Вижте, реших да пусна тая тема, защото днес почти цял ден висях в IRC и честно казано на момнети започнах да се изнервям. Постоянно влизаха някакви хора, които ни убеждаваха колко е тъпа идеята, как на операторите им е през оная работа и т.н., и т.н.
Добре бе хора, като ви се струва тъпо - просто си трайте, пасувайте си и оставете "идиотитте", кито са се взели в ръце и са решили все пак да опитат - да си блъскат "кухите" глави! Нека не превръщаме IRC и форумите в бардак! Нека се уважаме и зачитаме мнението на другите - но не по тоя начин!
Нека всички, които са против или им е безралично - просто да си траят и да не съсдават излишен безпорядък!
Нека не превръщаме IRC и форумите в бардак!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
-
Re: Нека не превръщаме IRC и форумите в бардак!
zna4i vie mojete da si ple6tite a drugite koito sa nesaglasni trqbva da mul4at.bravo beama i vie ste demokrati otvsqkade.kato ne vi iznasq prosto ne 4eteteDefaultUser написа: ↑04 сеп 2004, 00:11Вижте, реших да пусна тая тема, защото днес почти цял ден висях в IRC и честно казано на момнети започнах да се изнервям. Постоянно влизаха някакви хора, които ни убеждаваха колко е тъпа идеята, как на операторите им е през оная работа и т.н., и т.н. Добре бе хора, като ви се струва тъпо - просто си трайте, пасувайте си и оставете "идиотитте", кито са се взели в ръце и са решили все пак да опитат - да си блъскат "кухите" глави! Нека не превръщаме IRC и форумите в бардак! Нека се уважаме и зачитаме мнението на другите - но не по тоя начин! Нека всички, които са против или им е безралично - просто да си траят и да не съсдават излишен безпорядък!
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Съгласен съм :)
Има ги всякакви - и тъй като е "тъпа идеята" - откажете се овреме.
Аз съм 'глупав' и ще продължавам http://boikot.hit.bg
А вие?
Има ги всякакви - и тъй като е "тъпа идеята" - откажете се овреме.
Аз съм 'глупав' и ще продължавам http://boikot.hit.bg
А вие?
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
-
Re: cooooool
Emi...izob6to nqmah tova v predvid pi4, samo 4e qvo ne 4ete6 dobre :)DefaultUser написа: ↑04 сеп 2004, 01:10zna4i vie mojete da si ple6tite a drugite koito sa nesaglasni trqbva da mul4at.bravo beama i vie ste demokrati otvsqkade.kato ne vi iznasq prosto ne 4etete
-
Същото се отася и за теб - като не ти изнася не чети, а ако имаш толкова много мангизи да си плащаш дай и на другите...DefaultUser написа: ↑04 сеп 2004, 01:10zna4i vie mojete da si ple6tite a drugite koito sa nesaglasni trqbva da mul4at.bravo beama i vie ste demokrati otvsqkade.kato ne vi iznasq prosto ne 4etete
pravilno! poneje i az sum tup ta drunkam i az si produljavam!
A toq cooool moe da mi napravi edna s***ka, 6oto mai e prosto edin pedal deto iska da se izkara pred svoqta mu6ka polovinka...
A toq cooool moe da mi napravi edna s***ka, 6oto mai e prosto edin pedal deto iska da se izkara pred svoqta mu6ka polovinka...