Nokia 6300 или SonyEricsson W610i
Nokia 6300 или SonyEricsson W610i
Кой от двата телефона е по-добре да избера.За мен е важно да се чува силно през говорителя,да има хубав дизайн и добра батерия.
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
Re: Nokia 6300 или SonyEricsson W610i
Не се чуди!Определено W610i!!!!
Според посочените от теб критерий най ще ти пасне SonyEricsson W610i.
1.Като звук през говорителя и двата модела вадят почти еднакъв по-сила саунд. Като звук през слушалките предимството е за SE.
2.Като дизайн - тук е субективно. На мен по ми допада визията на W610i, но и тази на 6300 не е лоша.
3.Като батерия - тук Sony Ericsson-а е с едни гърди напред.
1.Като звук през говорителя и двата модела вадят почти еднакъв по-сила саунд. Като звук през слушалките предимството е за SE.
2.Като дизайн - тук е субективно. На мен по ми допада визията на W610i, но и тази на 6300 не е лоша.
3.Като батерия - тук Sony Ericsson-а е с едни гърди напред.
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Направо отивай и го взимай.....
За W610i ти говоря!
Няма какво да му мислиш! Аз в момента съм с НОКИА и Сони Ериксон /за да не си помислиш, че съм пристрастен към някоя от двете марки/, но определено ти препоръчвам Сонито!
За Nokia 6300 > за съжаление само лоши неща: бъгва се, звука е слаб, батерията е скапана....това е достатъчно, поне според мен!
И като го вземеш похвали се и кажи какви са ти впечатленията от телефончето! .... аз искренно ще се радвам за теб, ако си вземеш w610i > изключително стилен, спортно-елегантен модел с прекрасни звукови качества и в сравнение с 2мегапикселната камера на 6300 > тази на Сонито избива рибата!....
това е от мен... чао
Няма какво да му мислиш! Аз в момента съм с НОКИА и Сони Ериксон /за да не си помислиш, че съм пристрастен към някоя от двете марки/, но определено ти препоръчвам Сонито!
За Nokia 6300 > за съжаление само лоши неща: бъгва се, звука е слаб, батерията е скапана....това е достатъчно, поне според мен!
И като го вземеш похвали се и кажи какви са ти впечатленията от телефончето! .... аз искренно ще се радвам за теб, ако си вземеш w610i > изключително стилен, спортно-елегантен модел с прекрасни звукови качества и в сравнение с 2мегапикселната камера на 6300 > тази на Сонито избива рибата!....
това е от мен... чао
Като казвам сила през говорителя имам предвид
както при разговор да се чува добре, така и като ми звъни някои да се чува силно...Сонито с едно говорителче ли е ?
както при разговор да се чува добре, така и като ми звъни някои да се чува силно...Сонито с едно говорителче ли е ?
щом наблягаш и на батерия значи ще е СЕ.нокията е със слаба батерия.
Pixel 8
Да Сонито е с едно говорителче. Намира се на задният панел до камерата.
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
Ako колебанието ти е точно между тези двата, недей въобще да се колебаеш - W610i !!!!! Не че това е най-доброто което би могъл да намериш, но конкуренцията която си му предложил е твърде слаба. Може да видиш някоя по-стара W серия от по-виокия клас, която ще е и на прилична цена.
Имам и 2-та телефона (6300 и w610). Честно казано и 2-та модела си имат плюсове и минуси... Значи сонито бие нокиата по батерия. Обаче веднага ти казвам, че панела на сонито се разскърцва адски бързо, клавиатурата е МНОГО по-неудбна от тази на нокиата, дисплея е TFD! На нокиата дисплея е 6 точки! Прекрасен е и по-голям! За сила на чуваемост по време на разговор... и 2-та са единтични... сонито малко по-басов взук вади. За сила на звънене и качество на звук- нокиата го бие! Другото което е, че с посл. софт за 6300 батерията кара повече (софт. 6.01). Камерата на w610 е слабичка, правят почти еднакви снимки. Ако ще ползваш телефона повечето за разговори си вземай сонито. Дано да съм бил полезен...
-
- Регистриран: 12 апр 2008, 22:19
Ако искаш добър музикален телефон с добър дисплеи по-добре виж СЕ W580 & W880.Тези два телефона размазват W610(особено първия),само че нямат светкавица,но имат други предимства.