Некоректен Търговец
Некоректен Търговец
[Quote]Търговеца писа, че днес е пратил ЧИСТО НОВ телефон заедно с Гаранция към него. Ще видим утре дали е така[/Quote]
Като се разбушувахме тука и изведнъж се "събудиха"...
Дано всичко наред и повече да не се налага да се занимаваш с тия.
Като се разбушувахме тука и изведнъж се "събудиха"...
Дано всичко наред и повече да не се налага да се занимаваш с тия.
Re: Re: Re: Некоректен Търговец
Здравейте,
радвам се, че има развитие по въпроса Ви. Поздравления и за колегите които се включиха.
Видях, че сте писали за някакъв документ който трябва да подписвате. Първо приемете телефона и ако Ви харесва, тогава подпишете. Най-вероятно е документ за "удовлетвореност" - един вид нямате възражения и т.н (за пред КЗП).
Ще чакаме новини..:)
Поздрави
радвам се, че има развитие по въпроса Ви. Поздравления и за колегите които се включиха.
Видях, че сте писали за някакъв документ който трябва да подписвате. Първо приемете телефона и ако Ви харесва, тогава подпишете. Най-вероятно е документ за "удовлетвореност" - един вид нямате възражения и т.н (за пред КЗП).
Ще чакаме новини..:)
Поздрави
Re: Re: Re: Re: Некоректен Търговец
След 30 ден, или нов неразпечатван или пари.
Не е ясно каква ще е съдбата на този (ремонтиран) телефон!
Не е ясно каква ще е съдбата на този (ремонтиран) телефон!
Re: Re: Re: Re: Re: Некоректен Търговец
Търговецът е казал, че е пратил чисто нов...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Некоректен Търговец
Автора ще каже какво е получил.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Некоректен Търговец
Здравейте,
Днес получих Чисто нов телефон ( както обеща и самия Търговец ). Гаранция ще има също така, но нея ще прати отделно защото телефона е бил пращан от София от негов колега, който явно е забравил да я сложи в пратката. Серийния номер започва с 608.
Говорих и с човека по телефона малко след като взех пратката ( вече ми е изпратил и Гаранцията по Еконт ). Извини се за всички неудобства и в крайна сметка си свърши работата така, че наистина останах доволен, за което му благодаря!
Мисля, че Търговеца си взе бележка и повече няма да допусне негов клиент да има подобни проблеми.
Искам да благодаря и на всички вас за помощта и съветите! (yes)
(beer)
Днес получих Чисто нов телефон ( както обеща и самия Търговец ). Гаранция ще има също така, но нея ще прати отделно защото телефона е бил пращан от София от негов колега, който явно е забравил да я сложи в пратката. Серийния номер започва с 608.
Говорих и с човека по телефона малко след като взех пратката ( вече ми е изпратил и Гаранцията по Еконт ). Извини се за всички неудобства и в крайна сметка си свърши работата така, че наистина останах доволен, за което му благодаря!
Мисля, че Търговеца си взе бележка и повече няма да допусне негов клиент да има подобни проблеми.
Искам да благодаря и на всички вас за помощта и съветите! (yes)
(beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Некоректен Търговец
Здравейте,
радвам се, че сте се сдобили с ново устройство. Бъдете внимателен с гаранцията и какво точно е вписано в нея. Не е трябвало да приемате телефона без гаранция. Надявам се, че не е някой трик на "търговеца".
Поздрави
радвам се, че сте се сдобили с ново устройство. Бъдете внимателен с гаранцията и какво точно е вписано в нея. Не е трябвало да приемате телефона без гаранция. Надявам се, че не е някой трик на "търговеца".
Поздрави
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Некоректен Търговец
Здравей,
Мисля, че не е трик. Човека ми прати снимки от самата гаранция, с моите имена, вярно вписан IMEI и всичко останало. Също така ми прати снимка от Еконт за изпратена пратка до мен.
Погрижи се за тези два дни всичко да бъде свършено както трябва.
Благодаря отново!
:)
Мисля, че не е трик. Човека ми прати снимки от самата гаранция, с моите имена, вярно вписан IMEI и всичко останало. Също така ми прати снимка от Еконт за изпратена пратка до мен.
Погрижи се за тези два дни всичко да бъде свършено както трябва.
Благодаря отново!
:)
Некоректен Търговец
Важното е, че си останал доволен и случаят е приключен,само жалко, че трябваше да се стига до форуми и фейсбуци, за да се усети търговеца, че прави грешка и "балъците" вече намаляват.
Ако искаш бизнеса ти да върви, трябва да си честен с клиентите, опитите за измама, вече не хващат, дори и в нашта изостанала държавица благодарение на интернета:)
Честито за новото телефонче, е сега можеш да го продадеш новичко и да си купиш нещо по-модерно:D
(От друг магазин, разбира се)
Със здраве.;)
Ако искаш бизнеса ти да върви, трябва да си честен с клиентите, опитите за измама, вече не хващат, дори и в нашта изостанала държавица благодарение на интернета:)
Честито за новото телефонче, е сега можеш да го продадеш новичко и да си купиш нещо по-модерно:D
(От друг магазин, разбира се)
Със здраве.;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Некоректен Търговец
Браво, радвам се, че всичко е наред и телефонът е от новите партиди. Би ли проверил както ти писах с кой дисплей си?