Намаление в Техномаркет за уикенда!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
Като се сетя, че броих 1000 лв. на вива в края на декември за модела с двете кожи ми става лошо. :D Който има възможност да взема. Кожен G4 за 720 лв. си е добро предложение!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
@Вито, заслужава ли си http://www.technomarket.bg/telefoni/lg-v10-h960-black-09149195 за 1080лв.? Като му махнем ддс-то и става 899,25лв., мога да се вредя и за 5% отстъпка към фирма и става 854,29лв.
edit: Казаха ми, че мога да ползвам само цената без ддс. понеже вече има отстъпка.
edit: Казаха ми, че мога да ползвам само цената без ддс. понеже вече има отстъпка.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
Мда 855 лв. е добре. В гет.бг V10 [B]Dual[/B] e 1120. Не знам дали дават фактура обаче...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
И дават и не дават...
От предишни разговори със съпорта им са казали, че за всеки модел трябва да се пита.
Аз утре ще им звъня точно за този модел и ще напиша по-късно тук как го взимам - с данъчна фактура или без.
От предишни разговори със съпорта им са казали, че за всеки модел трябва да се пита.
Аз утре ще им звъня точно за този модел и ще напиша по-късно тук как го взимам - с данъчна фактура или без.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
Как става тоя номер без ДДС да го вземеш?
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
Сигурно чрез фирма регистрирана по ДДС. То плащаш цялото,ама после ти се връща ДДС-то май. Пусто не всеки има такъв познат
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
Не, не се изразих правилно по-горе.
Взимаш си апарата на нормалната цена, но въпроса е дали дадения търговец издава данъчна фактура на фирма, за да може да с еползва това ДДС.
Повечето "куфарни" търговци и фирми за мобилни апарати не издават данъчни фактури, а само опростени.
С такава фактура просто заприходяваш апарата на фирмата, но не ползваш тези 20% ДДС.
Взимаш си апарата на нормалната цена, но въпроса е дали дадения търговец издава данъчна фактура на фирма, за да може да с еползва това ДДС.
Повечето "куфарни" търговци и фирми за мобилни апарати не издават данъчни фактури, а само опростени.
С такава фактура просто заприходяваш апарата на фирмата, но не ползваш тези 20% ДДС.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
[Quote]То плащаш цялото,ама после ти се връща ДДС-то май.[/Quote]
Не се връща. Приспада се. От ДДС полза няма. В случай, че все пак разходите ти с ДДС превишават приходите с ДДС, от НАП първо ти проверяват фирмата. Което не е особено приятно. С покупката на телефон просто намаляваш ДДС, койно плащаш на държавата.
Или на практика, който е регистриран по ДДС, всеки месец плаща ДДС.
Не се връща. Приспада се. От ДДС полза няма. В случай, че все пак разходите ти с ДДС превишават приходите с ДДС, от НАП първо ти проверяват фирмата. Което не е особено приятно. С покупката на телефон просто намаляваш ДДС, койно плащаш на държавата.
Или на практика, който е регистриран по ДДС, всеки месец плаща ДДС.
Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
Колега благодаря ти за инфото взехме си сушилня с 200лв по евтино.
Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
Здравейте, имам следното питане: Днес поръчах телефон от Техномаркет, поръчката беше приета, по-късно получих мейл от техен служител, че телефона няма как да ми бъде доставен на тази цена, тъй като цената е грешна и заявките от 28 и 29 няма да се изпълняват. Има ли смисъл да се разправям ?