Nokia 7 plus, Huawei mate 20 lite или Huawei p20
Nokia 7 plus, Huawei mate 20 lite или Huawei p20
Здравейте! Колебая се между тези три телефона: Nokia 7 plus, Huawei mate 20 lite и Huawei p20. Моля за мнения и препоръки!
Re: Nokia 7 plus, Huawei mate 20 lite или Huawei p20
Nokia 7 plus ...не ми хареса няма много неща които имаше във huawei--а. Като софтуер имам предвид. По голяма беше от P20 Pro нищо , че display-а е по малък. Иначе е приятно метална.
От този избор бих си взел P20 който си предложил.
mate 20 lite не знам как е не съм го ползвал , но съм ползвал p9 lite и p9 ... и опраделено lite-a си е lite.
От този избор бих си взел P20 който си предложил.
mate 20 lite не знам как е не съм го ползвал , но съм ползвал p9 lite и p9 ... и опраделено lite-a си е lite.
P20 е по-висок клас...
Аз си взех Nokia 7 plus dual sim, отстрани с медната лайсна. Нямам забележки, в офиса едно IT припада, че билa с чист андроид, на мен нищо не ми говори, въпреки това си ме устройва идеално, като недостатък бих посочил хибридния слот - две сим карти или сим карта + карта памет, но аз ползвам 1/3 от паметта на телефона и реално нямам проблем. Надявам се Нокия да си възвърнат лидерството както преди време :D
OnePlus 11
Re: Re: Nokia 7 plus, Huawei mate 20 lite или Huawei p20
Само с надеждите си ще останеш, а относно конкретния избор между трите модела колебания просто няма правилното решение е Р20. Това е флагман модел с много добър хардуер и софтуер но цената му е малко по-висока от останалите две предложения така че ако парите не са проблем твърдо Huawei P20.
а да и забравих да кажа benchmarka на нокиата беше точно колкото на p9 който ми е на 3 години.