Некоректен Търговец

paulstar
Регистриран: 28 окт 2010, 18:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Некоректен Търговец

Мнение от paulstar » 09 дек 2016, 14:11

Наистина обмислям този вариант да продам тази Г4-ка и да си направя един рождено/коледно/новогодишен подарък с едно ново устройство. :)

Вито, тъй като има вероятност да продам телефона не искам да отварям никой от компонентите които са в кутията, за да остане всичко в перфектно състояние. Съжалявам, че поне за сега не мога да отговоря на въпроса ти.

Относно магазина, въпреки проблемите, Търговеца наистина направи нужното и оправи всичко за ден-два. Имайки предвид и отзвука във нашият форум мисля, че занапред такъв тип проблеми няма да бъдат срещани и клиентите ще бъдат обслужени подобаващо. :)

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Некоректен Търговец

Мнение от Вито » 09 дек 2016, 15:04

Добре си решил. И аз го мислех след всички ремонти, но така и не си харесах нов модел тази година, а и Г4 си работи идеално. Ще видя догодина Г6 как ще е, щото основните камери в последните им флагмани са идентични с тази на Г4. Камерата при мен е водещ фактор. Дизайнът с кожата също много ми допада, за това ще си карам с него, имам още една година гаранция... Успех все пак с избора на ново устройство!

paulstar
Регистриран: 28 окт 2010, 18:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Некоректен Търговец

Мнение от paulstar » 09 дек 2016, 15:33

Така си е, като изключим проблема с платката, Г4 си е страхотен телефон а и камерата му мисля е все още една от най-добрите на пазара.

Има едно ново устройство ( Huawei mate 9 ) , което ми харесва, но като гледам не се продава почти никъде а и май родните оператори няма да го предлагат. :|

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Некоректен Търговец

Мнение от chilko » 09 дек 2016, 16:41

Засега Mate 9 се продава в Технополис, а операторите би трябвало да го пуснат през януари.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Некоректен Търговец

Мнение от Вито » 09 дек 2016, 17:23

Камерата на Mate е с f/2.2, a на G4 с f/1.8. На слаба светлина Mate няма да се справя така добре както G4, имай го предвид.

Dowper
Регистриран: 27 фев 2019, 00:14

Re: Некоректен Търговец

Мнение от Dowper » 10 фев 2024, 19:04

Извинявам се, че вдигам стара тема, но някой има ли по-скорошни гаранционни обслужвания от въпросният сайт ЕкспресЛинк, да сподели мнение всичко наред ли е?

zezienez
Регистриран: 10 май 2023, 21:29

Re: Некоректен Търговец

Мнение от zezienez » 11 фев 2024, 17:54

Искам да питам ,тъй като темата е некоректен търговец,мога ли да споменавам такива от о ел лекса и базара ?

Отговори