Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

kpo
Регистриран: 25 сеп 2006, 17:35

Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от kpo » 19 ное 2015, 19:01

Днес тръгнах да си презареждам Скайп кредита и видях тази възможност чрез абонамент.

Не мога да разбера колко са тези 'неограничени' като количество. От друга страна и 1000 мин. биха били за мен 'неограничени'.
Единственото ограничение е продължителността на разговора - 4 часа, преди да прекъсне :)

15 лв/месец е супер оферта, някой да е пробвал?

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от PoceH_BS » 19 ное 2015, 19:09

Прочети им FAP (fair usage policy) и ще разбереш колко са "неограничени" ;)

п.п. На 3-тата снимка, линка най-долу в ляво.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

kpo

Re: Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от kpo » 19 ное 2015, 19:19

Четох го няколко пъти и нищо не ми стана ясно - пише си неограничени и толкоз.

Subscriptions

Subject to this FUP, Skype’s unlimited subscriptions allow unlimited calls to landlines in the applicable subscription countries (excluding special, premium, service and non-geographic numbers) for the time period specified at the time of purchase. [B]Unlimited calls to mobiles may also be included where stated at the time of purchase[/B]. All calls will be disconnected and require a re-dial after a 4-hour duration.

Edit: Жертвах се и се абонирах в името на ескперимента. :)

При 0-лев останал предишен Скайп кредит, проведох разговор към мобилен номер на БГ оператор. Абонаментът работи!
Влизам в режим на повишено внимание :) и ще наблюдавам за допълнителни евентуални(нежелателни) тегления от кредитната ми карта през този абонаментен период.
Да не казвам голяма дума, ама това е началото на края на класическите 2/3G разговори и съпътстващо тарифиране/цени. Планове? Промоции?? - всички напъни на операторите отиват май на боклука ...

shadowman28
Регистриран: 10 мар 2006, 19:28

Re: Re: Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от shadowman28 » 19 ное 2015, 21:15

На мен не ми се визуализира тази възможност за абонамент. Наличните опции са единствено за разговори към фиксирани номера, а минутите са ограничени - 60, 120 и 400. Има и неограничен пакет (Unlimited World), който отново включва разговори само до фиксирани номера. Някакви идеи?

kpo

Re: Re: Re: Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от kpo » 19 ное 2015, 23:32

Хах! Шах! С пешка ...
Опцията за БГ unlimited(land+mobile) наистина е изчезнала!!

Във всеки случай обаче, плащането и абонаментът ми са факт.
Интересно ...

kpo

Re: Re: Re: Re: Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от kpo » 20 ное 2015, 07:19

След ровене из интернет, намерих ограниченията за плана:

Skype offers several monthly plans that it calls unlimited. However, Skype limits these subscriptions to 10,000 minutes per month, 6 hours per day, and 50 telephone numbers per day. If one of these limits is exceeded, any additional calls are billed at regular rates and connection fees if the user has Skype Credit: https://en.wikipedia.org/wiki/Features_of_Skype
Там е същото FUP, както в моя план: http://www.skype.com/en/legal/fair-usage/

По някакъв начин, може би случайно, на такъв unlimited план за БГ! съм се нацелил вчера.

kpo

Re: Неограничени минути към всички оператори в БГ през Скайп?

Мнение от kpo » 06 яну 2016, 13:54

туко-що видях че Unlimitted (или 10 000 мин) плана през Скайп към всички мобилни и стационарни в БГ за 7.32 ойро на месец пак се е появил на сайта на скайп. Ако някой се интересува ... https://secure.skype.com/en/calling-rates?wt.mc_id=revamp

Регистриран: 06 мар 2013, 13:23

Мнение от avatarcho » 06 яну 2016, 20:51

а ако е за цяла година има и 15% отстъпка

peterpan27
Регистриран: 02 сеп 2014, 22:19

Мнение от peterpan27 » 06 яну 2016, 21:29

15 лв. е наведена цена.
Мтел в момента продава 600 минути (от тях 100 международни) за 6 лв. от "фиксиран" апарат.

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Мнение от Wallker » 07 яну 2016, 02:49

На теб върши ли ти работа тази услуга? Ползваш ли я често? Не мога да разбера нещо. Трябва ли отсрещния да има скайп и интернет на разположение? Ако нямам интернет, мога ли да се обаждам през скайп на номер, който няма нито интернет, нито инсталиран скайп? И какво става, когато номера е към български оператор, но е в чужбина и ползва роуминг минути, но не и данни?

Отговори