Никакво разкриване! Да останем анонимни!!!
Re: za drug
Ne bratle imah prediv 4e otivam da pia :) drugoto e absurdno
Re: ЕФЕКТ ИМА
ОООООООХ! АБЕ ЕЙ, НЕ РАЗБРАХТЕ, ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕМ АНОНИМНИ ... ЗАЩО ТОЛКОВА СЕ ВПРЯГАТЕ ОТ МИСЪЛТА ДА ИМА НЯКОЙ НАД ВАС? ТО В СЪЩНОСТ НЯМА ДА ИМА, АМА ОТКАКВО ТОЛКОВА СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ. В СЪЩНОСТ ИДЕЯТА ДОЙДЕ ОТ МОМИЧЕ, А ТУК 99% СА МЪЖЕ И ХОП, ПРОГОВАРЯ МЪЖКАТА ГОРДОСТ И ЧУВСТВОТО ЗА ГОРДОСТ - КАК ЕДНА ЖЕНА ЩЕ НИ КАЗВА ТАКИВА НЕЩА? МНОГО СТЕ ГЛУПАВИ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ, НО ДА ЗАБРАВИМ ТЕЗИ РАЗЛИЧИЯ И ДА ДЕЙСТВАМЕ. АМА ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД, ЧЕ КОГАТО НЕ СЕ СЛУЧВА НИЩО РАЗЛИЧНО ТО ОМРЪЗВА.
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Никакво разкриване! Да останем анонимни!!!
I az mislq 4e e nai dobre nikoi da ne se pokazva za da ne go prevyrnat v izkupitelna jertva. Nai dobre e da se izberat po otrano datite za boikotirane v sledva6tite sedmici i da se razglasqt kolkoto se moje pove4e. A mejduvremenno da ograni4im razgovorite si po mobilnite telefoni do minimum.DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 21:10Аз започнах всичко това и смятам, че поне имам право да дам мнение. Несериозно и дори лошо ще е да се разкриваме, организираме, оглавяваме и сдруги разни дивотии като например да имаме говорители или водачи! Това е абсолютно недопустимо и ако има хора да правят това, значи просто искат да се изтъкнат или да печелят евтина популярност! Нашата сила е именно в анонимността, ние сме много и сме мощна съпротива срещу алчността на мобилните оператори, но да сме единни и всеки да се ръководи от своята собствена съвест и съзнание. Ще бойкотираме мобилните оператори все по-мощно, ще им правим спънки и всичко, което смятате, че ще ги смути и обърка, а това ще доведе до тяхното изнервяне и тогава, като видят, че клиентите са пощурели, няма как да не намалят цените!!! Не се страхувайте, а привеждайте в изпълнение всяка своя идея, дори и най-щурата, но да е полезна и да въздейства на мрежите и операторите! Всичко ще координираме оттук или от протестния сайт! Горди сме, че бойкотираме!
-
ГОВОРЕНЕТО Е МНОГО
СПОРЕД МЕН ВИЕ КАКВО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ОТ ОПЕРАТОРИТЕ НЯМА ХОРА, КОИТО ПРЯВЯТ МОНИТОРИНГ НА ИНФОТО И ТУКА ЛИ? КАТО ПИШЕМЕ ВСИЧКО ТУКА ПРОСТО ГИ УВЕДОМЯВАМЕ КВО ЩЕ СТАНЕ ... ПОМИСЛЕТЕ!!!DefaultUser написа: ↑04 сеп 2004, 16:17I az mislq 4e e nai dobre nikoi da ne se pokazva za da ne go prevyrnat v izkupitelna jertva. Nai dobre e da se izberat po otrano datite za boikotirane v sledva6tite sedmici i da se razglasqt kolkoto se moje pove4e. A mejduvremenno da ograni4im razgovorite si po mobilnite telefoni do minimum.
-
...аз съм хубав...
...аз съм хубав, имам изключително успешен бизнес, висше образование и хич не ми пречи да плащам... С тази реплика що не се пробваи в клуб за запознанства?DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 21:53Силата ни е в анонимността! Никакви продажби, никакви простотии! Всеки ще тормози операторите както иска и може, а нещата ще координираме оттук! За сведение - аз съм хубав, имам изключително успешен бизнес, висше образование и хич не ми пречи да плащам, но ми е тъжно за хората, които са принудени да късат от залъка си заради GSM! Няма проблем да се срещнем, но съм женен и не си търся любовница!
-
Re: ...аз съм хубав...
Ми с кого да се запознавам в тоя клуб за запознанства. Плюс това съм си женен и не си търся нещо странично... Абе с клуба не става, предложи друго!DefaultUser написа: ↑04 сеп 2004, 17:15...аз съм хубав, имам изключително успешен бизнес, висше образование и хич не ми пречи да плащам... С тази реплика що не се пробваи в клуб за запознанства?
-
Re: ГОВОРЕНЕТО Е МНОГО
А как предлагаш да се конмуникираме помежду си? С разговори по мобилните телефони ? :)DefaultUser написа: ↑04 сеп 2004, 16:20СПОРЕД МЕН ВИЕ КАКВО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ОТ ОПЕРАТОРИТЕ НЯМА ХОРА, КОИТО ПРЯВЯТ МОНИТОРИНГ НА ИНФОТО И ТУКА ЛИ? КАТО ПИШЕМЕ ВСИЧКО ТУКА ПРОСТО ГИ УВЕДОМЯВАМЕ КВО ЩЕ СТАНЕ ... ПОМИСЛЕТЕ!!!