Не, че съм учуден...
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Re: Не, че съм учуден...
Наистина жалко че се получи така.Според мен сайтът е чудесен но повечето от регистрираните са просто хлапета -от там и хлапашки постъпки.Не им се сърди за това.
Съпорта спи ли спи зимен сън...
Това ще да е оябснението за затъването на един иначе толкова приличен форум в шльокавица от спам и безспислени надувки.
Аз отдавна съм в режим-Просто минавам от тук. Подкрепям те,че има форуми с по-добро модериране.
Аз отдавна съм в режим-Просто минавам от тук. Подкрепям те,че има форуми с по-добро модериране.
Това е безумие.Наречете ме параноик ако щете , но аз лично отдавана подозирам че тези работи не стават случайно. Някой иска да изгони от форума малкото умерени хора с реални познания. На мен лично ще ми липсват съветите на Спомениии.Имам някакъв практически опит с телефоните Моторола, но никога не съм бил на неговото ниво.В определен момент всеки човек има нужда от помощ.Не ми трябват писанията на кресльовци, които само повтарят колко била добра тази или онази марка.
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
Изглежда, че натам отиват нещата за съжаление... Малкото останали компетентни хора от форума все повече се разочароват от ставащото тук... Накрая целият форум ще се превърне в голям ЦИРК! Прекаленото толериране на модераторският екип към потребителите тук ще се окаже нож с две остриета. След като се позволява форума да става арена на схватки, безсмислени спорове и един абсолютен култ към идиотизма. Аз от крайно време съм се превърнал от участник във форума, в наблюдател точно заради разни Аполони и Нокий и техните разновидности.
Е, ти пък! Къв пич беше Аполонио, ква голяма Нокия имаше...
Мъка, мъкаааааааааааа...
Мъка, мъкаааааааааааа...
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
Е беше мека за нас... На него си му беше забавно да се лигави и да досажда на всички потребители. Т'ва си беше гледане на детска градина във форума :D