Намаление в Техномаркет за уикенда!
Намаление в Техномаркет за уикенда!
Намалението е 20% за стоките извън промоция и 10% за тези в промоция.Някои телефони изглеждат доста изгодни.Дано съм полезен с тази информация.
Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
Дайте конкретни примери за изгодни цени, защотото естествено на сайта са скрили ценитте.
Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
Сайтът го отварям. Докато рових из телефоните цените се смениха, разбира се в посока нагоре, иначе имаше доста цени като тези тук на гаражните търговци.
Редакция: отнася се само за iPhone.
Редакция: отнася се само за iPhone.
Re: Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
Потвърждавам, че снощи цените на айфоните също ги бяха свалили с 20%. Явно днес е имало засилен интерес, и са се усетили.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
Samsung J5 295.20 lv
Re: Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
При вас може ли да се поръчва? Аз не мога да си вляза в профила... Тея са голямо менте!
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
Трябва да се отиде на място! :)
Re: Re: Re: Re: Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
До преди няколко часа не трябваше. А за място, звъннах да питам дали го има тоя лаптоп който харесах, е няма го в моя град.. :)
Едит: Успях да вляза в сайта и да го поръчам! :)
Едит: Успях да вляза в сайта и да го поръчам! :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Намаление в Техномаркет за уикенда!
Тези са такива тарикати, че повечето стоки изведнъж се оказаха с високи цени, които веднъж уж са намалени и затова сега са само с 10% намаление.
Един час се разправяхме на касата и стана опашка от 30 души, защото техен служител пише цена едикаква си (за мобилен апарат и за ТВ), правя си сметката, че ми е изгодно и си струва, а на казата извенъж хоп - дължите със 150 лева повече.
3 часа изгубих и просто нямам думи...
Един час се разправяхме на касата и стана опашка от 30 души, защото техен служител пише цена едикаква си (за мобилен апарат и за ТВ), правя си сметката, че ми е изгодно и си струва, а на казата извенъж хоп - дължите със 150 лева повече.
3 часа изгубих и просто нямам думи...
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!