Пиша това, защото просто не мога да повярвам, че това се случва.
Купих си значи аз Nokia 6260 от Метро на 7.12.2004, надлежно с фактура и гаранционна карта за 1 година. После се появява проблема описан тук: http://all4smartphone.com/forum/viewtopic.php?t=1154 . Нося го аз днес в гаранционния сервиз, посочен от Метро и там ми казват, че не могат да ми го ремонтират гаранционно. Защо ли? Защото това бил телефон за Естонския пазар и някой му е правил софтуерен ъпгрейд за да вкара БГ меню, което автоматически причинявало отпадане на гаранцията. Искат ми около 50 лв за ремонта. И ме посъветваха да си търся тези пари от Метро.
Сещате ли се какво ги очаква утре в Метро?
Не купувайте телефони от "МЕТРО" !!!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
-
Re: Не купувайте телефони от
В някаква група ли си, защото, ако си в група и в групата има някой абонат, който е ограничен(пр. да звани само в групата) така се получава? Мтел и Глобул като си вкарват телефони те си програмират така, че да няма такива проблеми. Затова попринцип в Мтел и Глобул са по скъпи телефонитеDefaultUser написа: ↑22 дек 2004, 08:30Пиша това, защото просто не мога да повярвам, че това се случва. Купих си значи аз Nokia 6260 от Метро на 7.12.2004, надлежно с фактура и гаранционна карта за 1 година. После се появява проблема описан тук: http://all4smartphone.com/forum/viewtopic.php?t=1154 . Нося го аз днес в гаранционния сервиз, посочен от Метро и там ми казват, че не могат да ми го ремонтират гаранционно. Защо ли? Защото това бил телефон за Естонския пазар и някой му е правил софтуерен ъпгрейд за да вкара БГ меню, което автоматически причинявало отпадане на гаранцията. Искат ми около 50 лв за ремонта. И ме посъветваха да си търся тези пари от Метро. Сещате ли се какво ги очаква утре в Метро?
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Ne se seshtam kakvo gi ochakva, no uspeh s telefona.
hubu de az kak da razbera dali tel-a e flashnat ili ne e?
-
Като запишеш IMEI на телефона и провериш в единствените официални вносители на NOKIA за BG - Алфа Копи. Между другото вдигнах им страховит скандал в МЕТРО, заплаших ги с НСБОП за контрабанда и ми върнаха парите, че и платиха поправката :-) Но все още продават същия телефон там.
xaxaxaax! Bravo!