato teb.
Daje se zamislyam zashto si go kupila, mojelo e da si go napravish sama, vmesto da si kupuvash takuv na koito sa razmenili polusite(demeg "+" i "-"), koeto e bilo pri4ina za povrejdane na gsm-cheto i cyalata patardiya sled tova.
Значи дотука прочетените от мен мнения от тази статия,ми станаха ясни следните неща:
1:АЛЕКГРУП е много точна фирма.Макар и не от личен опит(за щастие още нито един телефон не ми се е развалял),а от мои приятели,знам,че Алек е много ТОЧЕН и КОРЕКТЕН човек.
2:Като съдя по отношението несамо към АЛЕКГРУП,а и кам другите участници,мога да кажа,че г-жа Тенева няма нужното уважение и тарпение.Все пак в един сервиз има много телефони,и няма причина Вашият Д500 да е по-специялен от останалите телефони в сервиза,а що се отнася до отношението-аз ако бях на мястото на Алек,досега нямяше изобщо да карам г-жата да ми донесе телефона си.Щом го е занесла в друг сервиз,да си понася последствията!А и откаде е сигурна,че в другия сервиз не са го развалили?!?
1:АЛЕКГРУП е много точна фирма.Макар и не от личен опит(за щастие още нито един телефон не ми се е развалял),а от мои приятели,знам,че Алек е много ТОЧЕН и КОРЕКТЕН човек.
2:Като съдя по отношението несамо към АЛЕКГРУП,а и кам другите участници,мога да кажа,че г-жа Тенева няма нужното уважение и тарпение.Все пак в един сервиз има много телефони,и няма причина Вашият Д500 да е по-специялен от останалите телефони в сервиза,а що се отнася до отношението-аз ако бях на мястото на Алек,досега нямяше изобщо да карам г-жата да ми донесе телефона си.Щом го е занесла в друг сервиз,да си понася последствията!А и откаде е сигурна,че в другия сервиз не са го развалили?!?
s jena ne moje da se spori na po4ti nikakwa tema,6toto spirat da mislqt na momenti i za jalost za dylgi periodi ot wreme.
Едничко нещо ме вълнува мен . . . Как, муцинка, разбра кой е най-лошия сервиз в София?
Ти, душичке, всичките ли ги обиколи?
Ти, душичке, всичките ли ги обиколи?