Не си купувайте цифрови фотоапарати HP!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Не си купувайте цифрови фотоапарати HP!
За бога, братя, не си купувайте цифрови фотоапарати HP!
Не правете тази грешка в никакъв случай!
1.В сравнение с другите при подобни параметри са доста тежки и обемисти.ОК, това се преглътва.
2.Скапват батериите много бързо.Например батерии 1500 mA отиват за около 50 снимки със светкавица. ОК - ходя с няколко комплекта едновременно.
ОБАЧЕ, това не е всичко!
Оказа се, че след гаранционния срок, който е една година, сервиз НЯМА!
С триста зора успях да намеря сервиз за моя проблем(размазани цветове), където установиха, че е заминала оптиката. За да я подменят ще ми излезе 350 лв.!Благодаря, при положение, че апаратът ми HP photosmart 735 ми е от година и половина и съм направил около 2500 снимки.
Не правете тази грешка в никакъв случай!
1.В сравнение с другите при подобни параметри са доста тежки и обемисти.ОК, това се преглътва.
2.Скапват батериите много бързо.Например батерии 1500 mA отиват за около 50 снимки със светкавица. ОК - ходя с няколко комплекта едновременно.
ОБАЧЕ, това не е всичко!
Оказа се, че след гаранционния срок, който е една година, сервиз НЯМА!
С триста зора успях да намеря сервиз за моя проблем(размазани цветове), където установиха, че е заминала оптиката. За да я подменят ще ми излезе 350 лв.!Благодаря, при положение, че апаратът ми HP photosmart 735 ми е от година и половина и съм направил около 2500 снимки.
-
Re: Не си купувайте цифрови фотоапарати HP!
vsi4ko e do kasmet priatel , tehnika e imam HP ot gdina i ne6to i niama griji , vi6 v STEMO te sa servizDefaultUser написа: ↑15 юни 2005, 10:31За бога, братя, не си купувайте цифрови фотоапарати HP! Не правете тази грешка в никакъв случай! 1.В сравнение с другите при подобни параметри са доста тежки и обемисти.ОК, това се преглътва. 2.Скапват батериите много бързо.Например батерии 1500 mA отиват за около 50 снимки със светкавица. ОК - ходя с няколко комплекта едновременно. ОБАЧЕ, това не е всичко! Оказа се, че след гаранционния срок, който е една година, сервиз НЯМА! С триста зора успях да намеря сервиз за моя проблем(размазани цветове), където установиха, че е заминала оптиката. За да я подменят ще ми излезе 350 лв.!Благодаря, при положение, че апаратът ми HP photosmart 735 ми е от година и половина и съм направил около 2500 снимки.
Абсолютно съм съгласен!
Имам Photosmart 635. Единственото нещо заради което още не съм го изхвърлил са приличните снимки които прави. Иначе :
- източва батериите за 0 време
- освен това ги хаби и когато е изключен
- има яко софтуерни бъгове и забива или понякога не прави снимки и т.н. и се налага рестарт, а понякога само с изваждане на батериите се оправя...
Имам Photosmart 635. Единственото нещо заради което още не съм го изхвърлил са приличните снимки които прави. Иначе :
- източва батериите за 0 време
- освен това ги хаби и когато е изключен
- има яко софтуерни бъгове и забива или понякога не прави снимки и т.н. и се налага рестарт, а понякога само с изваждане на батериите се оправя...
