Силата ни е в анонимността! Никакви продажби, никакви простотии! Всеки ще тормози операторите както иска и може, а нещата ще координираме оттук! За сведение - аз съм хубав, имам изключително успешен бизнес, висше образование и хич не ми пречи да плащам, но ми е тъжно за хората, които са принудени да късат от залъка си заради GSM! Няма проблем да се срещнем, но съм женен и не си търся любовница!DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 21:31Не си прав Станчев, ама като се дърпа в различни посоки няма да стане. За, да се убедят хората да бойкотират няма да стане като всеки си говори различни неща. Ще се обърка народа, ще му писне и ще ни прати по дяволите. Ето има предложение за печат на тениски, ами да си си задал въпроса кой ще ги вземе, как ще се плати, кой икак ще ги разпространява и продава, за какво ще се използват набраните средства? инвестиция? от кого? за какво? немоге да има самоцелни и необмислени неща - разберете го! няма да стане нищо, ако само си изключвяме телефоните ако ще и за 168 часа. Ако се притенсяваш да се виждаш с други хора поради физически причини, просто няма да се виждаме с теб и готово - ще те разберем! :) Просто от опит знам, че трябва да има 1,2,3 - кое след кое е. Някъде във форума срещнах, че в един момент и на медиите ще им писне да пишат за нещо, което не се развива, пък ти си изключвай телефона...
Никакво разкриване! Да останем анонимни!!!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Стига, Ани! Силата ни е в анонимността!!!
-
Re: Ani koi sa
Не сте ме разбрали вярно, както и да е. Идеята ми беше да се взимат решения общо, а не всеки нещо да си пуска и еди натам друг насам ... а това няма да стане смо по интернет.DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 21:51Ami to4no edinstvoto se opitvame da postignem. A ne razdelianeto na organizatori i organizirani. Vsi4ki sme organizatori, vsi4ki sme organizirani. Ne me razbirai pogre6no, moiata cel ne e da se zaiajdam. Prosto si izraziavam mnenieto. pro4eti o6te vednuj post-a na Станчев - mislia, 4e toi e nameril nai to4nite dumi.
Dobre, samo deto edinia e ot Sofia, vtoria e ot Varna, tretia ot Plovdiv, 4etvurtia ot Turnovo...kak togava "6te se suberem"? Predstavitelna li 6te bude suzdadenata "organizacia"?
-
Re: Стига, Ани! Силата ни е в анонимността!!!
хехехе не толкова нападателно де, по спокойно с мужката гордост лъв-е :) аз пък съм сгодена и също не си търся странични мъжленца, но това са лични неща. тук каузата е друга. Прочети мъничко за идеите на хората за тениските и прочие, за да си малко по-наясно. Просто ми мирише тук на недоразбрана идея в следствие на която се засягат инетреси. Ок. Точка по въпроса. Исяснихме ли се? Щото на мене всичко ми е ясно.DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 21:53Силата ни е в анонимността! Никакви продажби, никакви простотии! Всеки ще тормози операторите както иска и може, а нещата ще координираме оттук! За сведение - аз съм хубав, имам изключително успешен бизнес, висше образование и хич не ми пречи да плащам, но ми е тъжно за хората, които са принудени да късат от залъка си заради GSM! Няма проблем да се срещнем, но съм женен и не си търся любовница!
Da, 6te bude predstavitelna, za6toto tova e organisaziq kato vsqka druga, pi4!
Plus tova prestanete da mislite i da drunkate, 4e nqkoi iska da bude izvesten, nau4en ot zeliq svqt i tn.
Vqrvam, 4e an4eto, su6to kato men i vas, prosto iska po-dobur jivot i predlaga razionalen i logi4en plan za tova.
Tova ne e rambo (one-man-army) , 4e vseki da deistva sam za sebe si. Trqbva da se suberem i da izlezem na ulizata ako trqbva! Da ima organisaziq, a ne haos!
Zamislete se seriosno nad tova 6oto tuka ne si igraeme nekvi igri4ki...
Plus tova prestanete da mislite i da drunkate, 4e nqkoi iska da bude izvesten, nau4en ot zeliq svqt i tn.
Vqrvam, 4e an4eto, su6to kato men i vas, prosto iska po-dobur jivot i predlaga razionalen i logi4en plan za tova.
Tova ne e rambo (one-man-army) , 4e vseki da deistva sam za sebe si. Trqbva da se suberem i da izlezem na ulizata ako trqbva! Da ima organisaziq, a ne haos!
