Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

BoyanSherbanov
Регистриран: 20 авг 2013, 11:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от BoyanSherbanov » 08 яну 2016, 14:08

Варианта ти издиша по няколко направления първо необходимост от двусимов телефон, второ необходимост от предплатена карта, трето сложна схема с много неизвестни и огромен шанс нещо някъде да се прецака. Лично аз в момента с телефон с windows 10 preview си водя абсолютно безплатно разговори през skype без никаква разлика със стандартен разговор с хората със телефон като моя, това са ми 70-80 % от разговорите, а за останалите разговори имам 150 мин от глобул и 3 000 МБ мобилни данни това е стандартна услуга за 15 лева, не се скъсвам да браузване и минутите и база данните ми стигат за едни смешни 15 лева на месец, без да правя никакви сложни неща всичко си ми е сложено в телефона по подразбиране.

peterpan27
Регистриран: 02 сеп 2014, 22:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от peterpan27 » 08 яну 2016, 14:52

15 лв въобще не са смешни бате

Swabhav
Регистриран: 27 фев 2009, 17:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от Swabhav » 08 яну 2016, 16:24

[Quote]аз в момента с телефон с windows 10 preview[/Quote]

Офф.: Как се държи Вайбър под windows 10 preview? Просто информативно питам. :)

peterpan27
Регистриран: 02 сеп 2014, 22:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от peterpan27 » 08 яну 2016, 16:28

Човека е открил Skype, остави го да се нарадва на безплатните разговори.

Swabhav
Регистриран: 27 фев 2009, 17:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от Swabhav » 08 яну 2016, 16:50

Въпросът ми е сериозен. Внимателно следя развитието на Windols за телефони и го считам за реална алтернатива. :)

BoyanSherbanov
Регистриран: 20 авг 2013, 11:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от BoyanSherbanov » 08 яну 2016, 17:04

Няма разлика между Андроид и Уиндоус при различните приложения за комуникация почти никаква. Разликата на Скайпа е че ползва повече трафик, но качеството е по-добро просто начина и системата му на размяна на данните е p2p за разлика от всички други, отделно е напълно интегриран към уиндоуса и телефона не прави разлика изобщо дали използваш него или оператор, само има повече изчакване до позвъняването, но като качество не отстъпва на операторите.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от algor » 08 яну 2016, 22:33

Прав си, Милен, перфектна комбинация си спретнал, стига да не излизаш от Сф (или от който и да е по-голям град с покритие на Макс), защото тогава оставаш без телефон с това, което ползваш.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

skuck
Регистриран: 21 яну 2010, 15:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от skuck » 09 яну 2016, 16:57

[Quote]Няма разлика между Андроид и Уиндоус при различните приложения за комуникация почти никаква. [/Quote]

Да не би уиндоус да имат вече видео по вайбър и войс по месинджър?

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от Мilen » 11 яну 2016, 16:06

[Quote]Дата трафик, всичко е дата трафик ...[/Quote]

Абсолютно съм съгласен! Потребителя има нужда само и единствено от много дата трафик. Сега като навлезнаха масово плановете с 6-10 GB нет, изведнъж всичките ми познати и приятели дето ми развиваха теории как 1GB им стигал на месец или неограничен на 128 к било прекрасно, си смениха рязко мнението и ползват яко нет :) Кеф ти вайбър с неограничени безплатни смс-и, гласови и видео разговори, кеф ти фейсбук месинджъра с уникално добро качество на безплатните разговори, кеф ти скайп със цени като 200 мин. към всички в Бг за 6 лв или неограничени разговори към всички мрежи за 15 лв....Без уникалните простотии на тройния картел като двегодишните договори. Потребителя най-после има свободата да свали тези окови и да говори на нормални цени, почти доближаващи се до тези в Европа.

Отговори