Некоректни в РЕЙТИНГ
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Некоректни в РЕЙТИНГ
Ето мястото, където може да добавите(ако не се притеснявате от това), някой некоректен от рейтинга. Според мен, Cenarius i Petela_nz, както и Marainster i IvailiIvanov, са едни от тях. Ако бъркам се извинявам, но нека да играем по правилата. Всеки може да се регистрира с друг ник, но коректно ли еспрямо другите? Никой не иска да ги посочи, защо ли, можеби да не го нападат или да не работят с него? Обаче, защо ти е да работиш с некоректни хора, това може да се обърне и срещу теб някой ден, нали? Късмет на коректните.
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
Re: Некоректни в РЕЙТИНГ
Za drugite nz no Marianster e super nekorekten.Ne se zanimavaite s nego!
Всекидневно, да не кажем и по-често се преглеждат гласуванията и при некоректност или злоупотреба с тях се трият мнения. Както ви казахме наблюдаваме процеса постоянно. Очаквахме в началото да има бум на некоректно гласуване, докато нещата се регулират и рейтинга започне да работи за вас - реалните потребители на борсата.
dobre as imam edin vapros moje li i kak da vidq koi e glasuval za men
Отговор до алекгруп
Измами и лъжци винаги е имало и има, защо ? Защото само будалите са повече от китайците затова. Нововъведението с рейтинга само ще помогне за намаляването на некоректните сделки.
Мисля че всеки достатъчно голям да отвори тази страница може сам да прецени когато някой го лъже и кога не. Посещавам този сайт от самото му "раждане" В началото, а мисля и сега борсата беше създадена за обикновения потребител. Системните търговци могат да си търгуват във онлайн магазина.
Както се споменава по-надолу, какво лошо има някой да гласува за себе си ? Има хора които биха го направили и след време когато се осъществят няколко сделки то ще си покаже от рейтинга им "що за стока са". Това не означава че тук ще настъпи анархия. Администраторите на сайта си вадят хляба от тук, не си мислете че ще оставят това с рейтинга да стане баница с късмети, всичко се следи, няма да се позволи да стане една цигания тук.
Поздави
Мисля че всеки достатъчно голям да отвори тази страница може сам да прецени когато някой го лъже и кога не. Посещавам този сайт от самото му "раждане" В началото, а мисля и сега борсата беше създадена за обикновения потребител. Системните търговци могат да си търгуват във онлайн магазина.
Както се споменава по-надолу, какво лошо има някой да гласува за себе си ? Има хора които биха го направили и след време когато се осъществят няколко сделки то ще си покаже от рейтинга им "що за стока са". Това не означава че тук ще настъпи анархия. Администраторите на сайта си вадят хляба от тук, не си мислете че ще оставят това с рейтинга да стане баница с късмети, всичко се следи, няма да се позволи да стане една цигания тук.
Поздави
LUX_mobile pinger burpulator sujuka i tn e edno i su6to mom4e :) rabotil sum s nego to4no e no tuk ne e pravilno da si slaga reiting sam. ina4e tova s reitinga e malko tupi4ko za6toto 90% ot prodava4ite tam si prodavat stariq telefon za nov toest prodavat edin put v godinata da kajem. i ako nqma reiting tova ne zna4i 4e ne e to4en. AKo puk nqkoi ima reiting 10 ot 15 4oveka tova ne zna4i pak 4e e to4en toia reiting moje da e ot samiq nego si
за другите не знам, cenarius смятам, че е точен!! за marianster и тн, казах колко е "точен"..
-
- Регистриран: 12 дек 2005, 15:29
Imam tri registracii tuk -Lux_mobile, Pinger i Thuram, kato izleze tova s reitingite prosto na maitap probvah da vidq dali moga da glasuvam za LUx_mobile s drugite dva nika, kakto vijda6 glasovete na thuram i pinger sa iztriti.Drugite sa hora koito sa kupuvali telefon ot men.
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
mdam , marianster i ivoster sa nekorektni v reiting ! OPREDELENo ;]
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
LUX_MOBILE ... Burpulator nz kakvo e kakto kaza sbp03 , no kakvo ot tova kato nqkoi si dade glas za nego ? Az ne go prava , no ne mislq , che e neprevilno . Horata sa si dovolni ot rabotata i si glasuvat za sebe si ...