НАП leaks
Re: НАП leaks
Абе опитвам се да взема някакви мерки и да присвоя 1-2 милиона, ама още не ми се получава
То изобщо не е смешна цялата тази работа, ама освен да се надяваме да се размине, не знам какво може да се направи. Реално погледнато голяма част от тези данни и преди сме ги давали на различни места, така че злоупотреби и преди са били възможни.
Но определено смятам, че е редно НАП да даде информация на всеки, какви точно данни са изтекли. Примерно изтекла е актуалната ти лична карта, да знаеш, че не е лошо да я смениш. Или като цяло от какво да се пазиш.
Например ги има данъчните декларации. Ти си знаеш какво се попълва в тях, нали ?npet написа: ↑30 юли 2019, 16:06В търговския регистър има публично публикувани всички данни на хора имащи и имали/управлявали фирми - 3 имена, егн, лк., адрес и др.
От ТР го имат за нормално това и въпреки това не съм чул за открадната фирма все още.
И на мен ми е интересно какво точно е изтекло за мен (а не дали).
Не съм чул да направят нещо по въпроса.
За твое съжаление ще кажа че кражби на фирми има правени доста - просто ползвай google
http://news.bnt.bg/bg/a/kak-da-predotvr ... a-na-firma
Явно моите не са течни
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Да, и аз съм играл тото поне да бях спечелил нещо там.. Иначе лична карта не съм попълвал в сайта на тотото, явно НАП са си спретнали база данни и са направили един join към данните от тотото.mishobehar написа: ↑30 юли 2019, 13:53Да, и един приятел е в този файл със служебното му IP. Според него, това е базата данни на Тото-то, защото само там е давал такива данни (по негови спомени)