Настоящият ви телефон е купен от:
Настоящият ви телефон е купен от:
Happy Foto Ltd и съм много доволна... Засега...:D Купих си го online, мойех и да отида дотам, но не знаех къде е точно магазина и ... викам:Чакай да не се моткам...:D;) Доволна съм, наистина, засега...
Re: Настоящият ви телефон е купен от:
И аз онлайн си го купих, само че от brosbg и съм много доволен....за сега нямам проблем...надявам се и занапред :) :)
Купих го от Freedom. Отидох на място, видях, пробвах и платих! Много съм доволен и ще продължа да пазарувам от тях.
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=253978&cat_id=1
:) Само да кажа, че Happy Foto Ltd има по-евтини телефон от гет.бг. Например: моторолата у9, която си купих е 142 лв (даже я има на оферта от 139 лв!), а в Гет.бг е 182 лева, а да не говориме, че микрофона ви може да е развален(angry):S(no)
От Плесио - много съм доволна, никакви проблеми нямам.
Мисля, че покупките от нашите оператори са пълна набутвация и хората, които са си взели телефоните от тях са яко набутани - едно заради договорите, друго заради високите цени :)
Моя 5800 си го взех онлайн от o-connect и мисля, че съм по-доволен от хората, които са си взели своя от Mtel да речем със 100 лв по-скъп или с договор набутвация с по 50 лв такса на месец отгоре на всичкото без да има в комплекта TvOut кабел :D
Моя 5800 си го взех онлайн от o-connect и мисля, че съм по-доволен от хората, които са си взели своя от Mtel да речем със 100 лв по-скъп или с договор набутвация с по 50 лв такса на месец отгоре на всичкото без да има в комплекта TvOut кабел :D
:) Прав си, Shing0, НАИСТИНА Е НАБУТВАЦИЯ!!!(angry) И поне да ги поправят в срок, а не след почти месец и още никой не ми се е обадил!!! Аз не знаех за този магазин o-connect, който казваш.
Ами брат - това е онлайн магазин от mobile shop-a в този сайт, но аз им видях къде им е офиса и отидох на крака да си го видя и харесам и взема :) Това е най-сигурният начин да си вземеш телефон до момента на ниска цена. Изобщо не бива да се плашиш, като е онлайн не винаги значи , че е на Пешо - тариката от Люлин :D
Има много коректни магазини онлайн - надявам се и да стават повече, вместо да се пълни борсата с тарикатчета дето за 50 лв по-малко те набуват с телефон за винаги.
А това за операторите ни - всеки го знае, и аз съм си патил от тях - телефон в гаранция са ми го бавили със седмици, накрая са ми искали пари за поправката, защото съм бил аз виновен за повредата, защото тя се появила 1 седмица след като съм го купил, а не веднага и до 1 ден (а тогава за какво е тази гаранция изобщо - за 1 ден след покупката ли????).
Има много коректни магазини онлайн - надявам се и да стават повече, вместо да се пълни борсата с тарикатчета дето за 50 лв по-малко те набуват с телефон за винаги.
А това за операторите ни - всеки го знае, и аз съм си патил от тях - телефон в гаранция са ми го бавили със седмици, накрая са ми искали пари за поправката, защото съм бил аз виновен за повредата, защото тя се появила 1 седмица след като съм го купил, а не веднага и до 1 ден (а тогава за какво е тази гаранция изобщо - за 1 ден след покупката ли????).
да, разгледах в интернет за o-connect, нещо цените не знам къде да ги намеря(blush) Ами за мойта моторола u9 никъде не успях да видя цена...