НАПРАВИ СИ ТЕЛЕФОН
Re: НАПРАВИ СИ ТЕЛЕФОН
Абе аз казах реални неща, а не измислици и фантазиите на Вероника...
А тоя там ВИП ли е къв е комплексар, първо - за мен CSD е по-важно, защото не ползвам Wi-Fi, а идеята на темата беше телефон съобразен с това кой какво ползва, аз ползвам CSD по ред причини, които ти няма да проумееш и разбереш, затова няма да изброявам, и второ - като неразбираш, не коментирай, защото си нямаш на представа колко си смешен, това че дисплея е 65К, може и на най-висококачественото TFT да видиш 65К, а човешкото око, не прави разлика между 65К и 65М, разбра ли, но консумацията на енергия е доста по-приемлива при ТФТ с дълбочина на цветовете 65К, там и КПД-то е доста по-високо(ако имаш идея какво е КПД), за да не се чувстваш чак толкоз тъпо, ще ти обясня, че това е Коефициент Полезно Действие, та много ВИП-ове станаха тука, кой разбира и кой не - всички специялисти
А тоя там ВИП ли е къв е комплексар, първо - за мен CSD е по-важно, защото не ползвам Wi-Fi, а идеята на темата беше телефон съобразен с това кой какво ползва, аз ползвам CSD по ред причини, които ти няма да проумееш и разбереш, затова няма да изброявам, и второ - като неразбираш, не коментирай, защото си нямаш на представа колко си смешен, това че дисплея е 65К, може и на най-висококачественото TFT да видиш 65К, а човешкото око, не прави разлика между 65К и 65М, разбра ли, но консумацията на енергия е доста по-приемлива при ТФТ с дълбочина на цветовете 65К, там и КПД-то е доста по-високо(ако имаш идея какво е КПД), за да не се чувстваш чак толкоз тъпо, ще ти обясня, че това е Коефициент Полезно Действие, та много ВИП-ове станаха тука, кой разбира и кой не - всички специялисти
-
- Регистриран: 12 юни 2006, 17:34
as pyk iskam moq da ima hladilnik za ohlajdane na napitkii za pravene na kup4eta led, ako moje da se polzva i za miokrovylnova pe4ka nqma da e lo6o ama 500 lv sa mu mnogo nai mnogo 100 ama da e malyk i sikam da moje da se govori s nego ot pone 10m razstoqnie i mislq 4e displeite sa otjivelica trqbva da e s projekcionen aparat
-
zabravih da kaja 4e ne mi trqbva da ima WIFI. stiga da ima 200m kabel za internet navit na makarane mi trqbva polifoniq. iskam da e s vgradeni tarambuka i okarinki. trqbva da moje da maje liutenica na filiika. zasega tolkus
това с прожекционния апарат е близо до истината, разработват се телефони, с които се борави със специялни очила, 3D работа с телефона, 3d разговори и т.н...яко
-
igrah si s takiva o4ila
® М О Г Ъ Щ Е С Т В О ™ -otogvora na tvoite iziskvaniq e N73 . Telefona e pove4e ot perfecten-nqma WIFI ama i s bez nego se jivee pak i ne e kato briketa N80 deto kat si fo navre6 v joba izglejda 4e si si navral dve kutii zigari zalepeni edna za druga .
Abe vie vsi4ki mnogo filmi gledate,q otidete da si polegnete
Да, съжалявам. Вчера преди да си легна попрекалих, но подобна наглост и некомпетентност ме изумиха, а ми се спеше и нямах нерви да се занимавам. Много профани са се пръкнали по форумите. Господи, прости им невежеството!
VIP форума е за обменяне на мнения
а не на заплахи.
коригирай си мнението.
Много ясно че дисплея с 16 мил. цвята е по добър от 65 хиляди.
Ако дадено мнение не ти допада просто го подмини,както правя аз и така се запазва мира във Форума.
а не на заплахи.
коригирай си мнението.
Много ясно че дисплея с 16 мил. цвята е по добър от 65 хиляди.
Ако дадено мнение не ти допада просто го подмини,както правя аз и така се запазва мира във Форума.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