NEC e616
NEC e616
информативно за хората с такива телефони ако е кодиран се разкодира със #4960*12345678# а ако искате да си го кодирате (това ще рече да работи с карти на само един оператор(този с която карта е в момента)) се въвежда *4960*12345678*12345678# надявам се да съм помогнал на някой !
Re: NEC e616 :)
da si go zimam li na ne si li go zimam ima li Mp3 vlub6te i dali moga da si ka4a ot Pc???
molq otgovorete mi!!!
molq otgovorete mi!!!
Re: NEC e616 !!!!!!!!!!!!1
kajete mnogo info za nego 6toot iskam da znam nooo raboti i suotvetno da si go kupq ;)!!
Телефона е страхотен! Има обаче съществени недостатъци.Н-р:слаба батерия - в BG трудно се намира,има проблем с блутуут - а! Но има МР-3 и вади чудесен звук.И най-важното - има GPS.
mersi 4uek mislq da si go zema ama ako namerq ne6ty po tei nz ama mi kajimoi da 4ete Mp3 tei li ???
a i kaji mi brato toq GPS moje li da se izpolzva tuk pri nas v BG ?
Re: NEC e616
Aide molq te ako si zazbral kak stavat tezi raboti da ti zvani na mp3 ili kak da si kachvash igri na NEC e616 molq te prati mi edin e-mail molq te mnogo mi e speshno
-
- Регистриран: 28 дек 2006, 19:49
v temata si pital dali da si go kupi6 telefona! zna4i as imam takav ot ve4e 2 godini i sam nqmal,da 4ukam na darvo absoliutno nikakvi problemi s telefona!Edinstvenoto ot koeto bqx razo4arovan sa snimkite,ne 4e sa mnogo lo6i ama sa sas mnogo malka rezoliuziq i bluetooth-a prosto moje6 da go zabravi6,as sam go probval i nemoga o6te da razbera za kvo sa go slojili kato v telefona nikade nqma funkciq "izprati 4rez bluetooth" nito na snimkite nito v teftera nikade! Neznam! Ina4e telefona o6te si darji klasaciqta daje i s po-novite telefoni!Dobar si e telefona i e super ku4e!
блутуута служи за HF-та и за модем на компютъра ти.
-
- Регистриран: 28 дек 2006, 19:49
Kato na4alo iskam da po4na s tova 4e govorq za telefon koito e izleznal na pazara 2004 godina!Za telefon ot "onova vreme" NEC E616 e edin dosta dobar telefon ta ako ikate i v dne6ni dni.Po sa6testvo telefona poddarja slednite formati:za video formati poddaja MP4,3GP,WMV,ASF;formatite mu za snimki sa: JPG,JPEG,JPE,JFIF,GIF,PNG,BMP,WBMP;muzikalnite mu formati sa:AAC,WMA,3GA,MP3,ASF,MID,MIDI;zapisva belejki v format:VCS;zvukozapisa stava v format:WAV i AMR.Lo6oto na telefona e 4e nemoje da vazproizvejda pri vhodq6to povikvane drug format osven MID i MIDI.Minusite na telefona:snimkite ne sa ot nai visoko ka4estvo,ramera im e malak,no za po nepretencioznite stava,ne moje da 4ete MID/MIDI failove s golemina pove4e ot 20KB ne 4e tova e problem,za6toto pove4eto MID/MIDI sa po malki ot 20KB no vse pak sam sre6tal dosta koito sam iskal da ka4a,no prosto telefona ne gi 4ete!Ob6to vzeto tova sa lo6ite mu strani,ostanalite sa vse zadovolitelni!Ako si kupite MSD karta 6te mojete da si ka4ite mnogo muzika i 6te snimate dalgi klipove,spored tova kolko golqma karta si kupite!
Ako imate vaprosi 6te se radvam da otgovorq!
Ako imate vaprosi 6te se radvam da otgovorq!