Zamislete se seriosno nad tova 6oto tuka ne si igraeme nekvi igri4ki...
-
Идеята за събирането не беше съвсем в буквалния смисъл. Има толкова варианти...DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 21:56Dobre, samo deto edinia e ot Sofia, vtoria e ot Varna, tretia ot Plovdiv, 4etvurtia ot Turnovo...kak togava "6te se suberem"? Predstavitelna li 6te bude suzdadenata "organizacia"?
-
благодаря ти
БЛАГОДАРЯ НА МИШО ЗА ПОДКРЕПАТА! ОТ СЪРЦЕ :)DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 22:01Da, 6te bude predstavitelna, za6toto tova e organisaziq kato vsqka druga, pi4! Plus tova prestanete da mislite i da drunkate, 4e nqkoi iska da bude izvesten, nau4en ot zeliq svqt i tn. Vqrvam, 4e an4eto, su6to kato men i vas, prosto iska po-dobur jivot i predlaga razionalen i logi4en plan za tova. Tova ne e rambo (one-man-army) , 4e vseki da deistva sam za sebe si. Trqbva da se suberem i da izlezem na ulizata ako trqbva! Da ima organisaziq, a ne haos! Zamislete se seriosno nad tova 6oto tuka ne si igraeme nekvi igri4ki...
Mihailski nikoi ne deistva sam za sebe si, vsi4ki se koordinirame 4rez boikot.hit.bg i 4rez tozi forum. Samo 4e kakto vijdam tuka ima registrirani 4520 potrebiteli. Aide suberi mi 1/10 ot tiah, ne iskam pove4e.
Ani, ti kazva6 4e ima mnogo na4ini za subirane i ne si govorela v bukvalnia smisul. Tozi forum ne e li edin ot na4inite? aide {} xaxaxa Respect i Peace! I bye otivam da poleia boikota
Ani, ti kazva6 4e ima mnogo na4ini za subirane i ne si govorela v bukvalnia smisul. Tozi forum ne e li edin ot na4inite? aide {} xaxaxa Respect i Peace! I bye otivam da poleia boikota
-
za Ti6ko
Да, един от начините е, но идеята беше по някакъв начин да се свържем по между си, ане всички да четат. Просто да изясни следващата стъпка и да кажем на другите тогава за идеята. не е нужно да ти се обадя на тебе и да ти кажа в 5 на попа...DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 22:05Mihailski nikoi ne deistva sam za sebe si, vsi4ki se koordinirame 4rez boikot.hit.bg i 4rez tozi forum. Samo 4e kakto vijdam tuka ima registrirani 4520 potrebiteli. Aide suberi mi 1/10 ot tiah, ne iskam pove4e. Ani, ti kazva6 4e ima mnogo na4ini za subirane i ne si govorela v bukvalnia smisul. Tozi forum ne e li edin ot na4inite? aide {} xaxaxa Respect i Peace! I bye otivam da poleia boikota
-
Suglasen!
I az mislq taka. Mnogo 6te e tupo, da se susdavat organizacii i t.n, tva samo 6te opleska ne6tata i 6te gi provali. Osen tova mislq, 4e 6te dovede edinstveno do golemi vutre6ni drazgi (ako moga taka da se izrazq), t.e mejdu samite boikotira6ti. Mislq 4e edinstveno vajno ne6to e da sme obedineni i da pravim vsi4ko vuznojno operatorite da vzemat vsi4ko tova pod vnimanie. A tiq gluposti s liderite i voda4ite za men sa ne4ii bolni ambicii...DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 21:10Аз започнах всичко това и смятам, че поне имам право да дам мнение. Несериозно и дори лошо ще е да се разкриваме, организираме, оглавяваме и сдруги разни дивотии като например да имаме говорители или водачи! Това е абсолютно недопустимо и ако има хора да правят това, значи просто искат да се изтъкнат или да печелят евтина популярност! Нашата сила е именно в анонимността, ние сме много и сме мощна съпротива срещу алчността на мобилните оператори, но да сме единни и всеки да се ръководи от своята собствена съвест и съзнание. Ще бойкотираме мобилните оператори все по-мощно, ще им правим спънки и всичко, което смятате, че ще ги смути и обърка, а това ще доведе до тяхното изнервяне и тогава, като видят, че клиентите са пощурели, няма как да не намалят цените!!! Не се страхувайте, а привеждайте в изпълнение всяка своя идея, дори и най-щурата, но да е полезна и да въздейства на мрежите и операторите! Всичко ще координираме оттук или от протестния сайт! Горди сме, че бойкотираме!