-
Странно,не мога да си представя HP да нямат сервиз в BG.NOKIA и SONY са джуджета спрямо тази фирма.DefaultUser написа: ↑15 юни 2005, 11:19vsi4ko e do kasmet priatel , tehnika e imam HP ot gdina i ne6to i niama griji , vi6 v STEMO te sa serviz
-
абсолютно съгласен!!! няма по шибани камери първата която си купих се скапа за 1 месец е добре беше в гаранция и ми я смениха с нова а новата е пълен боклук и тя да не говорим че 2300ма батерии ги яде за нормативDefaultUser написа: ↑15 юни 2005, 10:31За бога, братя, не си купувайте цифрови фотоапарати HP! Не правете тази грешка в никакъв случай! 1.В сравнение с другите при подобни параметри са доста тежки и обемисти.ОК, това се преглътва. 2.Скапват батериите много бързо.Например батерии 1500 mA отиват за около 50 снимки със светкавица. ОК - ходя с няколко комплекта едновременно. ОБАЧЕ, това не е всичко! Оказа се, че след гаранционния срок, който е една година, сервиз НЯМА! С триста зора успях да намеря сервиз за моя проблем(размазани цветове), където установиха, че е заминала оптиката. За да я подменят ще ми излезе 350 лв.!Благодаря, при положение, че апаратът ми HP photosmart 735 ми е от година и половина и съм направил около 2500 снимки.
-
Га яди кифтетата ни рива...
Що не питате преди купуването??? Апарат се купува на фирма която цял живот апарати е правила - Canon, Nikon, Olympus и т.н. В момента има и малко разминаване с това - Сони и особено Панасоник!DefaultUser написа: ↑15 юни 2005, 14:18Странно,не мога да си представя HP да нямат сервиз в BG.NOKIA и SONY са джуджета спрямо тази фирма.
-
То и HP е джудже спрямо Форд да речем, ама това не означава, че трябва да се занимава с което не му е работата:) HP ползват компоненти от Pentax... може би в техния сервиз може ад се направи нещо.DefaultUser написа: ↑15 юни 2005, 14:18Странно,не мога да си представя HP да нямат сервиз в BG.NOKIA и SONY са джуджета спрямо тази фирма.
-
EDIN PRIATEL SI GO KUPI OT METRO , GARANCIATA E NA STEMO , NE MOJE DA NIAMAT SERVIZ , VI6 NA ADRES STEMO.BG , USPEHDefaultUser написа: ↑15 юни 2005, 10:31За бога, братя, не си купувайте цифрови фотоапарати HP! Не правете тази грешка в никакъв случай! 1.В сравнение с другите при подобни параметри са доста тежки и обемисти.ОК, това се преглътва. 2.Скапват батериите много бързо.Например батерии 1500 mA отиват за около 50 снимки със светкавица. ОК - ходя с няколко комплекта едновременно. ОБАЧЕ, това не е всичко! Оказа се, че след гаранционния срок, който е една година, сервиз НЯМА! С триста зора успях да намеря сервиз за моя проблем(размазани цветове), където установиха, че е заминала оптиката. За да я подменят ще ми излезе 350 лв.!Благодаря, при положение, че апаратът ми HP photosmart 735 ми е от година и половина и съм направил около 2500 снимки.
-
Според мен не може да нямат сервиз в BG.По-скоро магазинът,откъдето е купен, е с менте гаранция.DefaultUser написа: ↑15 юни 2005, 14:36То и HP е джудже спрямо Форд да речем, ама това не означава, че трябва да се занимава с което не му е работата:) HP ползват компоненти от Pentax... може би в техния сервиз може ад се направи нещо.
-
Имам цифрова камера HP и съм много доволен.Апапратът прави великолепни снимки, непретнциозен е и обслужването му е просто.Връзката с компютър е перфектна.DefaultUser написа: ↑15 юни 2005, 10:31За бога, братя, не си купувайте цифрови фотоапарати HP! Не правете тази грешка в никакъв случай! 1.В сравнение с другите при подобни параметри са доста тежки и обемисти.ОК, това се преглътва. 2.Скапват батериите много бързо.Например батерии 1500 mA отиват за около 50 снимки със светкавица. ОК - ходя с няколко комплекта едновременно. ОБАЧЕ, това не е всичко! Оказа се, че след гаранционния срок, който е една година, сервиз НЯМА! С триста зора успях да намеря сервиз за моя проблем(размазани цветове), където установиха, че е заминала оптиката. За да я подменят ще ми излезе 350 лв.!Благодаря, при положение, че апаратът ми HP photosmart 735 ми е от година и половина и съм направил около 2500 снимки.